Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

arkadaslar benimde en büyük sorunum motoru sağından bir üfleme (ıslık) gibi bir sesin gelmesi.. servis bana bütün 1.4t larda bu sesin olduğunu aracın kendi sesi olduğunu bir sorun olmadığını söylüyor. Turbonun sesi deil eminim ama kafama takıyorum servis teknikmasayla görüstüğünü 1.4t larda bu sesin olduğunu söylemiş.. ne yapmalıyım böyle bir sorun yasayan varmı yoksa benim kulaklar mı çok hassas yardım lütfenn

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
      Orjinal yazı sahibi: dr_m_07
      arabayı servise gösterdim düzeldi,eskisinden daha seri oldu

Derdi neymiş?
      Efkar basmıştır :P
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Merhabalar bende aracımı alalı 1 hafta oldu genel olarak çok memnunum 2009 model olmasına rağmen araç sıfır gibi ve kokusu üzerinde gibi.Neyse benim sizlere danışmak istediğim şey arabanın muhtemelen turbosundan gelen ses(büyük ihtimal normalkendi sesi ama takıntılıyım kafam rahat olsun) daha önce bahsedilen hatta videosu çekilen ses gibi bir ses değil.Gaza basıp çektiğinde inceden bir ses geliyor çısss veya çuff gibi blow of gibi ama onun kadar şiddetli değil bu ses normal mi yoksa bahsedilen turbo hortumuyla ilgili bi sıkını mı acaba?
        İnsignia 1.6 T Sport -- Flexride -- Sunroof -- AFL Far --
        Recaro Spor Koltuk -- İnfinity Surround System -- DVD800Turn Push -- Spor pedallar -- 19 Jant -- Piano Lake Konsol -- Park Assist --

Yorum

Hafif şekilde çuf çuf yapara özellikle kapalı mekanlrda cam açıkken daha belirgin duyulur sorun yok

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Hafif şekilde çuf çuf yapara özellikle kapalı mekanlrda cam açıkken daha belirgin duyulur sorun yok
            Teşekkürler bende normaldir diye düşünmüştüm ama içim rahatladı ses konusunda pinpirikliyım biraz Bu arada sanırım 2009 modellerde priz yok ama özel olarak taktırabilme imkanımız var mı acaba?
            İnsignia 1.6 T Sport -- Flexride -- Sunroof -- AFL Far --
            Recaro Spor Koltuk -- İnfinity Surround System -- DVD800Turn Push -- Spor pedallar -- 19 Jant -- Piano Lake Konsol -- Park Assist --

Yorum

Evet yaptırabilirsiniz ben yaptırmıştım

Yorum

Herkese merhaba arkadaslar 2010 cosmo aracımın radyosu hıc calısmıyor aux ve usb gırısı normal calısıyor fakat radio tusuna basıyorum radıoya ya gecmıyor ses acma tusu da faal deıl takılı kaldı tavsıyelerınızı rica edıyorum help help

Yorum

Acil yardim arkadaşlar bu gün arabayı çalıştırdım 500 metre gitmeden motor gücü azaltıldı en kısa sürede servise gidin diye uyarı çıktı bilgi ekranında daha önce böyle bir sorun yaşayan arkadaş varmı
                  2010 gri cosmo 180 hp + lpg

Yorum

Standart araçta nadirde olsa bu sorunlar daha öncede olmuştur. Yazılım ve lpg kaynaklı genelde,bi aracın beynini söküp takın kendine gelmesi lazım,gelmez ise servise gitmeniz gerekecek
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Teşekkür ederim sabahleyin deneyeceğim olmazsa dediğiniz gibi servise giderim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TAŞDEMİR
                        Teşekkür ederim sabahleyin deneyeceğim olmazsa dediğiniz gibi servise giderim
                        Beyni sökemezseniz akü kutup başlarını söküp deneyin,beyinde,akünün hemen ön kısmındaki parça,alttan ve üstten geçmeli kapakları var sökmekte pek zorlanmazsınız muhtemelen.
                        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Dün sorunu çözdük sorun sprent boster soketindeymiş pimlerden biri kopmuş yerine lehim yapip takinca düzeldi

