Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Bu sola çekme olayını ilk aldığımda bende hissetttim. Servise durumu anlattım onlaarda şöyle bir yolda deneme sürüşü yaptılar. Bir şey yok dediler. Sanırım bu duruma ben alıştım. Önceleri sola çekme oluyordu ama çok açık bariz değil benim ki. Sizin anlattığınız şekilde şerit değiştirmiyor. Ben diroksiyonu bırakmıyorum .Bırakırsan belki benimki de sola çeker şerit değiştirir.Yarın bir deneyeyim.
    OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

evet vazgeçtim dip bir fiyat verdikleri için son dakika kendi finanslarını ( 0,84 faiz ) kullandırmak istemeyip başka banka vs. yönlendirdiler ben de sağlık olsun vazgeçtim dedim..
      bunda insignia nın payı ve son gelen ufak da olsa indirimin payı yok değil..
      şu an için cosmo metro mavisi turbo için kaparo verdim..araçta dvd 800 de var..
      bakalım hayırlısı.. ama şu sola çekme epey bir canımı sıktı şimdi.. ne alaka dedim kendi kendime? benim test ettiğim araçta ( gerçi çukura falan çok girmedim ) hiç farketmedim ki 15-20 km şehirler arası yolda kullandım..

Orjinal yazı sahibi: cagri
      Orjinal yazı sahibi: corail
      çok canımı sıktı şimdi bu konu.. tam da 1.6 T cosmo için kapora vermişken..
      içime oturdu kaldı şimdi..
      Mercedes'ten vazgeçtiniz sanırım?

aracı sola çekenler servise bildirirse, şikayetlerin çoğaldığını görünce duruma el atarlar.
      ama kesin servis kaydı açtırmanız lazım.
      bazı servisler ufak tefek yada kısa zamanda giderilen olaylara kayıt açmıyorlar.
      zamanında diskleri de önemsemiyorlardı ama değişim çıktı işte

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

bozuk yolda kullanınız. ne bileyim yamalı asfalt olan yerler yağmur suyundan dolayı asfaltta oluşan ufak cukurlarda bir bakınız ..bende böyle farkettim diğer aracım doblo yapmıyor aynı yolu aynı hızla deniyorum hiç bir şey yok
        2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
        2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
        2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
        2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Ben biraz önce denedim. direksiyonu bıraktım, tümseklerden falan geçtim pek hissedemedim. herkes aynı dertten müzdarip gerçi. acaba ben mi hissetmedim diye düşündüm ama yok bende. bu arada sipariş veren arkadaşa hayırlı olsun. ben kaparoyu verdikten 3 ay sonra geldi ama değdi gerçekten. dvd800 ekletmişsin galiba ama ufak ve bütçen ölçüsünde bir tavsiye vermek isterim sunroof ve flexiride şaseyi düşün derim.
          Renault!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mutsuz
            Ben biraz önce denedim. direksiyonu bıraktım, tümseklerden falan geçtim pek hissedemedim. herkes aynı dertten müzdarip gerçi. acaba ben mi hissetmedim diye düşündüm ama yok bende. bu arada sipariş veren arkadaşa hayırlı olsun. ben kaparoyu verdikten 3 ay sonra geldi ama değdi gerçekten. dvd800 ekletmişsin galiba ama ufak ve bütçen ölçüsünde bir tavsiye vermek isterim sunroof ve flexiride şaseyi düşün derim.
            YALNIZ CİFT TARFLI TÜMSEK DEĞİLDE HANİ ÇUKURLAR TEK TEKERİNİZ GİRSİN HIZLI OLMAYIN HIZA GÖRE DİREKSİYON SERTLEŞTİĞİ İÇİN HIZDA SANIRIM BELLİ ETMİYOR BENİM ARACTA FAZLA HIZ OLMAYINCA DİREKSİYON YUMUŞAK KALIYOR VE NASIL OLUYORSA OLUYOR YARDIM İSTEMEMDEKİ SEBEB BENİM ARACIMMI BÖYLE TÜM ARACLARMI DİYE TABİKİ BENDE SİZLER KADAR MEMLUNUM ARACIMDAN herhangi bir kusurlu arac kullnamak istememden dolayı ... saygılarımla...
            2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
            2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
            2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
            2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
              evet vazgeçtim dip bir fiyat verdikleri için son dakika kendi finanslarını ( 0,84 faiz ) kullandırmak istemeyip başka banka vs. yönlendirdiler ben de sağlık olsun vazgeçtim dedim..
              bunda insignia nın payı ve son gelen ufak da olsa indirimin payı yok değil..
              şu an için cosmo metro mavisi turbo için kaparo verdim..araçta dvd 800 de var..
              bakalım hayırlısı.. ama şu sola çekme epey bir canımı sıktı şimdi.. ne alaka dedim kendi kendime? benim test ettiğim araçta ( gerçi çukura falan çok girmedim ) hiç farketmedim ki 15-20 km şehirler arası yolda kullandım..
              şimdiden hayırlı olsun ozaman, bunda da hayır vardır.
              toplam kaça geldi? birde başka opsiyon varmı? FlexRide'ı bence de ekletin derim.
              InsigniaTEAM

Yorum

Araba kaça geldi gerçekten. Bende cosmo + flex + sunroof = 65.500 TL cik.
                Renault!!!

