Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

bence kötü hava aydınlatması o durumda iş görür. sislere müdahale edince sistem kontrolünü sürücüye bırakması da bir bakıma iyi birşey, öbür türlü araç senin emirlerine karşı geliyormuş gibi kendi kafasına göre çalışması biraz sinir bozardı ihihi
    uzunları manuel yakınca da o ışık sönüyormu?
    uzun-kısanın otomatik olması için birşey yapmana gerek yok diye biliyorum, sadece konumun auto'da olması yeterli sanırım.
    arabanın kitapçığını bir kontrol et istersen, belki birşeyler yazıyordur.
    InsigniaTEAM

Yorum

Bizim araçta auto konumundayken herşeyi kendi yapıyo.O bildirim ışığıda yanıyo Far işareti bide yanında A yazıyo. Senin farlar auto konumunda olmayabilir.Uzun yaptığındada hemen Mavi uzun fark işareti çıkıyo.Bazen kendi bile selektör yapıyo . çok karanlık yollarda direk uzunları açıyo gece yolculuğunda çok güzel bir özellik.
      Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
        gostergede ısık suzmelerını gosteren ıkı tane yesıl lamba yanana kadar onya sen selektor kolu ıle dırekson a baglı farlar hareket eder ama sadece donuslerde kı aydınlatmalar yanmaz
        abi bende sadece yeşil ışık yanıyo qösterqede
        Hani o qündüzleride yanan,ledler için yanan ışık Sağlı sollu birbirine bitişik 2 lamda simqesi qibi olan ışık bende yanan..
        Otomatik farların çalıştığını qösteren üzerinde A harfi bulunan simqe yanmıyor Yansa zaten o, bu bahsettiğim yeşil ışığın hemen sağ tarafında ve mavi renkte yanar ama yok işte yanmıyor

Sadece yeşil yanıyor =)(= şekline benzer olan..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mindfreak
          Bizim araçta auto konumundayken herşeyi kendi yapıyo.O bildirim ışığıda yanıyo Far işareti bide yanında A yazıyo. Senin farlar auto konumunda olmayabilir.Uzun yaptığındada hemen Mavi uzun fark işareti çıkıyo.Bazen kendi bile selektör yapıyo . çok karanlık yollarda direk uzunları açıyo gece yolculuğunda çok güzel bir özellik.
          işte o üzerinde A harfi olan, farların otomatik aydınlatmada olduğunu qösteren mavi renkteki bildirim ışığı benim arabada yanmıyor akşamları..

Sadece yeşil ışık yanıyor ve manuek olarak selektör yaptığımda da mavi renkte uzunların açık olduğunu qösteren ışık yanıyor..

Far konumu zaten hep AUTO da hiç değiştirmiyorum..
          Ama nedense ne o üzerinde A olan mavi ışık yanıyor ne de otomatik uzun-kısalar çalışıyor..,

Moralim bozuldu bunu farkettiğimden beri zaten

Yorum

akü kutup başlarını söküp tak
            InsigniaTEAM

Yorum

Bence aracınızda afl ile ilgili bir sorun yok sadeceuygun şartlar oluşmamıştır mesala uzunları yakması için ortamın karanlık olması lazım karşıdan gelen ışık yada 100 mt önünde stopları yanan bir araç olmaması gerekiyor .Bir de sisleri devreye aldığınızda farlar en etkili pozisyona geliyor sisli ortamda araç düzgün algılama yapamaz sonuçta bir bilgisayar ve almış olduğu görüntülere göre analiz yaparak sistemi çalıştırıyor düşünsenize beyaz bir dumanın içindesiniz ne yapmasını bekliyorsunuz genişmi bakacak uzunmu bakacak yakın mesafemi aydınlatacak o yüzden sisler devredeyken otomatik sistemi devre dışı bırakıyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih abi, köyümüzün yolunda hiçbir direk yok ne asfalta kadar ne asfaltta.. Ta ki 22-23 km qelip çevreyoluna qirene kadar
                Farlar hep autoda ama bekliyorum yanmıyor, zifiri karanlık ne karşıda araba var ne arkada ne etrafta bişey var heryer bahçe yol kenarları..
                Sonra baktım qösterqeye, o üzerinde A harfi olan mavi bildirim ışığı hiç yanmıyor
                Elle düğmeyi, farları açtım, önce ledler yandı zaten sonra normal farlar, o an ortadaki kırmızı panelde otomatik farlar kapalı uyarısını aldım, sonra tekrar autoya döndürdüğümde otomatik farlar açık yazdı ama yine devir qösterqesindeki o mavi renkte,üzerinde A harfi olan otomatik far açık bildirim ışığı yanmadı
                O yanmadığı için doğal olarak uzun-kısa far asistanı da devrede olmuyor sanırım :/
                Kendim manuel uzunlara aldığımdaysa o klasik C= ye benzer mavi bildirim ışığı yanıyor uzunların yandığına dair..
                Ama o üzerinde A olan mavi bildirim ışığı hiçbizaman yanmıyor.. Ve buqüne kadar da 2-3 kez yine köy yolunda karanlıkta çalışmadı asistan, dün baya bi takip ettim, düğmeyi açıp kapattım filan, olmadı olmadı olmadı naptıysam

Yazılımla filan bi ilqisi var mı bunun? Zaten normalde kontağı açtığımda akşamları kendiliğinden o A harfi olan ışığın yanması qerekmiyo mu ki?? Yanlış mı biliyorum..
                Benim bildiğim o bildirim ışığı qösterqede sürekli yanar, sistemin ON olduğunu anlarız en azından, ve farlar da otomatik ayarlar kendini zaten,
                Ama bizim manuel uzuna kısaya almamız esnasında da devredışı olur söner o bildirim ışığı.. Herşeyi bize bırakır..
                Ama işte o ışık hiç yanmıyor devrede değil otomatik farlar Nedense...

Yorum

siz bir de akü kutup başlarını söküp tekrar takın sorun çözülmezse bir servise gidin bence.
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                    Fatih abi, köyümüzün yolunda hiçbir direk yok ne asfalta kadar ne asfaltta.. Ta ki 22-23 km qelip çevreyoluna qirene kadar
                    Farlar hep autoda ama bekliyorum yanmıyor, zifiri karanlık ne karşıda araba var ne arkada ne etrafta bişey var heryer bahçe yol kenarları..
                    Sonra baktım qösterqeye, o üzerinde A harfi olan mavi bildirim ışığı hiç yanmıyor
                    Elle düğmeyi, farları açtım, önce ledler yandı zaten sonra normal farlar, o an ortadaki kırmızı panelde otomatik farlar kapalı uyarısını aldım, sonra tekrar autoya döndürdüğümde otomatik farlar açık yazdı ama yine devir qösterqesindeki o mavi renkte,üzerinde A harfi olan otomatik far açık bildirim ışığı yanmadı
                    O yanmadığı için doğal olarak uzun-kısa far asistanı da devrede olmuyor sanırım :/
                    Kendim manuel uzunlara aldığımdaysa o klasik C= ye benzer mavi bildirim ışığı yanıyor uzunların yandığına dair..
                    Ama o üzerinde A olan mavi bildirim ışığı hiçbizaman yanmıyor.. Ve buqüne kadar da 2-3 kez yine köy yolunda karanlıkta çalışmadı asistan, dün baya bi takip ettim, düğmeyi açıp kapattım filan, olmadı olmadı olmadı naptıysam

Yazılımla filan bi ilqisi var mı bunun? Zaten normalde kontağı açtığımda akşamları kendiliğinden o A harfi olan ışığın yanması qerekmiyo mu ki?? Yanlış mı biliyorum..
                    Benim bildiğim o bildirim ışığı qösterqede sürekli yanar, sistemin ON olduğunu anlarız en azından, ve farlar da otomatik ayarlar kendini zaten,
                    Ama bizim manuel uzuna kısaya almamız esnasında da devredışı olur söner o bildirim ışığı.. Herşeyi bize bırakır..
                    Ama işte o ışık hiç yanmıyor devrede değil otomatik farlar Nedense...
                    Afl far sisteminin alıcısı olan aynanın altındaki sensörde arıza olabilir yada önünü kapatan birşey olabilir bunu kontrol edermisin.

Yorum

Önünde herhanqi bir enqel yok abi

Ama zaten kontağı açtığımda akşamları en azından o mavil A harfi olan ışığın yanması qerekmiyo mu qösterqede otomatik farların açık olduğuna dair?

Benim kafamı asıl kurcalayan canımı sıkan şey o ışığın yanmaması..
                      Napsam yanmıyor, kendim de açsam farları, autoya da alsam sonradan yine, otomatik farlar açık diye uyarı alıyorum kırmızı bilqi ekranından ama o ışık yanmıyo sadece yeşil ışık yanıyo o kadar..

Yorum

Uzun hüzmeli far asistanını nasıl aktifleştiriyoruz? Devreye almak için napmam qerekiyor?

O bahsettiğim üzerinde A harfi olan ışık sadece asistan çalıştığında mı yanıyor yoksa?

Eğer asistanı devreye almayı sağlarsam o zaman o mavi A harfi olan ışığın yanıp yanmayacağını da qörmüş olurum.. Sanırım devreye alamadığımdan o ışık yanmıyor huh

Yorum

ne güzel benim aracımda bu özellikler yok böyle dertlerim de yok
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                            Önünde herhanqi bir enqel yok abi

Ama zaten kontağı açtığımda akşamları en azından o mavil A harfi olan ışığın yanması qerekmiyo mu qösterqede otomatik farların açık olduğuna dair?

Benim kafamı asıl kurcalayan canımı sıkan şey o ışığın yanmaması..
                            Napsam yanmıyor, kendim de açsam farları, autoya da alsam sonradan yine, otomatik farlar açık diye uyarı alıyorum kırmızı bilqi ekranından ama o ışık yanmıyo sadece yeşil ışık yanıyo o kadar..
                            Mavi ışık yanmıyor yeşil ışık ve içinde A harfi var buda Automatic veya sizin tabirinizle Asistan ifade eden A harfidir eğer Yeşil ışığın içinde A harfi varsa sistem aktif demektir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                              ne güzel benim aracımda bu özellikler yok böyle dertlerim de yok

obaa

Yorum

Fatih abi A harfi olan ışık yanlış hatırlamıyorsam mavi renkte..

Yeşil ışık içinde A harfi yok.. Resmini çekeyim akşam daha detaylı qöstereyim olmasa..

Bir de, uzun far asistanını nasıl aktif hale qetirebilirim?? Autoda ışıklar akşam kendiliğinden yanınca sinyal kolunu 2 kez peşpeşe çekmem mi qerekiyor?? Böyle mi aktif oluyor sistem?

Belki o mavi ışıkta o zaman devreye qirebilir..

Sistem öyle mi çalışıyo sizde? Yoksa zaten kontağı açtığınızda o A harfi olan ışık hep yanıyo mu?

Yorum

İşleniyor...
                                X