Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler
Orjinal yazı sahibi: insigniaT
Orjinal yazı sahibi: Av.OCAL
Rüzgar uğultusu şeklinde mekanik bir ses. çok yavaş hızlarda ses geliyor.
aynı ses bizde de var(rüzgar uğultusu şeklinde) turbodan geldiğini düşünüyorum.ama tam emin değilim.diğer üyelerin araclarında da var mı acaba ?
Daha önce bende turbolu araç kullanmamıştım. Düşük hızda rüzgar uğultusuna benzer kesik kesik bir ses gelir bu turbo türbünlerinin sesidir. Korkulacak bir şey yok. Paylaşmaya devam.
OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ PREMIUM PACE
Orjinal yazı sahibi: bbecevit
yan aynalar ile ilgili bir durum kafama takılıp duruyor. .bildiğiniz gibi eğer ayarlarsanız geri vitese takıldığında aracın yan aynaları parkı kolaylaştırmak işçin aşşağı eğiliyor ve 1. vitese geçtiğinizde de eski konumlarına dönüyor.
nedense bazen (her zaman olmuyor) 1. vitese geçip yola devam etmek istediğimde aynalar aşşağıda kalıyor ve eski konumlarına dönmüyorlar. Elle düzeltmek zorunda kalıyorum.
Sizde de oluyor mu?
Evet bu bende de oluyor.Yazılımla düzeltilebilir gibi geliyor.
rüzgar uğultu sesi yokuş çıkarken bnm aracımdan da geliyor . turbo sesinden farklı bi ses daha boğuk servise götürdüm sesi onlar da duydu . turbo borularını falan kontrol ettiler sonra bir sorun çıkarmaz dediler . simdilik bir sorun yok ama o ses bnm canımı sıkıyor .
haftasonu tam olarak 358 km kullanmışım insignia mı..
bunun yaklşık 190 km si otoban 90 km şehirler arası yol ( 90 km hız sınırı olanlardan hani ) ve kalan kısmın da yaklaşık olarak 40 km si bariz şehir içi ( 20-30 en fazka 40 km hızla dur kalk + vites en fazla 3 genelde 1 ve 2 vites )kalanı da izmir bornova ş.içi ile çevre yolu parkurunda yakıt tüketim ortalamam tam olarak 9,00 lt
henüz 457 km olan aracım için kötü bir tüketim gelmedi bana..
şehirler arası hız 90 - 110 , otoban 120 - 140 ( genele yakını 6. vites ) bazen 160 anlık olarak da 180 vs. şeklinde bir performansta kullandım aracımı..
diğer taraftan;
rüzgar sesi ya da turbo uğultusu vs. hiç mi hiç duymadım..
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
öyle deme servisin asıl işi tatildir... yok efendim 10 çayı yok efendim 5 çayı iş yoğun olsada yorulsalarda verseler tamam dicemde zaten içerde 4-5 araba oluyor adam elineki vidayı sıkmadan doğru çaya valla oralarda bi işte ben bulsamda bende çalışsam öyle.
İnsanların , sizin beklememeniz için çay molasından bile vazgeçmesini istemek ... bence doğru değil. hiç bir iş yapmasalar bile iş stresinden uzaklaşmak için bile buna ihtiyaçları vardır bence.
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
benim arabanın depoda sorun var hemen gezdikçe benzin bitiyor, buna bi çözüm üretmeli opel
muhaha
ona çözüm üretmek için Opel'i beklemeye gerek yok abi, benzinin litre fiyatını ayarlayanları şöyle bi bizim elimize bıraksalar, dertlerini dinlesek, biz onlara çok güzel çözümler üretiriz haha
işin sonunda benzine verdiğimiz para göze batmayacağı için depo bitmiş bitmemiş derdi olmaz
Yorum