Yorum

açıkçası ciddi pazarlık ettiğim için çok fazla renk ve donanım seçme şansım olmadı..
                  iyi fiyat veren bayinin seçeneğini kabullenmek zorunda kaldım diyebilirim..
                  tam olarak test ettiğim aracın aynısı oldu bu arada :P
                  flexride hiç düşünmedim diyebilirim ama güzel ve faydalı bir donanım olduğuna eminim..
                  yılda 10.000 km kullanacak ve genelde sakin kullanacak biri olarak çok ihtiyacım olmayacağını da düşünmedim değil..
                  180 hp yi 0-100 ve anlık performans için istiyorum.. yani gerektiğinde had bildirmek için ihihi
                  sunroof olsun çok istedim ama 15-20 gün önce de araştırdığımda ne bayi ne de opel TR stoklarında sunroof lu araç yoktu..
                  bildiğime göre martta gelmeye başlayacakmış..
                  benim araç ise çok özel bir fiyata geldi net rakamı da ruhsat çıkınca söylemek istiyorum bir sakıncası yoksa sizler için..
                  opel TR stoklarında içi bej + dvd 800 lü bir araç.. 2010 buçuk tabir edilen yeni seriden bir araç.. 2010 lar için 500 TL daha opsiyon yapıyorlar..
                  aslında 6 cd changer iptal olmuş ve bu durumda 2010 eski seriler daha pahalı olmalı gibi geliyor bana?
                  diğer taraftan;direksiyon sapması konusunda ise tek taraflı çukura giren her direksiyon çukurun eğimi nispetince eğim yönüne göre döner diye düşünüyorum ama sanıyorum anlatılanlar benim bahsettiğim durumdan farklı..

Yorum

Şimdiden hayırlı olsun. stoktan alıyorsanız pek seçim olmuyor tabi. bende 6' lı cd cahnger beklerken tek cd li geldi. başta çok bozuldum ama şimdi aklıma bile gelmiyor. radyo yetip artıyor bile. had bildirecekseniz sport modu bir değişik his veriyor insana. hemen farkı anlıyorsunuz tour ve sport arasında.
                    neyse hayırlı olun şimdiden. kazasız belasız kullanın inşallah.
                    Renault!!!

Yorum

olsun çok isterdim..
                      özellikle de kırmızı ya dönen göstergeler
                      ama seçemedim ve belli bir rakamı da aşmak istemedim..
                      çok sık araç değiştirdiğim için ( umarın insignia en az 3 sene kalır bende ) 2. el durumunu da düşünerek rakamı daha fazla yükseltmek istemedim de denebilir..
                      bu güne kadar aldığım son iki opel astra sunroof luydu ve satarken sunroof farkı neredeyse hiç olmadı diyebilirim..
                      cosmo üzerine ilave edilecek donanımların 2. el fiyatına çok yansıyacağını düşünmüyorum ama yanılıyor da olabilirim..
                      dvd 800 için de tamamen görsel olması dolayısıyla istedim..
                      açıkçası bir kere de renkli ekran göreyim dashboard kısmında dedim kendi kendime.. ihihi
                      turn push da güzel bir özellik ve bmw 5 lerde hep özenmişimdir ne yalan söyleyeyim..

Yorum

çok teşekkür ediyorum.. inşaallah bir aksilik çıkmaz ve 1 hafta içinde yeni insignia ma kavuşurum..
                        Şimdiden hayırlı olsun. stoktan alıyorsanız pek seçim olmuyor tabi. bende 6' lı cd cahnger beklerken tek cd li geldi. başta çok bozuldum ama şimdi aklıma bile gelmiyor. radyo yetip artıyor bile. had bildirecekseniz sport modu bir değişik his veriyor insana. hemen farkı anlıyorsunuz tour ve sport arasında.
                        neyse hayırlı olun şimdiden. kazasız belasız kullanın inşallah.

Yorum

Corail iletilerine bakar mısın?
                          Renault!!!

Yorum

Sol ön far silecek kapağı kendi kendine düşmüş ve garanti kapsamına girmiyor bu sorunu yaşayan biri varmı acaba ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cgumusyay
                              Sol ön far silecek kapağı kendi kendine düşmüş ve garanti kapsamına girmiyor bu sorunu yaşayan biri varmı acaba ?
                              maalesef 1 kişi vardı fıskiye kapağı nereden çıktı şimdi.. neden bu kadar üretim hatası veriyorlar, biraz ayarı kaçırmışlar..
                              2 kişi oldunuz.
                              InsigniaTEAM

Yorum

bagajo actığınızda kilidin ordaki plastik koptu bugun kendi kendine fotolu anlatcam aksama doğru iyice deli oldum

Yorum

İşleniyor...
                                X