Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Bahsettiğim ışıkların resmini buldum nette umarım daha belirqin anlatabilmişimdir..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Benim bahsettiğim 2 Resimdeki Yeşil ve A harfi var bu da sistemin çalışıyor olduğunu söylüyor anlatıklarınızla gerçek arasında bir fark var ya siz lambaları açma düğmesinde manuel olarak açıyorsunuz Autoya getirmiyorsunuz yada sizin düğmenizde problem var servise gidip gösterin.

Bu arada yukardaki resimleri nerden buldun benim aracın resimleri

Bu formda da var
      http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=311.0

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Arabayı çalıştırdığımda sadece üstteki resimdeki ışık yanıyor bende ( bu arada renqi mavi değilmiş yeşilmiş onun da ben yanlış biliyormuşum kusura bakmayın)
        Alttaki resimdeki A harfi olan ışık hiç yanmıyor

Dün de üstteki ışık yanıyodu sadece, autoda olan düğmeyi sonradan qittiğim yerde denemek için manuel olarak far açma düğmesini autodan alıp kendim açtım, üstteki ışık yanar diye yanmadı, ki zaten manuelde yanmaz..

Tekrar autoya qetirdim yanar diye autoya qeçince yine yanmadı... Napcağımı bilmiyorum belki de

1- Far asistanını nasıl devreye alabilirim bu bana mı bağlı yoksa kendisi zaten aktif mi olmalı??
        2- Sizin araçlarda araba çalıştığı andan itibaren hep yanıyo mu yoksa sonradan mı siz devreye alıyorsunuz??

Arabayı alırken verilen kataloğa baktım 2 kez sinyal kolunu çekmemiz lazımmış uzun far asistanının devreye alınması için, onu hiç denemedim bilmiyordum çünkü..
        Gerçekten böyle yapınca mı oluyo sizde de ve sonrasında o ışık yanıyo sanırım..
        Eğer sizde böyle 2 kez kolu çekmeden daha arabayı çalıştırdığınızda yanıyosa A olan ışık, bende problem vardır arabada.. AFL sorunludur

Yorum

Bu arada Autodan manuele geçririseniz ekrandaki digital kısımda afl nin iptal olduğunu söyler tekrar autoya alırsanız yine digital ekranda afl nin aktif olduğunu yazar yaklaşık 3 sn gözükür .

Autoda ise sizin birşey yapmanıza gerek yok

İki kere çekince selektör yaparsın bu kadar.

anlaşılan sizin araçta sorun var veya sizin aracınız Cosmo değil servise gidin tmr

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Cosmo olmadığını nasıl anlayabiliriz abi? Ben de emin olayım cosmo mu değil mi?

Yorum

Abi cosmo olmasaydı seninki DVD800 taktıramazdın zaten Farlarda far merceği varsa veya antenin olduğu yerde balık sırtı varsa en basitinden Cosmo olduğuna kanaat getirirsin zaten ki teknik olarak baya fark vardır.
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Ya zaten araba Cosmo
                Cosmo değil de ben mi yalan söylüycem..

Benim şu an bilmek istediğim tek şey, o uzun far asistanının nasıl çalıştığı..
                Aracı alırken verilen sürücü klavuzunda 2 kez sinyal kolunu çekince devreye qirer yazıyor..
                Bu qerçekten böyle mi çalışıyor
                Yoksa sizin araçlarda akşam binip çalıştırdığınızda aracınızı, o A harfi olan bildirim ışığı hep mi yanıyor ta çalıştığı andan??

Buna cevap istiyorum sadece Yarın servise qideceğim zaten En iyisi ordan öğrenmek..

Sayqılar..

Yorum

Arabamın küllüğünün kapak mekenizması bozuldu. Toplam belki 10 kez açmışımdır. Geçen gün açmaya çalıştığımda saç tokalarındakine benzer bir yay çıktı. Yakalamaya çalıştım ama vites topuzunun önündeki boşluğa düştü. Şimdi elimle yukardan bastırarak açabiliyorum. Bayram öncesi servise gideceğim. İnşallah sadece yay mekanizmasında sorun vardır ( yerinden çıkmıştır), Yoksa yedek parça beklemek için vaktim yok.
                  [center]
                  2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                    Ya zaten araba Cosmo
                    Cosmo değil de ben mi yalan söylüycem..

Benim şu an bilmek istediğim tek şey, o uzun far asistanının nasıl çalıştığı..
                    Aracı alırken verilen sürücü klavuzunda 2 kez sinyal kolunu çekince devreye qirer yazıyor..
                    Bu qerçekten böyle mi çalışıyor
                    Yoksa sizin araçlarda akşam binip çalıştırdığınızda aracınızı, o A harfi olan bildirim ışığı hep mi yanıyor ta çalıştığı andan??

Buna cevap istiyorum sadece Yarın servise qideceğim zaten En iyisi ordan öğrenmek..

Sayqılar..
                    benim aracimda far sürekli auto konumunda ve de çaliştirma aninda otomatik far asistani aktif tarzinda bir yazi çıkıyor kısa bir süre için sonra da o dediğiniz A harfi olan yeşil süzme ışıgı yaniyor. yani sürekli oto durumunda iken bir problem olmamasi lazim sanirim. kullanma kılavuzunda da birkaç trick vermiş konuyla ilgili bir kurcalayin oralari da.umarim bir sorun yoktur.
                    Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

Utku abi, qittim buqün servise, qösterdim qösterqeyi, o A harfi olan ışığın yanmadığını qördü usta, basit bi işlemle aktifleştirdi..

Yapılması qereken şey, selektör kolunu, yani sol taraftaki sinyal kolunu 2 kez ileri ittirdiğimizde aktifleşip aynı işlemi tekrar yaptığımızdaysa deaktifleşiyormuş uzun far asistanı Hepsi bu ben de bunu öğrenmek istiyordum, hani bunu kendisi devreye alan var mı nasıl yapıyor diye, çünkü ben de aktif değildi o sistem o yüzden foruma ilettim..

Ama çözümü bulundu şükür rahatladım en azından

Evet, artık bende de kontağı açtığımda akşamları, orta konsoldaki kırmızı renkli sürücü bilqi ekranında otomatik uzun farlar aktif yazısı çıkıyor
                      + olarak A harfi olan uzun hüzme simqesi de yanıyor artık.. Sistem ON oldu artık ne bi sorun ne bi ses ne bi ? var arabamda da kafamda da

İnşallah kimsenin ne böyle ufak ne de büyük problemleri sorunları olmaz herkes qönül rahatlığıyla, keyifle huzurla biner arabalarına insiqnia olsun başka araçları olsun

Sayqılar..

Yorum

ben soylemıstım zaten selektor kolunu gostergeye dogru ıkı kez hareket ettırın dıye
                        2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

geçmiş olsun
                          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                            o ses buyuk ıhtımalle turbo sesı
                            ıkı sefer selektor yaparsanız otomatık farlar aktıf hale gelıyor
                            Abi sen 2 defa selektör yaparsan demiştin ama herneyse artık Zaten asıl olması qerektiği haline döndü ihihi
                            Teşekkürler yine bilqin için..

Çağrı çok saol cool

Yorum

neyse onemlı olan sorunun gıderılmıs olması gecmıs olsun bunlar sorun sayılmaz
                              2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Teşekkürler abi
                                Evet tabi sorun sayılmaz, sadece nasıl devreye alındığını ve o ışığın neden yanmadığını bilmiyordum onu öğrenmek istiyordum hepsi bu

Zaten sistemi nasıl aktif edebileceğimizi bilseydim daha önce, o ışık ona bağlı olarak yanacaktı mantık olarak..
                                AMa herneyse, halloldu qitti

Nerdeyse Fatih abi arabamın Cosmo olduğuna inanmıyodu ya haha
                                Şaka qibi

Yorum

İşleniyor...
                                X