Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55ya arkdaşlar sizin araçlarad gerçekten bi gariplik var sanırm.. benim 2 tane insigniam oldu ikisinde de ne rüzgar ses ne iç çıtırdılar olmadı... o ekzoz tıkırısı var ve bence normal bi ses bundan önceki aracımda da vardı... bence servisi sıkıştırın rüzgar konusunda olamzsa fitilleri değiştirsinler bence
ama egzostan soğuma esnasında çıtçıt sesleri geliyor..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tafitafOrjinal yazı sahibi: WOLFarkadaşlar 180hp lerde en buyuk sorun dıkkat edin gaza yuklenıldıgınde kesıklık yapıyor
bu sorun olarak gormuyorlar ama bu bı sorun bazan araba fişek gibi sahlanıyo bazanda gaz yemıyo
hassas bı deneme yapın bazanda 2500 3000 devirlerde kesiklik yapıyo
ama o devirlerde ayağınızı gazdan çekip tekrar bastığınızda oluyor bu.. değil mi?
Yorum
-
Bencede bu anlık gaz kesme olayı bir problem ve yazılımsal bir problem opel mühendisleri düzeltmek için çabalıyorlardır diye düşünüyorum servislerin bir çoğu böyle bir sorun olmadığını düşünüyor ama bir kaç servis bunun bilindiğini ve çalışmaların devam ettiğini söylüyorlar.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Turbo boşluğu değil daha çok 2500-3000 devir arası yapıyor.Serviste bilgisayara bağladılar ve şu an seyrekleşti.Ama hala var.Şöyle saniyelik belkide saliselik bir silkinme.Bu arada ben İnsignia mı alırken arkadaşla beraber gitmiştim ve onada Cruze full olanından aldık.Hafta sonu onun arabayla gezdik ve o araçda aynı şekilde.Ben kullanmadım yanda oturmama rağmen silkinmeyi farkettim.Sanırım bu GM nin 1.6 motorun kronik sorunu.Ben sorunun üstüne gittim ve hatta arıza kaydı açtırdım ki LPG taktırınca bu arıza çoğalırsa LPG ci ile OPEL arası asker olmayayım.Allahtanki LPG takılınca silkinme çoğalmadı.
Yorum
-
Bir de şunu keşfettim arkadaşlar hatasız araba malesef yok.Sadece araç pahalılaştıkça hata oranı azalıyor.Markanın yaklaşımı önemli.2009 Bravom var 0 almıştım onuda.Ondada çok uğraştım birazda şans işi.
Yorum
-
Gaz kesme olayı ben de halen devam ediyor. Ben de Facomx'e katılıyorum.Bu kesinlikle bir yazılım problemi.
Opel'in de bilmemesine imkan yok diye düşünüyorum.Bendeki problem yeni yazılım yüklendikten sonra oldu çünkü.
Şimdilik bekliyorum.
Yorum
-
Merhaba Bende de bir sorun oluştu
Benim motordan rolantide bir takırtı sesi vardı.
Ve bunun debriyajdan kaynaklandığını düşünüyorlar.
Servis ile görüştüm. Bir kaç kere herhangi bir ses tespit eidilemedi.
İnşallah bugun bir sonuca varılacak.
Sonradan isizi bilgilendirirm. TekrarInsignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
bugün hafif bozuk bi yolda gitmek zorunda kaldım sinirlerim bozuldu iç mekandan çıt çıt çıt ses geliyo bastırınca duymaya alışkındım elimle ama bu sefer yolda kendi kendine yaptı bi de üstüne üstlük tam turbo takası yapacakken şu gaz kesme problemi canımı sıktı Herkeste oluyor mu bu olay?İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri
Yorum
-
Evet turbo kesme olayı arada sırada oluyor ama aman aman tadı kaçıran birşey değil.Benim yukarıdaki aydınlatma ışığın ordan çıtırtılar geliyor giderken.Bir ara orayı söktürüp ses kesen malzemeler ilave ettirip taktırmayı düşünüyorum.Malesef ilerleyen zamanlarda merso,bmwden de geliyor çıtırtı sesleri.İlgilenmek gerekiyor yada teybin sesini biraz daha açıcaz.
Malum havalar ısındı bu yüzden pencereler açık geziyorum.Daha önce farketmediğim 2.vitese geçirirken çıkan şaldur şuldur ses.Diğer viteslerde o kadar çıkmıyor ama 2 vitese geçişte çok ses çıkıyor.Ancak oldukça yavaş geçiricem 2. vitese öyle ses gelmiyor.Bu normal mi?
1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo
Yorum
-
2500 civarı devirlerde irkilme olayı ben aracı aldığımdan beri devam ediyor. Sanırım daha önce de yazmıştım. Servise anlattım yaklaşık 10 km yol yaptık tık demedi namussuz Ama sanırım bu normalmiş. Yada en sonunda ben kendimi buna inandırdım
Şimdilik bi zararı yok. Bir de bunu gaza kuvvetli basınca yapmıyor hafif basınca yapıyor genellikle.Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mturgutBugün arkadaşım arabasını Opel'e bakıma götürdü. Gaz kesme olayını sormuş.
Bu sorun için dün yeni yazılım geldiğini söylemişler.
Bu konuda sıkıntısı olan arkadaşlara duyurulur.Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
Yorum