işte budur ben dedikçe yapmaz diyenler olmuştu
bir daha imkanınız olursa foto yada videoda çekebilirseniz seviniriz, kanıt olsun en azından
Orjinal yazı sahibi: mehmet
Çağrı: Yeni bir seyahat şart oldu. Gerçi bizim 5. vites 236 rekorumuzu halen kıramadaılar ama. 6. vitesli bir test gerekli oldu...
yolun buralardan geçiyorsa seve seve kabul ederim abi ihihi
Ankara-İstanbul daha sonra İstanbul-Ankara arası otobanda Fatih abiyle de bir kapışma iyi giderdi
bir daha imkanınız olursa foto yada videoda çekebilirseniz seviniriz, kanıt olsun en azından
Çağrı: Yeni bir seyahat şart oldu. Gerçi bizim 5. vites 236 rekorumuzu halen kıramadaılar ama. 6. vitesli bir test gerekli oldu...
Ankara-İstanbul daha sonra İstanbul-Ankara arası otobanda Fatih abiyle de bir kapışma iyi giderdi
Çağrı kapışma değil show desek daha iyi olur
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Bu show'un içerisinde makaslar falan olacakmı ???
Şaka bir yana ben bizim aletlerle düzgün yol, hava koşullarında hazırlıklı olarak 260'ın görülebileceğini düşünüyorum.
Şu ana kadar 241 km/h gördüm. Yol sebebi ile daha fazla devam edemedim.
Çağrı kapışma değil show desek daha iyi olur
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
geçen gece oradan geçerken gördüm, bir 307 samsuna doğru giderken yol arasına girmiş, oradan toprağı kaldırıp ters dönerek ankaraya giden tıra yandan çarpıp tekrar yola dönmüş ama nasıl taklalar attı ise biz oraya vardığımızda olay olalı 3-5 dk olmasına rağmen içindekiler topluca ölmüş. aman dikkat arkadaşlar, hayat şakaya gelmez...
Yorum