Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

ihihi
    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

merhaba arkadaşlar benim sorunum 1.6 cosmo aracımın içindeki piano döşemeler. hemen çiziliverdi. aynı şekilde içerdeki krom kollar. gerçekten ayıp. eski honda accord aracımın içini istesemde çizemiyordum. neyse söktürdüm hepsini carbon kaplattırıyorum. bi tek krom kollara şimdilik bişey yapamıyacağım. ama içerideki siyah döşemeleri carbon kaplattırdım bugün takılacak...

Yorum

o kromlar gerçek krom değilki, krom görünümlü ihihi
        piano lake de siyah olduğu için çiziği çok belli eder.
        geçmiş olsun
        InsigniaTEAM

Yorum

Selam arkadaşlar...
          Aracım ilk arızasını verdi.. Pazartesi akşam aniden hızlanma isteği sebebiyle gaza dokundum.. devir 4 500 civarına gelince araba gaz kesti.. yığılma yaptı .. Aracı en kısa zamanda servise götürün uyarısı belirdi..bende sağa çekip stop edip biraz bekledikten sonra çalıştırdım..herhangi bir sorun olmadan 1 km gittim ve işimi görmek için aracı stop ettirdim.. 2saat kadar sonra araca bindiğimde ,arac çalıştı fakat gaz yememe problemi hala devam ediyordu ilk gaza basışta 2 000 devire zor çıkıyordu sonra ki basıçlarda devir saati yerinde kıpırdayıp duruyordu ..Opel asistansı aradım . şartlı olarak çekici gönderdiler(şart;eğer kullanıcı hatasından kaynaklanıyorsa veya dış etkenlerden (yakıt gibi ..buda garipya neyse sanki aklı başında insan kötü yakıt alır arabasına) çekici ve servis ücretini ödeyeceğimi açıkladılar..)aracı Opel Ataköye bıraktım gece 2 gibi sabah araçta bir iki parça temizliği yapılmış müşürün temizlendiğini söylediler eertesi gün içinde test edeceklerini söylediler.. bende Opel asistanstan araç istedim yine aynı şartta aracı teslim edeceklerini söylediler..araç hala diagnozda imiş..bekliyoruz sonuç ne olacak .......
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
            Selam arkadaşlar...
            Aracım ilk arızasını verdi.. Pazartesi akşam aniden hızlanma isteği sebebiyle gaza dokundum.. devir 4 500 civarına gelince araba gaz kesti.. yığılma yaptı .. Aracı en kısa zamanda servise götürün uyarısı belirdi..bende sağa çekip stop edip biraz bekledikten sonra çalıştırdım..herhangi bir sorun olmadan 1 km gittim ve işimi görmek için aracı stop ettirdim.. 2saat kadar sonra araca bindiğimde ,arac çalıştı fakat gaz yememe problemi hala devam ediyordu ilk gaza basışta 2 000 devire zor çıkıyordu sonra ki basıçlarda devir saati yerinde kıpırdayıp duruyordu ..Opel asistansı aradım . şartlı olarak çekici gönderdiler(şart;eğer kullanıcı hatasından kaynaklanıyorsa veya dış etkenlerden (yakıt gibi ..buda garipya neyse sanki aklı başında insan kötü yakıt alır arabasına) çekici ve servis ücretini ödeyeceğimi açıkladılar..)aracı Opel Ataköye bıraktım gece 2 gibi sabah araçta bir iki parça temizliği yapılmış müşürün temizlendiğini söylediler eertesi gün içinde test edeceklerini söylediler.. bende Opel asistanstan araç istedim yine aynı şartta aracı teslim edeceklerini söylediler..araç hala diagnozda imiş..bekliyoruz sonuç ne olacak .......
            geçmiş olsun aracınız kaç km de ?
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Çok qeçmiş olsun qerçekten çok can sıkıcı bi olay qeçirmişsiniz inşallah eN kısa zamanda arabanıza sorunsuz kavuşursunuz ve birdaha hiçbir sorun yaşamazsınız...

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Geçmiş olsun ;

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

4500 dizel için yüksek bir devir o devirlerde kullanmanızı ani hızlanma olsada önermem ve benzer bir sorun benim astrada başıma gelmişti turbo kaynaklıydı umarım sizinki basit bir sorundur.
                  http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI
                  Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

bence de dizel arkadaşlar araçları devirli kullanmayın.Turbo dizel arabaya yüksek devirler çok zararlı benzinli gibi basmayın.Turbodizel araçların erken sekman istemesi genellikle kullanıcı hatasından.
                    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

bugun dıkkatımı ceken bırsey ve ılgınc bırsey farların kumanda edıldıgı sol tarafdakı yuvarlak kumandanın uzerındekı el kaymaması ıcın yapılmıs yumusak madde erıyor bıldıgımız sakız gıbı erıyor

Yorum

Insignia'da nasıl malzeme bilmiyorum ama Vectra'daki gibi yumuşak bir kaplama yapmışlarsa eğer normal birşey.
                        biz sinyal koluna aynalara asılan kokudan asmıştık, o bölümü soymuştu.
                        InsigniaTEAM

Yorum

gres yagı gıbı olmustu yapıs yapıs benım de aklıma elektırıkten kaynaklanan bır ısınma mı soz konusu acaba dıye geldı ama bakalım servıse gıttıgımızde gosterecegız

Yorum

yok yağ gibi olduysa durum farklı.
                            InsigniaTEAM

Yorum

Herkese tşk ederim.. 4.500 devir dizel için aşırı değil 5000 ve üzeri sıkıntılı.. araç 8500 km de . bu hikaye eski ford focus 2006 aracımdada meydana geldi bir türlü çözüm bulamadılar bende 2009 a kadar sabrettim sattım 2009 aldım onda böyle problem yoktu...kaç kere yazılım atıldı enjektör temizlendi . pompa sökülüp temizlendi carbon clean yapıldı ama nafile.. yakıt işletim sisteminde bazı araçlarda problem çıkıyor... kanımca problem bu...
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

sımdı farkettım genclık kolanyası dıye bır kolanya dokulmustu sanıyorum kolanyadan kaynaklanıyor cunku aynı kolanya gozluklerımıde erıtmıstı ne kadar saglıklı bır kolanya ıse

Yorum

İşleniyor...
                                X