Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Bu almanyaya yollanan fotolar yalan herhalde.Kimsenin işi hallolmamış yollanan fotolarla.Benimde güya gitti cam için almanyaya fotolar ama ben sonucun ne olacağını az çok tahmin ettiğim için beklemekten vazgeçip kaskoyla konuştum.Onlar gelip halledicekler hafta içi.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

Burak en iyisini yapmışsın bence..Almanya yemen gibi oldu, giden gelmiyor nedense?
      F30 Sport+

Yorum

ya ne sorunlu arabaymış bu, daha teslim almadan içim sıkıldı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AhmetG
          Yüzdesel olarak bakarsak bu sorunlar çok düşük içinizi ferah tutun .

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

öyle düşünmeyin Ahmet Bey bu sorunlar her araçta var...
            F30 Sport+

Yorum

hele bi teslim alalım da, artık bizim de kısmetimizde ne varsa ona göre çare düşünürüz
              hayırlısı olsun.

Yorum

hele bi teslim alalım da, artık bizim de kısmetimizde ne varsa ona göre çare düşünürüz
                hayırlısı olsun.
                aldıktan sonra aracı merak edenler olursa hiç çekinmeden kullanmalarına izin verin, yemek ısmarlayın, kurban kesin vs.

ihihi ihihi ihihi

babam yemek işini halletmişti ama bayinin yine de gözü kalmış, adam arabadayken cam gitti ihihi

Mehmet abi arabayı aldıktan sonra birkaç gün test sürüşü günleri düzenledi haha
                çok şükür aracında sorun yok diye biliyorum.
                InsigniaTEAM

Yorum

INSIGNIA TURBO COSMO aracımı 2009 ağustos ortalarında aldım. Aracımın camlarını daha önceki kullandığım araçlarda olduğu gibi renkli cam filmi ile kaplatmak istiyordum. Aracı aldığım bayide LLUMAR marka cam filmi takıldığını öğrendim. Ancak, yaptığım fiyat araştırması sonrasında verilen fiyatın yüksek olması sebebiyle aynı marka cam filmini firmanın yetkili bir acentesinde yaptırdım. Buraya kadar bir sorun olmamıştı. Ancak, havaların serinlemesi ile birlikte arka cam rezistans tuşuna bastığımda açık olan radyoda frekansın kaybolduğunu ve tamamen parazit meydana geldiğini fark ettim. Rezistans düğmesini kapattığımda herşey normale dönüyordu. Rezistans tellerinde de hiçbir bozukluk yoktu. Bu şikayet sebebiyle Opel yetkili servise başvurduğumda problemin ayrıntılı tespiti için tam gün serviste araştırma yapmaları gerektiğini söylediler. İlk günün sonunda problemin %90 arka camın imalat hatasından kaynaklandığını, bir başka gün tekrar gelmemi ve benim aracımdan başka bir INSIGNIA' ya rezistans ve radyo kablolarını seri bağlayarak tespiti netleştirmek istediklerini söylediler. Kendi verdikleri gün tekrar servise gittim ve o günün sonunda problemin cam imalatından olduğunu netleştirdiklerini, arıza tamiri için arka camın değişmesi gerektiğini ve bu değişimin Opel Türkiye' nin onayından sonra garantiden yapılacağını söylediler. Bir hafta içinde tekrar randevu vereceklerini belirttiler. Belirtilen sürenin sonunda geri yapılan aramada Opel Türkiye bölge müdürünün arızayı onaylamadığı, - ARACI DAHİ GÖRMEDEN - sorunun temelinin cam filmi olduğu ve bunun da Opel' in garantisi altında çözümlenmeyeceği bilgisini verdiler. Sonrasında OPEL Türkiye' den ilgili yetkililerle yaptığım görüşme sonrası en azından azrızayı garanti kapsamına sokmayan ilgili bölge müdürünün aracı görmesi gerektiğini iletmeme rağmen - ki benim bildiğim yetkili servisin servis müdürünün onayı bu tür arızların garanti kapsamına sokulması için yeterlidir - kendisini servise getirtemedim. Benim sorunum da çözümlenemedi.

Yorum

hala aynı şekilde binmeye devam ediyorsunuz yani
                    geçmiş olsun, zaten bölge müdürlerinin doğru çalışanını görmedim, duymadım...
                    InsigniaTEAM

