Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
    Arabayı kullanırken çok dikkat ettim. Arkadaşın dediği gibi 2. vitesten 3'e alırken viteste zorlama oluyor. Araba yavaşlarken 4 ten 3'e alınca hiç sorun yok. Koltuk ve ayna ayarını yaptıktan sonra hafızaya alıyorum. Koltuk aynı pozisyonda kalıyor fakat aynalar eski pozisyona dönüyor. çok enterasan geldi bana da. Bir de şunu öğrenmek istiyorum. Park ederken ön ya da arka sensörlerden hangisinden ses geldiğini nasıl anlıyorsunuz. Park sensörü çok yakın olduğunda sürekli ötüyor. ama arka mı çok yakın ön mü anlayamıyorum. Bunu anlamanın bir yolu var mı?

birde koltugu ellemeden sadece aynayı ayarlayın ve 3 saniye içinde hafıza tusun basılı tutun (M+1 yada 2) hafıza alma sesini duyduktan sonra tekrar deneyin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ercü
      Arka park sensöründen gelen ses öne göre kalındır, önde ince tiz arkalar kalındır
      Benim arka park sensörleri çalışmıyormuş ondan ötmüyor... Lanet olsun ya o kadar beğenerek aldığım araca keyifle bindirmeyecekler galiba beni...
      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Merhabalar benim araçta hızlanma esnasında kesiklikler oluyordu servis programsal dedi ve yazılım yüklediler şimdide aracın çekişi düştü ve aşırı fazla yakmaya başladı ne yapacağımı bilmiyorum. 1.6 t edition+elegance

Yorum

daha önce bu yazılım konusunda aynı şikayetleri olanlar olmuştu forumda.. turbo kesintisi şikayeti ile servise giden araçlara yazılım yüklenmişti ve araçlarının performansının düştüğüne dair yorumlar yapılmıştı.. yeni bir motor yazılımı gelecekti sözde ama halen net bi haber yok ...

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Yeni yazılımıda sordum henüz yok. Bu arada murat kardeş bende malatyalıyım.Malatya'nın neresindesiniz?

Yorum

1.6 115HP cosmo donanımlı bir insignia kullanıyorum.. araçta CDC400 müzik sistemi var..bilgi ekranının olduğu kısımdaki kapı kilitleme ve flaşör düğmelerinin olduğu kısım inanılmaz derecede tıkırdıyor..deliye dönmek üzereyim..bi çözüm bulabilir miyiz oraya??
              Opel Insignia 1.6 115 HP Cosmo Safir Siyah

Yorum

Arkadaşlar , bu turbo kesintisi problemi bende de var...Yazılanları okudum , yazılım güncelleme ile çözülüyormuş ama yeni yazılımın performansı düşürmeside beni daha çok üzer...

Yeni yazılımla ilgili son durum nedir acaba , bilgisi olan varmı ?
                2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line

Yorum

Yazılm daha çıkmadı çıkınca bilgilendireceğim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Yazılm daha çıkmadı çıkınca bilgilendireceğim
                    teşekkürler...
                    2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line

Yorum

konsoldaki tıkırtılar için yeni bir izolasyon gelmiş servise. bugün benim aracıma uyguladılar ses kesildi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                        konsoldaki tıkırtılar için yeni bir izolasyon gelmiş servise. bugün benim aracıma uyguladılar ses kesildi.
                        hangi servis acaba ? Biirde nasıl bir izalasyon bilginiz varmı ? gelmişken yaptırayım istanbula bende
                        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                            Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                            hangi servis acaba ? Biirde nasıl bir izalasyon bilginiz varmı ? gelmişken yaptırayım istanbula bende
                            ?
                            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: uzman

Bende 2 foto koydum...stoplardaki boşluk sağda ve solda farklı..daha servise gidemedim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                                cgr bey merhaba, dun aracımı servıse bıraktım (odak bayrampasa) 3000 bakımına, servıs elemanıyla test surusu yaptık, herhangıbı bısı gozlemleyemedı, sadece 3 ve 5 e gecıslerde bıraz sertlık oldugunu soledı, servıs danısmanımda aracıma bı kampanya oldugunu soledı, ne kampanyası dıye sordugumda ayrıntılı bı acıklama yapamadı konu baska bı yere dondu ve bende unuttum. gun ıcınde benı arayıp aracı yarın teslım alabılcegı soyledıler, sebebını sordugumda ıse gozuken kampanyanın halbukı bı parca degısımı yada ılavesı oldugunu ogrendım, vıtes kolunun altında bı segmanı degıstırmısler yada bı segman ılave etmısler, bunu bı kampanya olarak soylemelerı cok garıp geldı acıkcası, kendı hatalarını ortme ısıne kampanya adı verılmesı ılgınc degılmı sızce, bunun yerıne aracınızla ılgılı tesbıt edılen bı sorunlu parca var bunu garantıden degıstırcez deselerdı daha makbul olurdu bence, cıkan ıs emrı formunda 10p032 kamp.etkılenmektedır, kampanya uygulanmıstır yazıo, acıklamada ıse gromet klıpsi die bı yazmıslar, bu klıpsle ılgılı bı bılgınız varmı, acaba bu yuzdenmı vıteslerm 3 ve 5e kemıklı gecıodu, aracı bugun aldım tam anlayamadım. malum ıstanbul trafıgınde 3 ve 5e takmak pek kısmet olmadı aksam anlarım artık, cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım...
                                Klips takılınca vites geçişlerinde düzelme oldu mu? benim aracında 3. vitesinde bir sıkıntı var sizinki gibi...
                                İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

İşleniyor...
                                X