Duyuru

Collapse
No announcement yet.

code 84 hatası verdi araç...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: code 84 hatası verdi araç...

muhaha haha

Yorum

....
      F30 Sport+

Yorum

Fatih abi, Facomx 240 kesin gördü, belki 245 ihtimali var, emin değilim.
        otobanda düz yolda 250 yapacağına eminim.
        InsigniaTEAM

Yorum

Evet 240 gördüm

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

kaç devirde 240 yaptığını hatırlıyormusun abi?
            InsigniaTEAM

Yorum

Çağrı hatırlamıyorum ama bir dahaki sefere dikkat ederim

Birileriyle zıplarken göstergelere bakmam devir kesince bakarım onun haricinde fazla bakma

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Arkadaşlar 2 günlük bir toplantı için Ankara dan Trabzona gittim. dün dönüş sırasında Samsun Kavak ilçesine girmeden önce araç 3. viteste iken sollama esnasında (araç tam gaz değil ve aracı zorlamıyordum) birden motor arıza lambası yandı, sonrasında ekranda anahtar (tamir anahtarı) işareti çıkarak "aracı en kısa sürede servise götürün" ikazı çıktı. o esnada araç çekişten düştü, hemen sağa çektim, araç aşırı vuruntulu çalışıyordu ve motor arıza lambası sönük olduğu halde ekrandaki ikaz devam ediyordu. kontağı kapattım, aracı benzine aldım ama aynı ikaz ve sorun devam ediyordu, sonrasında en yakın benzinliğe kadar gitmeye karar verdim (o esnada hava iyice kararmıştı). aracı tekrar çalıştırdım ve 2. viteste gittim ama araç hem hızlanamıyor hemde özellikle 1000 -2000 devir arası aşırı vuruntu yapıyordu. öyle ki devir saati bile zıplıyordu. sonra opel asistance ı aradım, saolsunlar beni teknik elemanla görüştürdükten sonra çekici çağırmaya karar verdiler. çekici gelene kadar birkaç kez kontağı açarak durumun düzeldiğini kontrol ettim ama düzelmedi. yaklaşık 45 dakika daha hiçibirşey yapmadan bekledikten sonra çekici geldi, aracı yüklemek için motoru çalıştırdığımda bir baktım herşey düzelmiş. çekici beklerken araca yüklenerek 2 km teste çıktım, sorun olmadı. sonra tekrar teknik elemanla görüştüm ve o şekilde Ankaraya kadar 370 km sorunsuz geldim ve aracı LPG ile kullandım (sorun ondan mı diye kontrol amaçlı olarak, aracı hep 2500 devir civarında kullandım). sizce nasıl bir problemle karşı karşıyayım??? aynı sorunu yaşayan oldu mu?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                  alperen abi sen lpg ile ne gördün?
                  Gökhan ben arabayı dediğim gibi çok zorlamadım zaten şu an en yüksek çıkmış olduğum hız olan 180 e kadar çıktım ama bassam daha da çıkacaktı ama hız kesici devreye girdi (benim hanım hız kesicimde )

Yorum

valla bu motor arızasından başımız ağrıyacak gibi...
                    F30 Sport+

Yorum

Abi geçmiş olsun, bi çözüm bulabildiler mi?

Yorum

Hocam geçmiş olsun. Umarım ciddi bi sıkıntı olmamıştır. Herhangi bi sorun var mıymış acaba gösterdiniz mi tekrar?
                        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

arkadaşlar, şu an servisteyim. aracı gelirken zorlayarak sorunun tekrar ortaya çıkmasını istedim. hatta araca 4. viteste 6700 devir gördürdüm, sanırım hızım 200 e kadar çıktı (bu arada araç LPG ile gidiyordu) sonra zaten yol bitti ve servise girdim. usta ile konuştum arızayı kaydetmiştir oradan bakacağım dedi. beklemedyim hala. sonucu sizlerle paylaşırım. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...

Yorum

sonucu bekliyoruz alperen abi
                            F30 Sport+

Yorum

Arkadaşlar serviste araç b.sayara bağlandıktan sonra ateşleme bobini arızası vermiş. yapılan kontrollerde sorun çıkmadı ama yinede saolsunlar bobini değiştirdiler (garanti kapsamında) umarım başka sorunlar karşımıza çıkmaz. saygılar...

Yorum

merhabalar otobandan 5. vites 235 6.vites 7000 devirde 255 tarafımdan görülmüştür.

Yorum

İşleniyor...
                                X