Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler

Orjinal yazı sahibi: WOLF
    arkadaşlar 180hp lerde en buyuk sorun dıkkat edin gaza yuklenıldıgınde kesıklık yapıyor
    bu sorun olarak gormuyorlar ama bu bı sorun bazan araba fişek gibi sahlanıyo bazanda gaz yemıyo
    hassas bı deneme yapın bazanda 2500 3000 devirlerde kesiklik yapıyo
    Bu sorun bende var.Serviste denemeye çıktığımızda hiç yapmadı tabi ki.Başından geçen çözüm bulan var mı?

Yorum

Selam ;
      2000 160 HP Dizel İnsignia kullanıyorum. Özellikle yan camlardan rüzgar sesi ve öndende motor ve yol sesini çok fazla alıyor.
      Rahatsız edici düzeyde çook memnun olduğum arabamı sırf bu ses izalayonundaki bozukluktan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum.
      Buna çözüm bulan varmı paylaşırsa sevinirim...

Yorum

arka camları açamıyoruz gürültüden patoz gibi pat pat pat.
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Bu durum bütün araçlar için geçerlidir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

1.6 cosmo 180hp

"Dik yokuşlarda geri geri giderken debriyaj balatalarından koku gelmesi" bende de oldu bu ... kendimi suçlamıştım meğerse arabadanmış

Arabayı park ettikten sonra egzoz borusundan çatırtılar geliyor. 2 ayrı servise gittim bunun için ilki vidaları gevşekti sıktık geçer dedi geçmedi, ikincisi egzoz borusu genleşmeden dolayı ses yapıyor hepsinde böyle dedi. hakikaten sizin egzoz da çatırdıyor mu

Sol ön ve arka kapıdan rüzgar sesi geliyor. Bir çözüm bulamadılar

Aynalar kapalı konumdayken açıyorum tam o esnada da aracı çalıştırdığımda aynaların açılması kesiliyor.Tekrar aç kapa yapmak gerekiyor

Yorum

Bu tüm Insignia'larda var. ve Diğer araçlarda olmayan + bir özellik olduğu daha önce konuşulmuştu.
              Korozyonu önlemek adına kullanılan özel bir malzemeden dolayı o sesler çıkıyor.

Orjinal yazı sahibi: Tolga
              1.6 cosmo 180hp

Arabayı park ettikten sonra egzoz borusundan çatırtılar geliyor. 2 ayrı servise gittim bunun için ilki vidaları gevşekti sıktık geçer dedi geçmedi, ikincisi egzoz borusu genleşmeden dolayı ses yapıyor hepsinde böyle dedi. hakikaten sizin egzoz da çatırdıyor mu
              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

merhaba arkadaşlar benim arka frenlerden devamlı cayırtı sesi geliyor çok sinir bozucu servise göstersem acaba garantiden disk değişimi felan olurmu
                Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

ya arkdaşlar sizin araçlarad gerçekten bi gariplik var sanırm.. benim 2 tane insigniam oldu ikisinde de ne rüzgar ses ne iç çıtırdılar olmadı... o ekzoz tıkırısı var ve bence normal bi ses bundan önceki aracımda da vardı... bence servisi sıkıştırın rüzgar konusunda olamzsa fitilleri değiştirsinler bence
                  F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zaqa17
                    merhaba arkadaşlar benim arka frenlerden devamlı cayırtı sesi geliyor çok sinir bozucu servise göstersem acaba garantiden disk değişimi felan olurmu
                    Evet değişim oluyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Evet değişim oluyor
                      En son bilgilere göre artık değişim olmuyor, sadece balata traşlama oluyor??
                      [center]
                      2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

Birinci Aşama Diskler Traşlanıyor sorun buna rağmen devam ediyorsa değişim söz konusu oluyor bu işlemi 3 defa yapan birisi olarak söylüyorum dediğiniz gibi son bir ay içinde yeni bir kural koydularsa bilgim yok.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                          Birinci Aşama Diskler Traşlanıyor sorun buna rağmen devam ediyorsa değişim söz konusu oluyor bu işlemi 3 defa yapan birisi olarak söylüyorum dediğiniz gibi son bir ay içinde yeni bir kural koydularsa bilgim yok.
                          yani servise götürsem sonuç alırmıyım balata değişimi felan yazıyor forumda yeni balatalardan bahsediliyor
                          Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

MErhaba. Aramıza hoşgeldin. ( Fren diskleri olarak diyorum. Tabi bu arada foruma da hoşgeldiniz.
                            Geçen ay ben değişim yaptırdım ama epeyce bi cebelleşme sonucu. Hakikaten servis artık değişim yapılamayacağını ısrarla söyledi. Ben de biraz cıngar çıkardım. Önce ellerinde olmadığını falan söylediler. Ama baktılar ben vazgeçmiyorum 10 dakka içinde depodan çıkarıp taktılar. Şimdilik sorun yok. Muhtemelen size de aynı şeyleri söyleyebilirler değişim yapamıyoruz falan diye. Bence ısrar edin biraz.
                            Bunun üretim hatası olduğunu kabul etmemek için böyle yapıyorlar muhtemelen. Zira öyle bir durumda firmaya ciddi yaptırımlar uygulanıyormuş. Ama bu bal gibi de üretim hatası işte.

Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

erpaşa gidin hiç inkar etmeden değiştiriyorlar/tıraşlıyorlar.
                              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Merhaba
                                Benim de disklerim değiştirildi arka tarafta olanlar.

Arka diskler ve balatalar yenileri ile değiştirildi. Bu işlem Opel Ataköyde yapıldı
                                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                                X