Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler
al bi sorun da benden olsun.Bizimkinin de park sensörleri çalışmıyor.Park sensörü kapalı diye bi uyarı veriyo+araçtan inince göğüsün aydınlatmaları sönmüyo arac calışmadan emniyet kemeri ikazı ötüyo felan anlamadım gitti tuhaf tuhaf şeyler oluyo.
Orjinal yazı sahibi: alperen_54
fren diskleri ile ilgili sorundan dolayı servise gidip parça değişimi yapan arkadaşlar memnun kaldı mı acaba?
yine birkaç kez fren sesi duydum yeni balatalardan. sık sık tekrarlamaya başlarsa yine gidicez bilmişlere .hiçbişey olmaz bundan sonra dediydi hadi bakalım hayırlısı.
Arkadaşlar, bu başlıkda ve öteki şikayet başlıklarında öyle konular okuyorum ki, hayretler içinde kalıyorum. Şeytan kulağına kurşun henüz 7.500 km yapmış olsam da, ben bugüne kadar en küçük bir problem bile yaşamadım pray Buradaki şikayetleri okudukça inanın kendimi şanslı hissediyorum Darısı hepinizin başınıza,kazasız,belasız ve arızasız günler dilerim
Benim de 1 yılım doldu. Servis zamanı geldi. Henüz ciddi bir sıkıntı yaşamadım. Araç 8.000 km.de Arka fren disklerinden ve balatadan da sorunum yok. Garantiden değişmesi için biraz freni hor kullanıyorum ama henüz bir ses gelmeye başlamadı. Diski gözle kontrolda da ciddi bir iz gözükmüyor. Ben de darısı hepimizin başına diyorum İnşallah kendi kendime nazar deydirmem.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum