Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

bır ara sankı benım arka camda da oldu genelde yıkama yaptıkdan sonra olusan bır sorun ama yaklasık bır 9 aydır falan olmuyor artık
    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okanizm
      merhaba arkadaşlar benim sorunum 1.6 cosmo aracımın içindeki piano döşemeler. hemen çiziliverdi. aynı şekilde içerdeki krom kollar. gerçekten ayıp. eski honda accord aracımın içini istesemde çizemiyordum. neyse söktürdüm hepsini carbon kaplattırıyorum. bi tek krom kollara şimdilik bişey yapamıyacağım. ama içerideki siyah döşemeleri carbon kaplattırdım bugün takılacak...
      ewet arkadaşlar piano b lack yerleri carbon kaplattırdım bence harika oldu tavsiye ediyorum...saygılar...

Yorum

Resimlerini koyabilir misiniz

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

ikinci anahtarın hafızası farklıdır. koltuktaki hafıza haricinde anahtara göre de hafızaya alıyor.
          en azından bu sorun değil

birde sorun fren disklerinde değil, balata ve kaliperlerde. disk istediği kadar tornalansın birşey değişmez.
          InsigniaTEAM

Yorum

boşta yokuş aşağı giderken nasıl durdu? bunu anlamadım. 2000-3000 devir arası tekleme değil de zıplama diyelim biz ona.Bu da turbo güncellemesiyle çözülüyor(muş) ki biz hala yaptırmadık
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

disklerin çözümü için söküp yağlayıp temizlemek gerekmiyor, balataların değişmesi lazım.
              tabi el atmışken tüm sistemin garantiden değişmesi lazım. sadece balatayla yada sadece diskle bitmez.
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enderinsignia
                ha pardon teklemeye gelince ziplama degil o harbi tekleme, bu zamansiz debriyaja basmak ya da turbo atlamasi degil, ikisi ile farkli zamanlarda motora gaz verirken sanki frene basiliyormuscasina araba pisiyor

soyle anlatiim
                arabayi calistir egimsiz bir yolda kaldir arabayi
                gazi ne arttir ne de azalt ayagin sabit dursun 3000 e kadar vites degistirme
                o zaman 2500 devir civarinda turboya girmeden cok once arabanin tekledigini hissedebilirsiniz,

arabaiyi sakin kaldir kokleme gazi
                turbo ertelemesi ile farkli oldugunu goreceksin.

arabaya sen de 10 ben diim 15 kere yazilim guncellemesi yapildi.
                Alla alla nasıl bir tekleme ki bu anlamadım.
                Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Yorum

bu sorun bende de olmustu servıs yakıt da bulmustu hatayı demekkı varmıs bır program eksıklıgı
                  hos bırsey degıl en azından can sıkıyor
                  2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

arkadaşlar herkese meraba.arabam 6000km de.arka diskler çizik ama ses gelmiyor.ya birde vitesi 1 e takıp yavaş yavaş hareket ettiğimde direksiyonun otaraflardan bi tırıltı geliyor.deli oluyom ya o sese.başka bu sesi duyan arkadaşım varmı?birde ön konsol gıcırdıyo galiba özellikle bozuk yollarda.birazda rüzgar sesi var.napcam bilimiyorum.. bilgi

Yorum

Merhaba,
                      Forumunuzun yeni üyesiyim. 2009 Mart ayında 115 HP İnsignia aldım. Araç dik yokuşlarda boğuluyor ve stop ediyor. Bazı yokuşları çıkmak için klimayı tamamen kapatmak gerekiyor. Klima 2.3. seviyede iken yokuş çıkmak asla mümkün olmuyor. Bu problemi hem general motors türkiye hemde servisler biliyor. Ancak kimse bir çözüm üret(e)miyor.
                      Test sürüşü yaptığımda performans aracı olmadığını anlamıştım ama aracın yokuşlarda kalacağını asla düşünememiştim. Bu konu bence aracın yapısı ile alakalı bir sorun. Uzun süredir bu konunun çözümü için çabalıyorum. 2010 mart ayında yurtdışında bir parça geliştirildiğini ve (baskı balata) parça değişimi yapıldığında problemin giderileceğini söylediler. Bu amaçla yurtdışında bir parça üretiliyormuş ama 6-7 ay oldu halen getiremediler. Aslında bunun için parça üretmeleri bile problemi kabul ettikleri anlamına geliyor.
                      Bende son çare olarak Tüketici Mahkemesine başvurdum. Başvurumda aracı geri alınmasını ve paramın iadesini veya 180 HP araç ile değiştirilmesini istedim. Yakında duruşma safhasına geçilecek. Bu problemi çözmenin peşini bırakmayacağım. En azından "mahkemelik" olmalarını istedim. Benim gibi binlerce kişi otomobilinden mağdur oluyor genelde kimse uğraşmıyor.
                      Haklı olarak niye 180 HP almamıştın diyeceksiniz. Hız yapabileceğim bir araç almak istemedim, eşim de izin vermedi. Ama şimdi keşke 180 HP alsaymışım diyorum. Arabamdan bu problem dışında o kadar memnunum ki anlatamam. Bu yüzden 180 HP ile değiştirmelerini istiyorum. Mahkemede çözemezsem de yine gidip 180 HP alacağım büyük ihtimalle.
                      Sizlerden ricam İnsignia 115 HP aracı olanların benimle irtibata geçmesi. Ya da forumda bu kişilere nasıl ulaşabilirim. Benim durumumdaki kişilerle birlikte hareket ettiğimizde çözüm çok daha kolay olacaktır. tüketici mahkemesine makul gerekçe ile gidip haksız bulunan tüketici yok denecek kadar azdır.
                      Teşekkürler
                      2009 İnsignia 115 HP Edition

Yorum

Aynı araç bende de var ama yokuş yukarı klima açık ve araç dolu iken de kullandım ama hiç stop etmedi.Klimayı açınca performans düşüyor bu bir gerçek her araçta da klima açılınca performans düşer 180 hp dahil.Rampa aşağı aynı yokuşu klima açık inerken ortalama hız 20 km kadar düşüyor klima kapalı inmeye göre.Klima tahminen 15 -20 hp kadar kayıp demek.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                        35GB5825  A Rh+

Yorum

arkadaşlar merhaba dün 0 km aldığım cosmo aracımla artık bende sizlere katıldım) bilgisi olana arkadaş varmı acaba plakalık ve iç aydınlatmaya arıza ışığı yakmayan philips led ampul taktırmak istiyorum deneyen varmı yada sorun olurmu şimdiden teşekkürler
                          2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

cgr bey merhaba, dun aracımı servıse bıraktım (odak bayrampasa) 3000 bakımına, servıs elemanıyla test surusu yaptık, herhangıbı bısı gozlemleyemedı, sadece 3 ve 5 e gecıslerde bıraz sertlık oldugunu soledı, servıs danısmanımda aracıma bı kampanya oldugunu soledı, ne kampanyası dıye sordugumda ayrıntılı bı acıklama yapamadı konu baska bı yere dondu ve bende unuttum. gun ıcınde benı arayıp aracı yarın teslım alabılcegı soyledıler, sebebını sordugumda ıse gozuken kampanyanın halbukı bı parca degısımı yada ılavesı oldugunu ogrendım, vıtes kolunun altında bı segmanı degıstırmısler yada bı segman ılave etmısler, bunu bı kampanya olarak soylemelerı cok garıp geldı acıkcası, kendı hatalarını ortme ısıne kampanya adı verılmesı ılgınc degılmı sızce, bunun yerıne aracınızla ılgılı tesbıt edılen bı sorunlu parca var bunu garantıden degıstırcez deselerdı daha makbul olurdu bence, cıkan ıs emrı formunda 10p032 kamp.etkılenmektedır, kampanya uygulanmıstır yazıo, acıklamada ıse gromet klıpsi die bı yazmıslar, bu klıpsle ılgılı bı bılgınız varmı, acaba bu yuzdenmı vıteslerm 3 ve 5e kemıklı gecıodu, aracı bugun aldım tam anlayamadım. malum ıstanbul trafıgınde 3 ve 5e takmak pek kısmet olmadı aksam anlarım artık, cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım...

Yorum

mrb, o kampanya dedikleri başka birşey.Benim aracıma da uyguladılar.araçta yapılan yeni güncellemeleri yüklüyorlar.Mesela o güncelleme ile benim aracımdaki turbo kesilmesi olayı düzelmişti.Odakta mutlaka o güncelleme yapılmıştır.Bilginize
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

10p032 arka tamponla stop lambasının arasındaki açıklık standartların üzerinde ise araya konulan bant/keçe diye biliyorum .

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X