Ynt: Aracınızda gördüğünüz sorunlu parça ve bölgeler
Orjinal yazı sahibi: rott
aynı sorunu bende yaşadım...Garanti dışı...65 tl ücret aldılar..
hayır işin kötüsü disklerdeki sesten kendileri sorumlu olduklarını kabul ediyorlar fakat kendi kendine düşen bir parçadan sorumlu değillermiş... ayrıca fiyat montaj+boya dahil 105 lira civarına geliyormuş bugun ogrendim... huh
Orjinal yazı sahibi: cagri
Corail'in geri vitese takında aşağı inen aynaları 1.vitese takınca geri yerine geliyormuş :O
abi, o yorumunu buraya da yazarmısın?
bence servislerle görüşülmeli bu konu, güncelleme talebiyle 2009 modellerinkini de hallederler belki.
evet benim aracım her iki aynayı da geri vites halinde aşağıya alıp park etmeye yardımcı oluyor..
bu arada bende dvd800 ile gelen gelişmiş park asistanı da var ancak bu ayna ayarlaması işi park asistanı aktif değilken de otomatik çalışıyor..
vitesi geriden aldığımda da eski haline dönüyor
bu arada tekrarlıyorum ; her iki ayna da park esnasında aşağıya iniyor..
tamam abi aşağıya inmesinde sorun yok,
2009'larda 1.vitese takınca aynalar eski konumuna gelmiyordu haha
böyle bir eksiklik nasıl yapılabilir anlamıyorum.
yazılımda ya da bu işi yapan devrede bir sıkıntı vardır..
neticede indiren ve kaldıran mekanizma elektirkli aynanın kendisi.. komutu verek kısımda var kabahat ihihi
Orjinal yazı sahibi: cagri
tamam abi aşağıya inmesinde sorun yok,
2009'larda 1.vitese takınca aynalar eski konumuna gelmiyordu haha
böyle bir eksiklik nasıl yapılabilir anlamıyorum.
Benimde 2009 ama geri vitesten 1 e alınca hatta boşa alınca bile aynı şekline geri dönüyor. Bi yanlışınız olmasın ?
yan aynalar ile ilgili bir durum kafama takılıp duruyor. .bildiğiniz gibi eğer ayarlarsanız geri vitese takıldığında aracın yan aynaları parkı kolaylaştırmak işçin aşşağı eğiliyor ve 1. vitese geçtiğinizde de eski konumlarına dönüyor.
nedense bazen (her zaman olmuyor) 1. vitese geçip yola devam etmek istediğimde aynalar aşşağıda kalıyor ve eski konumlarına dönmüyorlar. Elle düzeltmek zorunda kalıyorum.
Sizde de oluyor mu?
hayır benim başıma gelmedi 2010 model
2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof 2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI.. 2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM... 2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
Yorum