merhaba arkadaşlar bu konu tartışılmıştı gibi hatırlıyorum ama bulamadım aracımın teyıp klima ve çevresi çok fazla çıtırtı yapıyor çözüm bulan arkadaşlardan yardım istiyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ön konsoldan gelen çıtırtı
Collapse
X
-
Ynt: ön konsoldan gelen çıtırtı
Evet kesin çözüm Fatih abinin dediği gibi. Sanmıyorum benımkı kadar sızde cıtırtı yoktur cunku heryerden gelıyordu sağolsun Odak da ıntarface takan ustamız her yerı bantla hallettı şimdi sessız yumusak yolculuklar yasıyoruz2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
oooo bu gidişle insignia aracı satarken eksta aksesuar paspaslar navi veeee çiftaraflı bantla hertarafı kaplı diyecez hee haha hahaHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Ben ön konsolu hallettim ama vites kolunun ordan kolcaga olan kısımdan cok ses yapıyor ozellikle bacagımla az bişey zorlasam cok ses veriyor bunu nasıl çözebiliriz. İzmir egem sizin bahsettiginiz yöntemi %90 çözemeyecektir eger fotograf paylasabilirseniz çok mutlu olurum
Yorum
-
Rezaletin bu kadarı işte ne denilebilir ki yaptın tamam flexi afl felan ama şu orta konsoluda iyi bi malzemeden yapıver ne var sanki 3 milyar daha pahalıya sat ama içide kalite malzeme olsun en ucuz en basit plastik kullanmış adamlar yahu...
Yorum
Yorum