Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Aynı sıkınıtı bende de var Burak Bey,servise sordum,şanzıman biraz kemikli..normaldir dedi....Birazmı????
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

aynı sıkıntı bendede var arkadaşlar rahat olun, 3.vitese atarken kemikli geçiyor bazen avuc içime vurdugumu hıssedıyorum takarken, servise sordum, test sürüşü de yaptılar normal dediler....

Yorum

bende mekanik değilde parçalarda sıkıntı var

1.ön panjurun nikelajında lekeler var kalklış sanki üstündeki her ne ise.
        2.arka stopların ikiside yıkamadan sonra su kabarcıkları oluyo içeri akıyo su belliki.
        3.geri vitesten sonra aynalar düzelmiyo
        4.arka disklerde ses var frenlemede ama çizik felan yok üstünde
        2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
          Aynı sıkınıtı bende de var Burak Bey,servise sordum,şanzıman biraz kemikli..normaldir dedi....Birazmı????
          Biraz iyimser olmuş. D segmenti araç kullanıyoruz. Sportif yapayım derken ipin ucu kaçmış biraz

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
          bende mekanik değilde parçalarda sıkıntı var

1.ön panjurun nikelajında lekeler var kalklış sanki üstündeki her ne ise.
          2.arka stopların ikiside yıkamadan sonra su kabarcıkları oluyo içeri akıyo su belliki.
          3.geri vitesten sonra aynalar düzelmiyo
          4.arka disklerde ses var frenlemede ama çizik felan yok üstünde
          1. "kalklış" anlayamadım ama lekeler taş izinden kaynaklı olabilir.
          2. Eğer bagaj kapağını sert kapadıysanız çatlamış olabilir. Benim eski aracımın farında aynı problem olmuştu kaput hızlı kapandığı için. Garantiden değişebiliyorsanız değişin. Olmadı bazı stop-far üzerine çalışma yapan firmalar cüzzi bir miktara içini temizleyip tamir ediyorlar. Su aldıkça kararıcaktır stoplarınız.
          3. Malesef bende de bazen düzelmiyor. Yazılımla çok kolay çözülebilecek durumken neden yapamıyorlar bilemiyorum. En son güncellemeyi yapmadım belki düzeltmişlerdir.
          4. Aracınız yeniyse veya balatalar yeniyse bir süre yapar. Ya da arasına toz kaçmıştır bir süre sonra temizlenip kesilir. Balatalar eski trw marka ise, karışımı serttir. Bu yüzden de yapıyor olabilir.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

Aracım 17.000 km yi geçti.2 hafta önce bakım yaptırdım. Tesadüf olabilir ama bu bakım pek hayırlı gelmedi. 1 haftadır motordan ses geldiğini düşünüyorum. Sesi tariflemek biraz zor. Genellikle 60 km hızdan sonra oluyor.Belki öncesinde de vardır ama ben algılamıyorum. Rüzgar bir yerden geçerken bir pervaneye çarpar gibi bir ses duyuyorum. Performansta düştü.Ayrıca bugün yeni bir şey daha farkettim. Ayağımı gaz pedalına aynı şiddette basmama rağmen anlık hız göstergesi 4 ile 9 arasında belirgin farklılıklar gösteriyor. Bunun normal olmadığından eminim. Çünkü daha önceleri bu değişimi merak edip hep gözlemlemiştim. Hafta sonu servise götüreceğim. Sizce sorun ne olabilir.
            Insignia 1.6 Turbo/2010 Cosmo DVD800/Siyah

Yorum

servise gidicem hepsini yazdırıcam bakalım değişim hangilerine çıkıcak bakıcaz artık paylaşırım burdada)))
              2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

geri viteste aynaların geri düzelmesi yazılımla hallediliyor ben de de vardı o problem, yazılım attılar ve şimdi geri vitese atınca aynalar iniyor aşağı, geri vitesten çıkardığım an aynalar hafızasına geri dönüyor

