Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler
şimdi aklıma geldi, şu havalandırmaya asılan glade kokular varya, onları da sakın asmayın derim.
nasıl oluyorsa bir yerden sızdırıyor ve konsolun üstüne akıyor, döküldüğü yerde plastiği eritiyor.
erittiği yeri kurtarmak imkansız
Ben de qeçen qün arabaya koku bakıyodum marketten. O havalandırmaya takılan kokulara bakmıştım, iyi ki almamışım.
Valla şu resimleri qördükten sonra nasıl rahatladım almadığım için...
Bu arada resimleri nerden buldun be Çağrı
Süpersin ne diyeyim kardeşim ömrün uzun olsun
benim afacanlar glade denilen bahsettiginiz sivi kokuyu goguse doktuler, ne kadar silmeme ragmen gecmedi. gecen hafta izmir gaziemirde bulunan ziebartta aracin 2. boya koruma uygulumasini yaptirirken temizlenirmi dedigimde cok zor dediler. ve netice temizlenemedi.
fotoları hem glade'in böyle yaptığını öğrendiğim zamandan biliyordum hemde googledan buldum ihihi
abi Insignia'da glade açılışını sen yaptın anlaşılan geçmiş olsun, malesef üzücü durum.
konsolda nasıl bir yüzey bırakıyor bilmiyorum ama eğer sertse zımparayla temizleyip üstüne konsolun rengine göre mat veya parlak plastik boyası sıkılabilir. ama eli yatkın birinin yapması lazım.
sagol cagri,
Daha onceden arka koltuklarda bizim ufakliklarin tukenmez kalemle bi kac imza denemesi vardi. sac spreyinin derideki murekkep ve diger lekeleri cikradigini internetten bulmustum. orada denedim ve cok basarili oldu. on konsolda kucuk bir kisimda da deneme yaptim, senin de dedigin gibi zimpara gorevi goruyor sac spreyi ama o kadar lanet bi sey ki cikarmadi.aksine rengini aciyor gogusun.
sonuc olarak o eli yatkin kisi ben degilim sanirim.
arkadaşlar bu akşam yolda giderken sağ ön cam açılmaya başladı kendi kendine. önce ufak ufak sonra tamamen açıldı. Neyse kaldırdım az sonra tekrar sonuna kadar indi .Ben kaldırıyorum araba açıyor baktım olacak gibi değil ışıklarda kontağı açıp kapadım ondan sonra bir düzeldi, daha araba camı açmadı. Daha önce böyle bir şey başına gelen var mı? Park halindeyken falan açarsa sakat.
Yorum