Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

merak ettim, bi fotosunu koyarmısın, bizdekimi değişik acaba, bizdeki senın tarıf ettıgın gıbı

Yorum

bence de silecekler başarılı hele yağmur sensörüne hastayım
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
        merak ettim, bi fotosunu koyarmısın, bizdekimi değişik acaba, bizdeki senın tarıf ettıgın gıbı
        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
          Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09

teşekkür ederim foto için ömür bey, tamam bizdekilerde aynen böle ve gayet şık duruyor aslında, muz şeklinde piyasada satılan sileceklerden daha hoş bence....

Yorum

sabahları aracı calıstırdıktan sonra 2 3 geçişleri sertlesdı bıraz hava sogukluguyla alakalı olabılırmıkı .
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

evet ısınca düzeliyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Su kaydırıc ile bir defa geçince iyi temizliyor.
                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İki turn push farklı demın resımlerı gezerken farkettım. Bırının ustunde 4 yonlu tuslar var bırınde yok. Benım arabada üst resımdekı gıbı duz, ustundekı yon tusları yok. Bu eksıklıkmı yoksa normalmı dknow

Yorum

sanırım üzerinde 4 yönlü tuş olan Turn-Push yurt dışındaki İnsignia larda var, yanlış biliyorda olabilirim, ama bu eksiklik değil için rahat olsun

çünkü orta konsoldaki joystick tuşun üzerinde zaten 4 yönlü tuş var ve haritayı, harita yönünü, gerektiğinde oradanda kontrol edebiliyorsun

Turn-Push ta yok, ama orta konsoldaki tuşta var..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Arkadaşlar bu sorunları Opel'e bildirip kesin ve net cevaplar aldınız mı?
                      Benim arabanın 3. vitese geçişleri biraz problemli...Ayrıca araba düşük hızla giderken sol tarafta hafif bir çukura girse diğer şerite geçiyor. Sağ tarafı da test ettim orada tekrar direksiyon düzeliyor ve yola devam ediyor. fakat sol tarafta direksiyon hafif eğimli kalarak eski pozisyonuna dönmüyor. Ancak ben dirakyonu düzeltirsem düzeliyor. Ayrıca yolda sabit bir hızla giderken araba birden vites değiştiriyormuşum gibi kasılıyor. Araba koltuğunu ve aynaları ayarlayarak hafızaya aldım. Geri vitese takınca aynalar aşağıya eğiliyor. sonra 1. vitese takıyorum. aynalar benim hafızaya aldığım konuma değil fabrika ayarları konumuna dönüyor. Bu sorunları yaşayan ve çözüme ulaştıran arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler...
                      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

evet bazı insignialarda 3.vitese kemikli geçmektedir, bu sorun bendede var, diğer taraftan cukurlara gırdıgınımzde direksiyonu tutmazsak dıreksıyon yön değiştirmekte, yani hepimizde olan kronik sorunlar, ama aynaların eğilip tekrar düzelirken fabrika ayarına dönmesi ilginç, ayna ayarını yaptıktan sonra hafızaya almayı deneyin, muhtemelen sorun çözülür, çözülmezsede servis kesin çözer....

Yorum

benimde 2 den 3.vitese geçiş bazen kemikli

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

Arabayı kullanırken çok dikkat ettim. Arkadaşın dediği gibi 2. vitesten 3'e alırken viteste zorlama oluyor. Araba yavaşlarken 4 ten 3'e alınca hiç sorun yok. Koltuk ve ayna ayarını yaptıktan sonra hafızaya alıyorum. Koltuk aynı pozisyonda kalıyor fakat aynalar eski pozisyona dönüyor. çok enterasan geldi bana da. Bir de şunu öğrenmek istiyorum. Park ederken ön ya da arka sensörlerden hangisinden ses geldiğini nasıl anlıyorsunuz. Park sensörü çok yakın olduğunda sürekli ötüyor. ama arka mı çok yakın ön mü anlayamıyorum. Bunu anlamanın bir yolu var mı?
                            İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                              Arabayı kullanırken çok dikkat ettim. Arkadaşın dediği gibi 2. vitesten 3'e alırken viteste zorlama oluyor. Araba yavaşlarken 4 ten 3'e alınca hiç sorun yok. Koltuk ve ayna ayarını yaptıktan sonra hafızaya alıyorum. Koltuk aynı pozisyonda kalıyor fakat aynalar eski pozisyona dönüyor. çok enterasan geldi bana da. Bir de şunu öğrenmek istiyorum. Park ederken ön ya da arka sensörlerden hangisinden ses geldiğini nasıl anlıyorsunuz. Park sensörü çok yakın olduğunda sürekli ötüyor. ama arka mı çok yakın ön mü anlayamıyorum. Bunu anlamanın bir yolu var mı?
                              ses tonu farklı ve birinin sesi önden diğerinin arkadan geliyor diye biliyorum. çok rahat ayırt ediliyor aslında
                              InsigniaTEAM

Yorum

Arka park sensöründen gelen ses öne göre kalındır, önde ince tiz arkalar kalındır
                                OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

İşleniyor...
                                X