Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

merhaba arkadaşlar, bnm araç 300 kmde daha fakat yakıt 13-14 litreden aşa düşmüyor devir aralığımda normal sizin bilgisayarlar yakıtı kaç litre göstermekte)))
    2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
      bugün 2. viteste hızlanıp yüklenirken acayip bir kesme yaşadım motorda ve uyuz oldum )) hemen gedizleri aradım ve güncelleme varmış benimde yapmam gerekiyormu dedim hayır dediler ama yetkilinin söleyiş tarzı pek konuya vakıf hissi uyandırmadı bende bakalım denemeye devam bir daha yaparsa kapılarındayım
      birden yüklendiyseniz muhtemelen tc filan devreye girip motor gucunu anlık bloke etmiştir o gayet normal... aracın patinaja düşmemesi için bir güvenlik önlemi...
      F30 Sport+

Yorum

arkadasım gayet normal yakıtı, aracın daha 300km, benımkıde suan 3300 de oralamayı 11-12lere ındırdım, ılk alıgımda bende ortalam 17 lıtreyle gıdıyordum km yaptıkca dusecektır merak etme, yalnız klımanın kapalı olmasına dıkkat et, kıs gunlerınde klımaya ıhtıyac yoktur aslında, ısınmak ıcın motor sıcaklıgı yeterlıdır, ama kalorıfer fanını acınca arac otomatık olarak klımayıda devreye sokuyo, klıma tusuna basarak klımayı devreden cıkarabılırsın

Yorum

Kışın motor sıcaklığını içeri vermek ekonomik gibi gözüksede konforsuz bir uygulamadır içeriye temiz ve soğuk hava girmediği için bazı durumlarda camda buğulaşma ve iç hava kalitesinin düşmesine sebep olur

Konforunuzdan taviz vermeyin.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

evet auto tuşuna basarak ısıtmayı açınca buğu yapmasın diye klimayıda açıyor. ayrıca ön cam tuşuna basınca da klima devreye giriyor. kar tanesi şekilli klima tuşunun ışığı yanmadan. nerden anlaşılıyor derseniz klima motorunun sesi duyuluyor ve yakıt tüketimi artıyor.
            1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

klıma ayarlarından klımanın otomatık calısmasını ıptal edebılıyosunuz, ben ole yaptım sımdı sadece ben klıma dugmesıne basarsam devreye gırıyo, eskıden durmadan kendı kendıne klımayı calıstıryodu arada auto yada bugu gıderme tusuna basınca, buda halıyle yakıt artısına sebep oluyodu, bu arada aracın klımasınıda kısın ara sıra calıstırmak gerekıyomus, klımanın gazı ozellıgını yıtırmemesı ıcın devır calıstırılarak devır daım yapılması gerkmıs

Yorum

işallah dediğiniz gibi olurda km arttıkça düşer benzin yetişmio resmen ve devirsiz kullanıyorum ortalama 2500 devirde vites atıyorum ama sonuç aynı devirli kullanmayı denicem bir kaç gün bakalım ne olucak)
                2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Aracı çok devirsiz kullanmakta fazla yakıt tüketmenize sebep çünkü araç büyük ve agır devirsiz olunca daha çok benzin harcıyor anlık tüketime bakarsanız 17-25 arası değişiyor ama biraz devirli ve abartmadan kullanırsanız daha düşük değerler görüyorsunuz bence araçla transa geçip öyle sürün daha ekonomik oluyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ya bnde vectra 1.6 edition vardı bundan önce onu 25000 devirde 7-8 litrelerde kullaniodum ondan kalan bir psikoloji galiba)) ama servisten öğrendiğim şey turbo devreye girince yakış çok fazlalaşıyormuş turbo açmadan vites değişimi olursa daha az yakar dediler..ztn bir orta yol bulamadım dipleyincede kesiciye kadar dayandırıyorum motoru ))

Yorum

arkadaşlar katlanır ayna sorunum var kapat aç yapınca yarım açılıyor tekrar yapıyorum işlemi ozmn düzeliyor bunun yokmu bir ayarı yada benim sistemdemi hata var??? birde geri vitese takınca iki ayna aşağıya iniyor normalde sadece sağ inmesi gerek çok saçma buda sizlerdede aynımı acaba)

Yorum

aynaları açtığınızda her iki aynadamı yarım açılıyor?
                        daha öncede tartışılmıştı bu konu ama sanırım kimi araçlarda sadece bir ayna kiminde her ikisi aşağı iniyor. isterseniz bunu kapatabilirsiniz confiq.den qeri viteste aynaların aşağı inmesi seçeneğini kapalı duruma qetirebilirsiniz

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

öle yaptım ztn kapattım en rahatı bu)) evet ikiside yarım açıldı bir daha aç kapa yapınca tam açıldı bi temas sorunu var belliki)

Yorum

Aracınızı servise götürüp aynaları yağlatın sorununuz çözülür bizimde başımıza gelmişti.
                            İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

kapatmanıza gerek yok, yetkili servise sorunu anlatın güncelleme isteyin hallederler.
                              yazılım güncellemesi sadece sağ aynanın aşağı inmesini ve aynaların eski konumuna dönmesini sağlıyor.
                              InsigniaTEAM

Yorum

aracımdan ses gelmeye basladı ozellıkle gaza asılıp bırden cekınce torrr dıye bı ses gelıo bırde sankı cekısten dustu gıbı sanırım turbo arızası yarın servıs yolu gozuktu

Yorum

İşleniyor...
                                X