Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

her sıkmadan önce bakarım yani haftanın 3 günü bakıyorum masallah gram eksilme yok

Yorum

Geçenlerde konsola parlatıcı sıkıp sildim.Daha sonra yola çıktığımda konsolun ortasından(kontrol elemanlarının olduğu parça) çatır çatır ses geldiğini farkettim.Acaba bu parlatıcı madde aralara girdi de mi böyle ses çıkmaya başladı?

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

yok ondan değildir ben hergün meguiars mat effect plastik trim kullanıyorum sıvının ses getirmesi cok zor yani ama bizimkilerde hatta opellerin coğunda konsolundan ses geliyor bunu sorduğumda eee abi opel dediler

Yorum

Tamam bi audi,merso,bmw kalitesi beklemiyoruzda en azından top modeline özenselermiş
          Herhalde havaların ısınmasına denk geldi.Genleşmeyle karıştırdım.Peki en azından sesi azaltmak için ürün tavsiye edebilirmisin?(Var mıdır daha doğrusu...)

Yorum

biiler sıkıyorlarmıs tornavidayla gidiyormus öle dediler bana ben yaptırdım azaldı busefer kapım sağlamdı rüzgar sesi cok geliyor dedim hallederiz dediler bozdular kapı suan sacmalıyor sert kapanıyor kapı kolu sertlesti kuvvet uygulamak gerekyior 5 kere gittim nafile servise simdi yatak siparis ettim serviste uyucam

Yorum

Ahaha yok problemim olduğunda zorunlu olmadıkça opel servisi son seçenek benim için. Profesyonel bir firmayla görüşücem bunun için.

Yorum

Bence yinede garanti bitene kadar servislerle ilişkiyi bozmayın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Eğer sökme takma gibi işlemler gerekiyorsa elimiz mahkum servise.Ha derlerse sökülmeden şu maddeyi sıkıcaz ses kesilecek o zaman oto temizlik ve bakım firmalarında yaptırmak daha mantıklı geliyor.

Yorum

baska bi marka olsa bende baska yere götürcemde opel ve garanti sözkonusu olduğu için 2 sene çekicez

Yorum

Aynı ses sorunu bende de var Mert. Kapılardaki ses olayını kesinlikle çözemiyorlar. Elemnlarını eğitime göndermeleri gerek o anlama geliyor. Yani ben en az 5 defa bu sebepten dolayı şikayette bulundum. !!! Ama dedğim gibi çok yetersizler maalesef!!! Yani bazı sorunların çözümü için sadece iyi niyet yetmiyor. Teknik bilgi ve beceri şart tamirat süreçlerinde de eksiklk var. Fatih abi ile konuşmuştuk bu konuyu. O da araştımış Insignai yalıtım için çok buyuk bir yatırım ve arge yapmış. Bu durumda Ustaların eğitilmediği aşikar !!! Eski alaylı bilgilerle sorun çözmeye çalışıyorlar. Ama Insignia gibi komplike ve yeni teknoloji bir araç olunca Orijinal srvis yetersiz kalıyor. Hatta yapıldı dedikten sonra bir bakıyorsun Hiç bişey yapılmamış v bukadar kötü case'ler ile karşılaştım. Olay'ı kurtarn tek şey Servis elemenalrının iyi niyetli olması. Yoksa direk dalga geçiyorlar derdim.
                      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

servisteki elamanın kendi ağzından çıkan cümle : Siz bizden daha iyi biliyorsunuz Insignia'ları doğruya doğru .dedi !!! simdi bu adamdan ne performans beklenir

Yorum

Evet haklısın mert biz her gün araçların üzerindeyiz onlar ise servise gelen araç üzerinde yapılacak işi yapıyorlar bu sebepten dolayı araçları bizim kadar tanımıyorlar aldıkları eğitim ise genelde mekanik eğitim oluyor orda da başarılılar ama dediğiniz gibi ince makyaj işlerinde sorun çıkabiliyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

abi inan 10000k bakımını IQ su 50 olan bile yapabilir acıyorum su paraya ya filtre , yağ çok çok basit seyler bunlar rektefiye haric her isimi kendim yapmay calısırdım eski arabamda sökerdim ederdim. bitanede ECU hata okuyucu sensorler için alırım tamam

Yorum

arkadaşlar ortalama kaç km yol yaptınız bu araclarla
                              ali

Yorum

16000 km deyim.
                                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                                X