Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Orjinal yazı sahibi: celikler05
    sımdı farkettım genclık kolanyası dıye bır kolanya dokulmustu sanıyorum kolanyadan kaynaklanıyor cunku aynı kolanya gozluklerımıde erıtmıstı ne kadar saglıklı bır kolanya ıse

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
      sımdı farkettım genclık kolanyası dıye bır kolanya dokulmustu sanıyorum kolanyadan kaynaklanıyor cunku aynı kolanya gozluklerımıde erıtmıstı ne kadar saglıklı bır kolanya ıse
      Hocam bu nasil bir kolonyadir etrafi eriten
      Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

insana ne yapıyordur kimbilir ihihi
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          insana ne yapıyordur kimbilir ihihi
          hasss

rolleyes

Yorum

şimdi aklıma geldi, şu havalandırmaya asılan glade kokular varya, onları da sakın asmayın derim.
            nasıl oluyorsa bir yerden sızdırıyor ve konsolun üstüne akıyor, döküldüğü yerde plastiği eritiyor.
            erittiği yeri kurtarmak imkansız

InsigniaTEAM

Yorum

Ben de qeçen qün arabaya koku bakıyodum marketten. O havalandırmaya takılan kokulara bakmıştım, iyi ki almamışım.
              Valla şu resimleri qördükten sonra nasıl rahatladım almadığım için...
              Bu arada resimleri nerden buldun be Çağrı
              Süpersin ne diyeyim kardeşim ömrün uzun olsun

Yorum

ben takside fıs fıs kullanıyorum arac spry ama oda spry tarzında binek araclarımda naftalin sekilinde kokular var paketinle paspas altına koyuyorum

Yorum

benim afacanlar glade denilen bahsettiginiz sivi kokuyu goguse doktuler, ne kadar silmeme ragmen gecmedi. gecen hafta izmir gaziemirde bulunan ziebartta aracin 2. boya koruma uygulumasini yaptirirken temizlenirmi dedigimde cok zor dediler. ve netice temizlenemedi.

sakin ola kullanmayin derim.

Yorum

fotoları hem glade'in böyle yaptığını öğrendiğim zamandan biliyordum hemde googledan buldum ihihi

abi Insignia'da glade açılışını sen yaptın anlaşılan geçmiş olsun, malesef üzücü durum.
                    konsolda nasıl bir yüzey bırakıyor bilmiyorum ama eğer sertse zımparayla temizleyip üstüne konsolun rengine göre mat veya parlak plastik boyası sıkılabilir. ama eli yatkın birinin yapması lazım.
                    InsigniaTEAM

Yorum

sagol cagri,
                      Daha onceden arka koltuklarda bizim ufakliklarin tukenmez kalemle bi kac imza denemesi vardi. sac spreyinin derideki murekkep ve diger lekeleri cikradigini internetten bulmustum. orada denedim ve cok basarili oldu. on konsolda kucuk bir kisimda da deneme yaptim, senin de dedigin gibi zimpara gorevi goruyor sac spreyi ama o kadar lanet bi sey ki cikarmadi.aksine rengini aciyor gogusun.

sonuc olarak o eli yatkin kisi ben degilim sanirim.

Yorum

arabamda ve uyuduğum yerde hiçbir zaman koku bulundurmuyorum neticede kimyasal solumak istemem

Yorum

fonex genclik kolanyası 180 cc mıs oda yenı farkettım belkı ondandır
                          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

arkadaşlar bu akşam yolda giderken sağ ön cam açılmaya başladı kendi kendine. önce ufak ufak sonra tamamen açıldı. Neyse kaldırdım az sonra tekrar sonuna kadar indi .Ben kaldırıyorum araba açıyor baktım olacak gibi değil ışıklarda kontağı açıp kapadım ondan sonra bir düzeldi, daha araba camı açmadı. Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı? Park halindeyken falan açarsa sakat.

Yorum

Hizmet sınırsız arabada
                              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

cin girmiş sizin arabaya
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X