Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Hoşgeldiniz

Kendinizi tanıtırmısınız.
    http://www.insigniateam.com/forum/in...14.msg16#msg16

Bahsettiğini güncelleme enteresan daha önce bunu duymamıştık

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Rüzgar sesini o dikmelerin orada içi boş bir kauçuk boru gibi bir zımbırtı var onun içerisine bişiler (lastik gibi) koyuyor ses azalıyor..( içerisinden rüzgar dönemdiği için sanırım)
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

abi sen bu plakayı nerden çıkartmıştın bu arada?
        [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VDT
          abi sen bu plakayı nerden çıkartmıştın bu arada?
          Banamı sordun ?...VDT
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

Evet Airbag ile böyle FPR yayınlanmış belli bir seride açılmama durumuna karşı değişim yapılıyormuş bunu servisinizden öğrenebilirsiniz yada siz servise gittiğinizde ortaya çıkar ve hemen değiştirirler Aslında bu tür bir uygulama çok güzel düşünsenize sadece kaza yaptığınız zaman çalışıp çalışmadığı anlaşılan bir parçayı opel kendisi tespit edip önlemini alıyor tabi hiç olmasa daha iyi ama sonuçta opelde airbag leri başka bir firmaya yaptırıyor

Opele Tebrikler. clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

evet benimkine yakın
              [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Güncellme olayına birşey demiyorum hata varsa tabiiki önlem almaları güzel ancak yazılım atacağız diye çağırıp yapılmamalı, değişim yapılacağıda açık açık söylenmeli, görmesem bilmeyecekim, değişimi. Netice de bu iş çin 45 dakika ayırıp gittim aracımı ertesi gün alabildim. Bu arada ses ile ilgili serviste kaporta işlerine bakan arkadaşın denemediği kalmadı kapı ayarları, kapılara ve o bahsettiğiniz yere bant çekmek suretiyle test sürüşü falan çözüm olmadı. Sonuç olarak aldığım yanıt abi bu arabaların bu rahatsızlığı var galiba dendi

Yorum

merhaba arkadaşlar daha yeni aracımla ilgili bir olumsuzluğu sizinle paylaşmak isterim. daha önceki 4 arabamdada bu problemi yaşamadım. biliyorsunuzki klima bölgesinde havayı içeriden sirküle eden ve dışarıdan hava almaması için gerekli tuş var onu aktif ettiğim zaman dışarıdan hiç rüzgAR girmemesi lazım ancak benim aracımda azda olsa giriyor. mesela önümde giden kamyon varsa onun egzoz kokusu içeri kesinlikle girmemesi gerekirken bende aksi durum söz konusu . acaba diyorum bu sadece benim aracımlamı ilgili yoksa hepinizde durum aynımı? saygılar...

Yorum

Her marka otomobilde çeşitli sıkıntılar çıkıyor.
                    En iyi otomobil seçilen daha sonra audi ile en sorunsuz
                    otomobil seçilen insigniada da kronik sayabileceğimiz bir dizi sıkıntılar var.
                    Benimde henüz alalı 3 ay olmuş aracımda;
                    - Tıkırtı, gıcırtı (serviste ustayla beraber ön göğüsün hemen her yerine evin rüzgar geçirmesin diye üretilmiş cam fitilleri, çift taraflı bantlarla problemi hallettik, sanıyorum. Bu durum uzun yolda dişli asfaltta çok bariz duyuluyor.)
                    - Debriyajdan gelen koku
                    - Ön koltuktaki boşluk

gibi okuduğum kadarıyla hemen herkezde aynı olan sıkıntılardan var.

Hiç birimiz bunların olmasını kabullenmiyoruz. Servislerde ciddi anlamda ikna etmek için mücadele veriyoruz.
                    Benim anlayamadığım nokta servise gittiğinizde hepsi ağız birliği yapmış gibi, birileri bunlara kesinlikle sorun olduğunu kabul etmeyin demiş gibi bu sorunların nerdeyse hiçbirini kabul etmiyor.

Özellikle debriyajdaki problemi bir Türk erkeğine hiç bir zaman yapılmayacak yorumu yaparak bizleri delirtiyorlar "kullanıcısı hatası".
                    Herkeze keyifli sürüşler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okanizm
                      merhaba arkadaşlar daha yeni aracımla ilgili bir olumsuzluğu sizinle paylaşmak isterim. daha önceki 4 arabamdada bu problemi yaşamadım. biliyorsunuzki klima bölgesinde havayı içeriden sirküle eden ve dışarıdan hava almaması için gerekli tuş var onu aktif ettiğim zaman dışarıdan hiç rüzgAR girmemesi lazım ancak benim aracımda azda olsa giriyor. mesela önümde giden kamyon varsa onun egzoz kokusu içeri kesinlikle girmemesi gerekirken bende aksi durum söz konusu . acaba diyorum bu sadece benim aracımlamı ilgili yoksa hepinizde durum aynımı? saygılar...
                      bildiğim kadarıyla cosmolarda hava kalite sensörü var. zaten siz klimayı auto konumunda çalıştırırsanız duman falan almaz içeriye. yani ekstra birşey yapmaya gerek yok. en azından bende böyle.
                      ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                      ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okanizm
                        Bildiğim kadarıyla tüm arabalarda iç sirkülasyon düğmesine bastığınız zaman bir parça dışarıdan hava alıyor.
                        İçeride boğulmayın diye.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mutlu
                          Bildiğim kadarıyla tüm arabalarda iç sirkülasyon düğmesine bastığınız zaman bir parça dışarıdan hava alıyor.
                          İçeride boğulmayın diye.
                          +1
                          InsigniaTEAM

Yorum

3. vıtes ve geri vıtese atarken dıger vıteslerdekı rahatlık yok sankı zorla kabul ettırıyorum araca

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
                              3. vıtes ve geri vıtese atarken dıger vıteslerdekı rahatlık yok sankı zorla kabul ettırıyorum araca
                              Ben özellikle 2ye atarken bayağı kasılıyorum millet debriyaja tam basmıyorum sanıcak diye Zor ve sesli geçiyor.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

yok debr. Ile alakası yok sankı vıtes kutusunda 3 ıcn ayrılan yere oturmuyor vıtes

Yorum

İşleniyor...
                                X