Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

evet kesinlikle katılıyorum saten ufak bi araştırma yaptın mı ögrenebilir...?? saten 2011 en az hatalı aracı seçilmiş .. kendi segmentinde çogu aracda bulunmayan özellikler var 1. AFL far ) cosmolar için gecerli tek kötü yönu yakıt aslında araclar normal yakıyor fakat ülkemizde benzin pahalı oldugu için çok yakıyor geliyor ...

Yorum

Arkadaşlar isterse her tarafı sorunlu olsun ben arabamı seviyorum. Duruşu bile yeter. Beğenen alsın beğenmeyen almasın. 70 milyara BMW 3.16i satıyorlar içerisinde otomatik klima bile yok. Utanmasalar camları manuel yapacaklar. Neymiş BMW? Her türlü donanım var araçlarımızda 1-2 kusuru da olsun. Onları da servisler gideriyor zaten. TV alınca kamera alınca ya da başka marka araba alınca sorun olmuyor mu? Uçak gibi arabaya biniyoruz kimsenin keyfimizi bozmasına müsade etmeyin.
      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

arkadasımda 116 var aynı yakıyor bizim arabayla yani insignia az yakıyor
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

ya arkadaşlar amma sorun yaptınız siz şimdi alıcı olsanız 30 sayfa sorunu okyunca nasıl hissedersiniz. ne düşünürsünüz. yardımcı olacağınıza tepki gösteriyorsunuz. yaşlar biraz genç ona yoruyorum şimdi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: makaydin
            ya arkadaşlar amma sorun yaptınız siz şimdi alıcı olsanız 30 sayfa sorunu okyunca nasıl hissedersiniz. ne düşünürsünüz. yardımcı olacağınıza tepki gösteriyorsunuz. yaşlar biraz genç ona yoruyorum şimdi

pardon sizde yaşınızı üye adınızın altına eklerseniz bizde ona göre anlaşmamız, büyüğümüzü, küçüğümüzü bilmemiz daha iyi olur, diğer taraftan bu 30 sayfa sırf sorunlarla dolu değil, çözümleride mevcut....

Yorum

yaş 32 ankara tanışma bölümünede yazdım. 1,6 T cosmo arıyorum. alacağım arabanın büyük ihtimal garantisi olmayacak 2009 model

garanti olmayınca çözümde masraf oluyor

Yorum

yaş 32 ankara tanışma bölümünede yazdım. 1,6 T cosmo arıyorum. alacağım arabanın büyük ihtimal garantisi olmayacak 2009 model

bende 28 yaşındayım, ilk mesajlarınızı okumuşumdur ama yaşınızı hatırlayamadım, kusura bakmayın, araçlarımızda kronik bi sorun yok, yani garanti dışı bi aracın extra sorunlar yaratıcağını sanmıyorum, ufak tefek sorunlar var elbette, bunlar da kokpitten gelen çıtırtılar, rüzgar sesi, balans ayarı sorunu vs.vs. yani bunlar basit şeyler, en önemlisi debriaj sorunu, bundada kullanıcının çok az dikkat etmesiyle alakalı bi durum, burda yazılanlar genelde yazılım, güncelleme gibi şeyler olduğundan uzdıkça uzamış konu, ufak tefek şeyleri saymazsak onun haricinde araç sorunsuz....

Yorum

insignianın debriyaj sıkıntısı dısında hicbir sıkıntısı yok.Ufak tefek sorunları sorun saymıyorum bile,cunku o kadarı her markada olan seyler zatn..

Yorum

2009 yılından beri kullanıyorum, arka disklerin çizilmesi dışında garantiyle alakam olmadı. Uzatmayı da düşünmüyorum.(uzatabilirsiniz) Buraya yazılan sorunları okuyup, Insignia sorunludur gibi bir sonuç çıkması yanlış. Çünki doğal olarak bu başlıkta sadece problemleri bulunuyor ki bu bütün insignialarla alakalı birşey değil. Fabrikasyondan dolayı şansızlık olarak bazı arkadaşlarımızda farklı sorunlar görülebiliyor. Bunu genele vurup pire için yorgan yakılmaz diye düşünüyorum. Tabi ki her marka aracın olduğu gibi bir kaç kronik problemleri oluyor. O premium dediğimiz markalarda bile ne sorunlar olduğunu bir bilseniz.
                    Zaten en sorunsuz araç seçilmesi herşeyi açıklıyor..

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

insignia çok güzel araç ikinci el alırken nelere dikkat etmem gerekir acaba kullanlar olarak biraz tüyo verebilirmisiniz. nerelerine bakmak gerekir en azından kozmetik olarak

Yorum

Benim sağ arka kapı kolu nikelajı kırılmış.Bir kaç arkadaşında başına geldi diye hatırlıyorum.Servise gittim bugün garantiden değişeceğini söylediler.Öğlen molası olduğu için yarına kaldı.Servis için söylenen şikayetlere henüz denk gelmedim.Gayet ilgi alaka güzel umarım öle giderler.

Yorum

2011 Model Şubat 9'da teslim aldığımız krem döşeme aracımızda değişecek parçalar var.Sürücü camının 2 noktasında kalkerden tık tık gibi kasma sesleri geliyordu servise uğradığımızda gösterdik Cam krikosu değişecekmiş.Birde sürüc kapısının döşemesi bir kaç noktadan ipliklerini atmaya başlamış.O da garanti kapsamında değişecek.

Yorum

arkadaşlar benimde bir iki şikayetim oldu,bu her araçta oluyor önemli olan markanın arkasında durması,arkadaşım 0 bmw 5.20 aldı 1 ay sonra şanzuman
                            ağrızasından servise gitti,yine başka bir arkadaşımın bmw aracı rölantide çalışırken stop ediyordu ve bunun gibi daha birçok insanın aracı ile ilgili problemi olmuştur nihayetinde kul yapısı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: leventbas
                              arkadaşlar benimde bir iki şikayetim oldu,bu her araçta oluyor önemli olan markanın arkasında durması,arkadaşım 0 bmw 5.20 aldı 1 ay sonra şanzuman
                              ağrızasından servise gitti,yine başka bir arkadaşımın bmw aracı rölantide çalışırken stop ediyordu ve bunun gibi daha birçok insanın aracı ile ilgili problemi olmuştur nihayetinde kul yapısı
                              insigniaya sorunlu diyenlere gelsin..

Yorum

dvd 800 de radyo karadeniz e geldimi radyo donuyor. hıc bır sekilde müdahale edemiyorum. kendini 1 2 dakka sonra kapatıp tekrar acıyor dvd 800. sorun nedir acaba ?

Yorum

İşleniyor...
                                X