Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler
Orjinal yazı sahibi: Vexx
Malum havalar ısındı bu yüzden pencereler açık geziyorum.Daha önce farketmediğim 2.vitese geçirirken çıkan şaldur şuldur ses.Diğer viteslerde o kadar çıkmıyor ama 2 vitese geçişte çok ses çıkıyor.Ancak oldukça yavaş geçiricem 2. vitese öyle ses gelmiyor.Bu normal mi?
Arkadaşlar pencereler açık gezdiğim için sürekli kafama takılıyor.Kimseden gelmiyor mu bu ses?Yoksa otomatik arabadan sonra ben mi kafaya takıyorum?
selamlar
Aracım 1.6 180hp cosmo
aracım henüz 380 km ve sorunum geri vitese takınca sol dikiz aynası yeri göstermiyor! servise gitttim yazılımı güncellediler düzelmedi, ayna motorunu değiştiler yine düzelmedi, ardında macaristan ile görüşmüşler ve onlarda GM bu tip özelliklerin yazılımına sorunla karşılaşılırsa bu özelliği devre dışı bırak gb bi komut ekliyor ve bu komutttan dolayı artık bu araçta sol aynada bu özellik yok ve çözümüde yok demiş!!!
ne gibi bi yol izlemeliyim araç daha bir haftalık 380 km de!
Orjinal yazı sahibi: syydn.a
selamlar
Aracım 1.6 180hp cosmo
aracım henüz 380 km ve sorunum geri vitese takınca sol dikiz aynası yeri göstermiyor! servise gitttim yazılımı güncellediler düzelmedi, ayna motorunu değiştiler yine düzelmedi, ardında macaristan ile görüşmüşler ve onlarda GM bu tip özelliklerin yazılımına sorunla karşılaşılırsa bu özelliği devre dışı bırak gb bi komut ekliyor ve bu komutttan dolayı artık bu araçta sol aynada bu özellik yok ve çözümüde yok demiş!!!
ne gibi bi yol izlemeliyim araç daha bir haftalık 380 km de!
bu sorun mu ki? daha önce yazılmadı mı güncellemeyle sol aynanın aşağıyı göstermesi iptal edildi diye.
bu sistem eskiden BMW'lerde felan vardı, onlarda da sol sabit sağ aşağıya iniyordu diye hatırlıyorum.
böylesi daha iyi değil mi zaten?
park ederken sadece aynaları kullanan birisi olarak bana böylesi daha kullanışlı geliyor.
Çağrı zaten sorun da bu;
Bizim araçta Sol/Sağ ikisi birden yere bakıyor sonra dediler 2010 larda sadece sağ bakıyor ama yolun ne tarafına parke edeceğini sistem bilmez o yüzden 2 si de olması lazım bence diğer bir tarafta bizim araçta park asistanı olduğu içinde her ikisi birden yere bakıyordur kimse bunun standartını bilmiyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
tabiki sorun sonuçta GM opel bu özelliklere göre aracın fiyatlarını belirliyor!!!! hem zaten araçta bu özelliği kullanmak istemiyosan zaten devre dışı bırakma fonksiyonu var önemli olan satışda öne sürdükleri tüm fonksiyon ve donanımın eksiksiz ve doğru bi şekilde çalışması değil mi öğrenmek istediğim acaba ben bişekilde bunu iptal mi ettim yani öyle bi özellik var mı sadce sol veya sağ yada ikisi birden aşağıyı göstermesi gb. eger yoksa benim araç daha 10 günlük gerekirse iade veya değişme yoluna gidicem!!!!
daha önce Opel'iniz olmadı sanırım. ayna kontrolünden dolayı iade yada değişim istediğinize göre ihihi
önemli olan satışda öne sürdükleri tüm fonksiyon ve donanımın eksiksiz ve doğru bi şekilde çalışması
bu işin doğrusunu sol aynanın sabit, sağ aynanın aşağı inmesi olarak belirledilerse ve bunu güncellemeyle düzenledilerse burda bir sorun yokki bence?
birde şu yönden düşünmek lazım,
sağda parkettiğiniz yerden çıkacaksınız, direksiyonu sağ yapıp geri vitese taktınız aynalar aşağıya indi,
arkadan gelen varmı diye kafanızı çevirip bakmanız gerekecek.
çünkü geri gelirken aracın burnu dışarıya çıkacağı için arkadan geleni kontrol etmeniz lazım.
bence mantıklısı sadece sağın inmesi, sol tarafa parkeden kaç kişi varki?
Yorum