Yorum

Biri sıfır alıp 30.000 KM kadar kullandığım 2009 1,6 Turbo 180 Cosmo diğeri yine 2009 Model 2,0 Cdti 160 Cosmo olmak üzere iki İnsignia kullandım, hala da kullanıyorum. İkisinin toplam sorunları şöyle :
                            * AFL farlarım pert. Sorunun ne olduğunu anlayabilmek için serviste çok fazla deneme yanılma yapılması gerekiyor. En kötü ihtimalle 5.000 TL'lik masrafı var.
                            * Park sensörü sesi ara sıra takılı kalıyor. Kontağı kapatmam bir işe yaramıyor. Ertesi gün geldiğimde kesildiğini görüyorum.
                            * Park sensörü, sinyal ve diğer tüm uyarı sesleri ara sıra tamamen gidiyor. Kontak açıp kapamak bir işe yaramıyor. Ertesi gün geçiyor kendiliğinden.
                            * DVD 800'üm var ara sıra ekran ve radyo açık kalıyor. Kapatma düğmesi ya da kontak açıp kapamak bir işe yaramıyor. Kilitleyip kendi haline bırakıyorum ertesi gün geçiyor.
                            * Bir kaç defa telefon arama sesi takılı kaldı. Yine kontak kapama ya da açma kapama düğmesi işe yaramadı. Arama sesini de en az 16'ya kadar kısabildim. Küfürlü ve gürültülü bir yolculuk sonunda garaja kitleyip lanet edip gittim. Ertesi gün düzelmişti.
                            * Geri vitese takınca aynalar aşağı insin diye ayar yapmışsam aynalar aşağı iniyor ama çoğu zaman eski haline gelmiyor. Gelmeye yeltense de genellikle yarıda kalıyor. Koltuk ayar düğmesine basmak zorunda kalıyorum. Bu nedenle o ayarı kullanamıyorum, halbuki çok isterdim kullanabilmeyi.
                            * Ara sıra otomatik vitesim park konumuna aldığımda boşluk oluştuğu için kontak anahtarımı çıkaramıyorum. İçinde kalıyor. Vitesi öne iterek çıkarıyorum. Son zamanlarda azaldı neyseki, şans içi. Havalar soğuyunca gerildi heralde. Yazın başlar gene.
                            * İçerisi gıcır gıcır, parlak ve temiz anlamında değil, çoğu şey gıcırdıyor anlamında.
                            * Vites kolunun nikelajlı çerçevesi aşındı, koptu. Plastik olduğunu metal olmadığını böylece idrak edebildim. Tahminimce tüm nikelajlı parçalar aslında plastik. Bu kötü bişey diye söylemiyorum yanılgıya düşülmesin diye söyledim.
                            * USB'nin gücü Note3 telefonumu şarj edemiyor, hatta parçaları da çalamıyor DVD 800.
                            * DVD'den MP^dinlerken 15-20 parça sonra donuyor. Çıkarıp takıyorum düzeliyor, bam başka yerlerden devam ediyor.
                            * Taban döşemeleri sağ ve sol ön kapı kenarlarında plastiklerin altından çıkıp bana bakıyorlar. Yerlerine takıyorum ama ilk fırsatta yeniden çıkıyorlar. Son zamanlarda ellememeye başladım. Kendi hallerinde takılıyorlar.
                            * Aynalarımın biri diğerinde daha hızlı açılıp kapanıyor.
                            * Vitesin ordaki DVD 800 düğmelerinden büyük yuvarlak olanın tıklama sesi değişmeye başladı. Muhtemelen yakında onunla da vedalaşırım.
                            * Plaka lambamdan soldaki gitti. Uzun bile dayandı, aslında bu normal bir şey yazmaya gerek var mı bilemedim ama...
                            * Ön yolcu tarafındaki güneşliğin içindeki ayna kapağı aracı aldıktan bir ay sonra eşimin elinde kaldı. Sağdaki dişi kırılmış, tek dişli canavar olarak duruyor şuan. Işığın yanıp sönmesiyle ilgili sorun yok ama biraz yamuk duruyor.
                            * Güneşliklerin her ikisi de her iki aracımda da sıfırkenden beri asla yerlerine tam olarak oturmadılar, hep boşluk kaldı. Sarkmadılar ama oturmadılar da...

Aklıma gelenler bunlar. Tüm bu arızalar başka bir araçta olsa daha yarısını görsem anında satardım bir daha da o araçtan hatta markadan uzak dururdum. Ama seviyorum İnsignia'yı. Tiki tabiriyle "Yapcak bişi yok" Satmıyorum, satmayı da düşünmüyorum, arabamı tüm arızalarıyla seviyorum. Çünkü bu arızalara rağmen sevmeme yetecek bir çok artısı var.
                            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                              Aklıma gelenler bunlar. Tüm bu arızalar başka bir araçta olsa daha yarısını görsem anında satardım bir daha da o araçtan
                              hatta markadan uzak dururdum. Ama seviyorum İnsignia'yı. Tiki tabiriyle "Yapcak bişi yok" Satmıyorum, satmayı da
                              düşünmüyorum, arabamı tüm arızalarıyla seviyorum. Çünkü bu arızalara rağmen sevmeme yetecek bir çok artısı var.
                              AŞK dedikleri şey bu olsa gerek
                              Kutup başını söküp birkaç dakika sonra tekrar bağlayarak
                              'elektronik' menşeli şikayetlerinizin çoğunu giderebilirsiniz
                              En azından dertler azalır

Yorum

Szin DVD800 de sorun var garantisi var ise servise müracat edin

Yorum

İşleniyor...
                                X