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

frenlemede benim araçta da arka sol tekerden ses geliyodu bikaç kez işittim, ama sanırım toz kaçmış olacak ki şimdi bi sıkıntı yok se falan yapmıyor disklerde de hiçbirinde çizik yok.. sende de benzer ufak bi sorun olabilir, tozlanmıştır bi süre sonra kesilir dert etme bence

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                    aynı sıkıntı bendede var arkadaşlar rahat olun, 3.vitese atarken kemikli geçiyor bazen avuc içime vurdugumu hıssedıyorum takarken, servise sordum, test sürüşü de yaptılar normal dediler....
                    benim araçta da 3. vitese atarken biraz kemikli.. ama bi sorun yok, ilk aldığım zamanlar servise de sormuştum normal demşlerdi hatta farklı araçlarda kullandık ustayla birlikte, hepsi öyleydi çokta sorun sayılacak bi yanı yok bence

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kayalık
                      Aracım 17.000 km yi geçti.2 hafta önce bakım yaptırdım. Tesadüf olabilir ama bu bakım pek hayırlı gelmedi. 1 haftadır motordan ses geldiğini düşünüyorum. Sesi tariflemek biraz zor. Genellikle 60 km hızdan sonra oluyor.Belki öncesinde de vardır ama ben algılamıyorum. Rüzgar bir yerden geçerken bir pervaneye çarpar gibi bir ses duyuyorum. Performansta düştü.Ayrıca bugün yeni bir şey daha farkettim. Ayağımı gaz pedalına aynı şiddette basmama rağmen anlık hız göstergesi 4 ile 9 arasında belirgin farklılıklar gösteriyor. Bunun normal olmadığından eminim. Çünkü daha önceleri bu değişimi merak edip hep gözlemlemiştim. Hafta sonu servise götüreceğim. Sizce sorun ne olabilir.
                      bahsettiğiniz ses araçrölantideykende mi yoksa sadece hareket halindeykenmi geliyor..?

aracınıza motorla ilgili herhangi bir yazılım güncellemesi yaptırdınız mı..? performans buna bağlı olarak düşmüş olabilir.. çünkü en son güncelleme gelecek denmişti ama hala gelmedi sanırım.. bundan önceki güncellemeyi de yaptıranlar genelde performans düşüklüğü yaşadığına dair görüş belirtmişlerdi.. gerçi geçenlerde 2011 güncellemesi ile ilgili yazılım güncellemesi yaptıranlar olmuştu, aracın performansının arttığını, aracın daha hafiflediğini gazı rahat yediğini belirtenler, ama ben burda servise gittim yazılım yükletmek için, öyle bir yazılım olmadığını gelmediğini söylediler.. servisinize bir sorun derim, son gelen güncelleme varsa yaptırın, muhtemelen bir değişiklik olabilir performansta..

ayrıca o gelen sesi de dinletin bir ustaya

Yorum

ya frenlemede gelen sesi e60'ın makyajlısı olan 520d de bile duydum, bu kadar önemli birşey değilki, her araçta olması muhtemel birşey.
                        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Vexx
                          Orjinal yazı sahibi: medren
                          3. vıtes ve geri vıtese atarken dıger vıteslerdekı rahatlık yok sankı zorla kabul ettırıyorum araca
                          Ben özellikle 2ye atarken bayağı kasılıyorum millet debriyaja tam basmıyorum sanıcak diye Zor ve sesli geçiyor.
                          evet 2 ye takarken deli oluyorum maad diğer viteslerde sıkıntım yok
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

bugün farkettim sürücü koldugundaki bel ayarı ıcın olan tuslardan bırısı calısmıyor

Yorum

bugün farkettim sürücü koldugundaki bel ayarı ıcın olan tuslardan bırısı calısmıyor

hangi tuş acaba, 3 tuş bel ayarı yapmakta, oturdugumuz zaman sagda kalan 4. tuş ise ayarları eski konumuna getirmekte....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09

hangi tuş acaba, 3 tuş bel ayarı yapmakta, oturdugumuz zaman sagda kalan 4. tuş ise ayarları eski konumuna getirmekte....
                                eski konum değil, ön tarafa bakan bel desteğini şişiriyor, arka tarafa bakan indiriyor
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X