Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Fatih abi bizim turbo güncellemelerimiz yapıldımı acaba atakoyde

Yorum

sımdı baktım o acıklık daha oncede gozume carpmıstı, yaklasık bı 5mm kadar, ama ona bı ıslem yapmamıslar, aynı acıklık duruyo, artık bı snrakı servıse gıttıgımde solerım, bu yaptıkları işlemde gromet klıpsı takılması yazıyo, 10p032 belkıde kampanya kelımesının kodu anlamına gelıodur yanı genel bı anlamı olabılır, her kampanya ıcın aynı kodu kullanıyo olabılrler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
        Fatih abi bizim turbo güncellemelerimiz yapıldımı acaba atakoyde
        Yapılmıştır Merkezi Database uygulamaları var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
          arkadaşlar merhaba dün 0 km aldığım cosmo aracımla artık bende sizlere katıldım) bilgisi olana arkadaş varmı acaba plakalık ve iç aydınlatmaya arıza ışığı yakmayan philips led ampul taktırmak istiyorum deneyen varmı yada sorun olurmu şimdiden teşekkürler
          Benim aracım plakalık dahil bütün aydınlatmaları buz mavi yanıyor kendim alıp taktım hepsini ledli buz mavisi çokta güzel oldu sadece arka plakalık arıza verdi dipli led taktım plakaya aracı çalıştırdığımda plakalık arız yazdı sonra bende dipsiz boyalı beyaz ampul taktım oraya yani söktüğümüz boyalı beyaz yananı sorun çözüldü iç akşam yani ayak aydınlatması tavan aydınlatmaları kapı yanları hiç biri arıza vermedi hepsi buz mavi led...

Yorum

Kasım ayında bir güncelleme geliyor turbo boşluğunu alacak dediler ama dizel için konuştuk benzinlide işin içine girermi bilmiyorum..
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

Bizim turbolarda boşluk mu varmış?
              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI
              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                Bizim turbolarda boşluk mu varmış?
                EVET fare kaçmış turbolara )
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

O zaman kedi atarlar artık program yerine.
                  http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI
                  Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Bu turbo boşluğu benim araçta hissedilir şekilde belli olmaya başladı. Önceleri kısa olan turbo boşluk süreleri uzadı artık. Servise danışmak gerek ileride bir sorun teşkil eder mi diye.
                    OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ercü
                      Bu turbo boşluğu benim araçta hissedilir şekilde belli olmaya başladı. Önceleri kısa olan turbo boşluk süreleri uzadı artık. Servise danışmak gerek ileride bir sorun teşkil eder mi diye.
                      Uzun zamandır servise gitmiyorsanız güncel yazılımlar yüklenmemiştir ara sıra çay kahve içmeye gitmek lazım servislere güncelleme varmı diye yakında Güncellemde Windowsu opel geçecege benziyor

Yorum

arabalara net bağlatın ve otomatik güncellemeyide açın derlerse şaşırmayın)) bu arada benim araçta olan turbo kesikliği v.s yeni program sayesinde tamamen bitti...
                        F30 Sport+

Yorum

10p032 ile ilgili bir düzeltme arkadaşlar Denildiği gibi vites kolunun altındaki bir keçe bir gergi aparatıymış bilgilerinize

Yorum

arkadslar slm, benım aracın arka tamponla stop arasında yaklasık 5-6mm lık bı bosluk var, bu sızdede varmı, servıse sorgugumda bunun oldugunu soledıler ama bana pek normalmıs gelmedı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HASAN_APG09
                              arkadslar slm, benım aracın arka tamponla stop arasında yaklasık 5-6mm lık bı bosluk var, bu sızdede varmı, servıse sorgugumda bunun oldugunu soledıler ama bana pek normalmıs gelmedı
                              Normal ve bir çok araçta var bu hatta bir ara bütün araçları çağırıp baktılar

Yorum

hım, ozaman kafama takmaya gerek yok, tesekkr edrım

Yorum

İşleniyor...
                                X