Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler
sımdı baktım o acıklık daha oncede gozume carpmıstı, yaklasık bı 5mm kadar, ama ona bı ıslem yapmamıslar, aynı acıklık duruyo, artık bı snrakı servıse gıttıgımde solerım, bu yaptıkları işlemde gromet klıpsı takılması yazıyo, 10p032 belkıde kampanya kelımesının kodu anlamına gelıodur yanı genel bı anlamı olabılır, her kampanya ıcın aynı kodu kullanıyo olabılrler
Orjinal yazı sahibi: cdd1907
arkadaşlar merhaba dün 0 km aldığım cosmo aracımla artık bende sizlere katıldım) bilgisi olana arkadaş varmı acaba plakalık ve iç aydınlatmaya arıza ışığı yakmayan philips led ampul taktırmak istiyorum deneyen varmı yada sorun olurmu şimdiden teşekkürler
Benim aracım plakalık dahil bütün aydınlatmaları buz mavi yanıyor kendim alıp taktım hepsini ledli buz mavisi çokta güzel oldu sadece arka plakalık arıza verdi dipli led taktım plakaya aracı çalıştırdığımda plakalık arız yazdı sonra bende dipsiz boyalı beyaz ampul taktım oraya yani söktüğümüz boyalı beyaz yananı sorun çözüldü iç akşam yani ayak aydınlatması tavan aydınlatmaları kapı yanları hiç biri arıza vermedi hepsi buz mavi led...
Bu turbo boşluğu benim araçta hissedilir şekilde belli olmaya başladı. Önceleri kısa olan turbo boşluk süreleri uzadı artık. Servise danışmak gerek ileride bir sorun teşkil eder mi diye.
OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ PREMIUM PACE
Orjinal yazı sahibi: Ercü
Bu turbo boşluğu benim araçta hissedilir şekilde belli olmaya başladı. Önceleri kısa olan turbo boşluk süreleri uzadı artık. Servise danışmak gerek ileride bir sorun teşkil eder mi diye.
Uzun zamandır servise gitmiyorsanız güncel yazılımlar yüklenmemiştir ara sıra çay kahve içmeye gitmek lazım servislere güncelleme varmı diye yakında Güncellemde Windowsu opel geçecege benziyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
arabalara net bağlatın ve otomatik güncellemeyide açın derlerse şaşırmayın)) bu arada benim araçta olan turbo kesikliği v.s yeni program sayesinde tamamen bitti...
arkadslar slm, benım aracın arka tamponla stop arasında yaklasık 5-6mm lık bı bosluk var, bu sızdede varmı, servıse sorgugumda bunun oldugunu soledıler ama bana pek normalmıs gelmedı
Orjinal yazı sahibi: HASAN_APG09
arkadslar slm, benım aracın arka tamponla stop arasında yaklasık 5-6mm lık bı bosluk var, bu sızdede varmı, servıse sorgugumda bunun oldugunu soledıler ama bana pek normalmıs gelmedı
Normal ve bir çok araçta var bu hatta bir ara bütün araçları çağırıp baktılar
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum