Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler
merhaba arkadaşlar benim sorunum 1.6 cosmo aracımın içindeki piano döşemeler. hemen çiziliverdi. aynı şekilde içerdeki krom kollar. gerçekten ayıp. eski honda accord aracımın içini istesemde çizemiyordum. neyse söktürdüm hepsini carbon kaplattırıyorum. bi tek krom kollara şimdilik bişey yapamıyacağım. ama içerideki siyah döşemeleri carbon kaplattırdım bugün takılacak...
Selam arkadaşlar...
Aracım ilk arızasını verdi.. Pazartesi akşam aniden hızlanma isteği sebebiyle gaza dokundum.. devir 4 500 civarına gelince araba gaz kesti.. yığılma yaptı .. Aracı en kısa zamanda servise götürün uyarısı belirdi..bende sağa çekip stop edip biraz bekledikten sonra çalıştırdım..herhangi bir sorun olmadan 1 km gittim ve işimi görmek için aracı stop ettirdim.. 2saat kadar sonra araca bindiğimde ,arac çalıştı fakat gaz yememe problemi hala devam ediyordu ilk gaza basışta 2 000 devire zor çıkıyordu sonra ki basıçlarda devir saati yerinde kıpırdayıp duruyordu ..Opel asistansı aradım . şartlı olarak çekici gönderdiler(şart;eğer kullanıcı hatasından kaynaklanıyorsa veya dış etkenlerden (yakıt gibi ..buda garipya neyse sanki aklı başında insan kötü yakıt alır arabasına) çekici ve servis ücretini ödeyeceğimi açıkladılar..)aracı Opel Ataköye bıraktım gece 2 gibi sabah araçta bir iki parça temizliği yapılmış müşürün temizlendiğini söylediler eertesi gün içinde test edeceklerini söylediler.. bende Opel asistanstan araç istedim yine aynı şartta aracı teslim edeceklerini söylediler..araç hala diagnozda imiş..bekliyoruz sonuç ne olacak .......
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Orjinal yazı sahibi: Sufy
Selam arkadaşlar...
Aracım ilk arızasını verdi.. Pazartesi akşam aniden hızlanma isteği sebebiyle gaza dokundum.. devir 4 500 civarına gelince araba gaz kesti.. yığılma yaptı .. Aracı en kısa zamanda servise götürün uyarısı belirdi..bende sağa çekip stop edip biraz bekledikten sonra çalıştırdım..herhangi bir sorun olmadan 1 km gittim ve işimi görmek için aracı stop ettirdim.. 2saat kadar sonra araca bindiğimde ,arac çalıştı fakat gaz yememe problemi hala devam ediyordu ilk gaza basışta 2 000 devire zor çıkıyordu sonra ki basıçlarda devir saati yerinde kıpırdayıp duruyordu ..Opel asistansı aradım . şartlı olarak çekici gönderdiler(şart;eğer kullanıcı hatasından kaynaklanıyorsa veya dış etkenlerden (yakıt gibi ..buda garipya neyse sanki aklı başında insan kötü yakıt alır arabasına) çekici ve servis ücretini ödeyeceğimi açıkladılar..)aracı Opel Ataköye bıraktım gece 2 gibi sabah araçta bir iki parça temizliği yapılmış müşürün temizlendiğini söylediler eertesi gün içinde test edeceklerini söylediler.. bende Opel asistanstan araç istedim yine aynı şartta aracı teslim edeceklerini söylediler..araç hala diagnozda imiş..bekliyoruz sonuç ne olacak .......
Çok qeçmiş olsun qerçekten çok can sıkıcı bi olay qeçirmişsiniz inşallah eN kısa zamanda arabanıza sorunsuz kavuşursunuz ve birdaha hiçbir sorun yaşamazsınız...
4500 dizel için yüksek bir devir o devirlerde kullanmanızı ani hızlanma olsada önermem ve benzer bir sorun benim astrada başıma gelmişti turbo kaynaklıydı umarım sizinki basit bir sorundur.
Ellere yar oldu
2.0 CDTI
Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri
bence de dizel arkadaşlar araçları devirli kullanmayın.Turbo dizel arabaya yüksek devirler çok zararlı benzinli gibi basmayın.Turbodizel araçların erken sekman istemesi genellikle kullanıcı hatasından.
Insignia'da nasıl malzeme bilmiyorum ama Vectra'daki gibi yumuşak bir kaplama yapmışlarsa eğer normal birşey.
biz sinyal koluna aynalara asılan kokudan asmıştık, o bölümü soymuştu.
Herkese tşk ederim.. 4.500 devir dizel için aşırı değil 5000 ve üzeri sıkıntılı.. araç 8500 km de . bu hikaye eski ford focus 2006 aracımdada meydana geldi bir türlü çözüm bulamadılar bende 2009 a kadar sabrettim sattım 2009 aldım onda böyle problem yoktu...kaç kere yazılım atıldı enjektör temizlendi . pompa sökülüp temizlendi carbon clean yapıldı ama nafile.. yakıt işletim sisteminde bazı araçlarda problem çıkıyor... kanımca problem bu...
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yorum