Yorum

• Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Orjinal yazı sahibi: dk2003
                      INSIGNIA TURBO COSMO aracımı 2009 ağustos ortalarında aldım. Aracımın camlarını daha önceki kullandığım araçlarda olduğu gibi renkli cam filmi ile kaplatmak istiyordum. Aracı aldığım bayide LLUMAR marka cam filmi takıldığını öğrendim. Ancak, yaptığım fiyat araştırması sonrasında verilen fiyatın yüksek olması sebebiyle aynı marka cam filmini firmanın yetkili bir acentesinde yaptırdım. Buraya kadar bir sorun olmamıştı. Ancak, havaların serinlemesi ile birlikte arka cam rezistans tuşuna bastığımda açık olan radyoda frekansın kaybolduğunu ve tamamen parazit meydana geldiğini fark ettim. Rezistans düğmesini kapattığımda herşey normale dönüyordu. Rezistans tellerinde de hiçbir bozukluk yoktu. Bu şikayet sebebiyle Opel yetkili servise başvurduğumda problemin ayrıntılı tespiti için tam gün serviste araştırma yapmaları gerektiğini söylediler. İlk günün sonunda problemin %90 arka camın imalat hatasından kaynaklandığını, bir başka gün tekrar gelmemi ve benim aracımdan başka bir INSIGNIA' ya rezistans ve radyo kablolarını seri bağlayarak tespiti netleştirmek istediklerini söylediler. Kendi verdikleri gün tekrar servise gittim ve o günün sonunda problemin cam imalatından olduğunu netleştirdiklerini, arıza tamiri için arka camın değişmesi gerektiğini ve bu değişimin Opel Türkiye' nin onayından sonra garantiden yapılacağını söylediler. Bir hafta içinde tekrar randevu vereceklerini belirttiler. Belirtilen sürenin sonunda geri yapılan aramada Opel Türkiye bölge müdürünün arızayı onaylamadığı, - ARACI DAHİ GÖRMEDEN - sorunun temelinin cam filmi olduğu ve bunun da Opel' in garantisi altında çözümlenmeyeceği bilgisini verdiler. Sonrasında OPEL Türkiye' den ilgili yetkililerle yaptığım görüşme sonrası en azından azrızayı garanti kapsamına sokmayan ilgili bölge müdürünün aracı görmesi gerektiğini iletmeme rağmen - ki benim bildiğim yetkili servisin servis müdürünün onayı bu tür arızların garanti kapsamına sokulması için yeterlidir - kendisini servise getirtemedim. Benim sorunum da çözümlenemedi.
                      şikayet.com gibi sitelere yazın gerçekten etkili oluyor böyle serviscilik olmaz.. Opel bu kafayla giderse vw i daima gıpta ile izlemeye devam edecektir..
                      F30 Sport+

Yorum

Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce servise göstermiş olduğum ve garantiden değişecek olan vites topuzum servise gelmiş. beni aradılar, yarın bir ara uğrayıp taktıracağım. benimkinin gecikme nedeni olarakta bej renkli döşemeye uygun vites topuzu olmayışıydı, ellerinde siyah vardı.
                        Özellikle Mert ve Gökhana sesleniyorum, eğer servis gelecek deyipte getirtmiyorsa bir art niyet düşünebilirsiniz çünkü bende sizden sonra gelmeyeceği konusunda kendimi ayarlamıştım ama geldi. Bence servislerinizi sıkıştırın...

Yorum

opel servis müdürlerini tenhada kıstırıp dövmek lazım içime tak etti psikolojim bozuldu vala gerci borusandada abuk subuk sorunlar yasamıstıkda

Yorum

Aracı ilk çalıştırdığımda oluyor... Hareket halinde iken yağmur ilk başladığında hemen algılıyor. Bence çok başarılı.
                            Geçenlerde sabah çalıştırdığımda, deneme amaçlı ilk hareketi vermedim. 30-40 metre gittikten sonra silecekler çalışmaya başladı.

Orjinal yazı sahibi: cagri
                            Orjinal yazı sahibi: mehmet
                            Yağmur sensörü çok başarılı. Bende orta kademede duruyor ve şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.
                            Hatta ilk zamanlar denemek için "şimdi silmeli" dediğim anlarda sildi...
                            Hassasiyet ayarını bir kere yaptım. Hiç değiştirmedim.

Yalnız şöyle bir durum var. Araba çalıştırılmadan öce yağmur yağmış ve damlacıklar duruyorsa bazen ilk hareketi elle yaptırmak gerekiyor.
                            aracı çalıştırdığında değilde, yoldayken yağmur başladığında kendi mi çalıştırıyor yoksa yine ilk hareketi senin mi vermen gerekiyor abi?
                            Vectra'da önce bizim bir kere sildirerek aktif hale getirmemiz gerekiyordu.
                            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

"dik yokuşlarda geri geri gelirken debriyaj balatasından koku geliyor"
                              bugün benim de başıma geldi. sizde nasıl oluyor? araba çekmiyor gibi olduğu için yarım debriyaj yaparak mı çıkıyorsunuz yoksa debriyajı tamamen bıraktığınız halde mi kokuyor? daha önce hillholder'ı olmayan farklı arabalarla bir çok kez geri geri dik yokuş çıktım ama böyle bişey başıma gelmedi. bugünkü durum canımı sıktı.

Yorum

yaw benim araba 115hp olmasına rağmen hiç başıma gelmedi koku durumu
                                [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

İşleniyor...
                                X