Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Baskı Balata yakma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Baskı Balata yakma

Evet pek alışkın değilim genelde seri araçlar kulalndım. Ufak olunca fırlıyorlar. Bu ha deyince kalkmıyor 1570 kilo araç ilk defa kullanıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: paTRiot
      Evet pek alışkın değilim genelde seri araçlar kulalndım. Ufak olunca fırlıyorlar. Bu ha deyince kalkmıyor 1570 kilo araç ilk defa kullanıyorum
      Ankarada servis yönünden ve problemlerin hızlı çözümü konusunda yanınızdayım gerekenleri yaparız
      Ankara gurubu olarakta bilgilerimizi paylaşırız eminim daha raht olacaksınız

Yorum

Çok teşekkür ederim 4-5 güne kadar oradayım kısmetse.. Bir de ben aracı kaplatmak istiyorum başka bir renge.. İlk sahibi tamponları biraz sürtmüş dokundurmuş vs. (o sensörlerle nasıl başarmış onu da bilmiyorum) acaba aranızda kaplatan varmı çok değişik bir renk yapacağım. İyi midir kötü müdür? Boyayı koruyor diyorlar ama kimisi de zarar verir diyor. Plakam da bugun çıkyor kısmetse.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: paTRiot
          Çok teşekkür ederim 4-5 güne kadar oradayım kısmetse.. Bir de ben aracı kaplatmak istiyorum başka bir renge.. İlk sahibi tamponları biraz sürtmüş dokundurmuş vs. (o sensörlerle nasıl başarmış onu da bilmiyorum) acaba aranızda kaplatan varmı çok değişik bir renk yapacağım. İyi midir kötü müdür? Boyayı koruyor diyorlar ama kimisi de zarar verir diyor. Plakam da bugun çıkyor kısmetse.
          Bu konuda Ankaranın hatta Türkiyenin en iyi kaplama merkezi GMG Garage Var sahibi ile abi kardeşizdir Almanyadan heyet geliyor uygulamalarını izlemek için o derece...
          En uygun şekilde kaplatırız en iddialısı olur bu konudada irtibata gecelim bu konu ile ilgili bir konu acıyorum şimdi foruma takip edebilirsiniz...

Yorum

Teşekkür ederim.. Zaten ben bir geleyim bir hayli sorularımla başınızı ağrıtıcam 1 2yer ile tanıştırırsanız çevre açısından da bnm için iyi olur. Ankara ya yeni yerleşicem

Yorum

onlar kolay işler sen bi gelde gerisi kolay

Yorum

Eyv. Tamamdir

Yorum

Kolay gelsin.O olay benim aracımdada oldu.Yaklaşık bi 4 m uzunluğunda yokuşu geri geri çıkarken aracın ön lastiklerinden duman çıkmaya başladı.Duman gittikten sonra bi koku oldu ve o koku devam etti ama bi süre sonra koku gitti ve hiç kokmuyo artık.Araç ile geri geri çıktığımız yokuş fazla yokuş değil rahatlıkla çıkılacak bi yer.Ben aracıma iyi bakarım.Bu olayı abim yaptı onların binasının garaj önünden geri geri çıkarken oldu.Abim de yılların şöförü bende ama artık nasıl oldu bende bilmiyorum.Şu an araçta bişey yok ama bi zararı olmuşmudur ? İlerde bi zarar olurmu ?Bu olay araç 6 binde iken oldu.Araç şuan 8 binde.Konuya yardımcı olursanız sevinirim....
                  2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.

http://i.hizliresim.com/LpNkQb.jpg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HkmdR
                    Kolay gelsin.O olay benim aracımdada oldu.Yaklaşık bi 4 m uzunluğunda yokuşu geri geri çıkarken aracın ön lastiklerinden duman çıkmaya başladı.Duman gittikten sonra bi koku oldu ve o koku devam etti ama bi süre sonra koku gitti ve hiç kokmuyo artık.Araç ile geri geri çıktığımız yokuş fazla yokuş değil rahatlıkla çıkılacak bi yer.Ben aracıma iyi bakarım.Bu olayı abim yaptı onların binasının garaj önünden geri geri çıkarken oldu.Abim de yılların şöförü bende ama artık nasıl oldu bende bilmiyorum.Şu an araçta bişey yok ama bi zararı olmuşmudur ? İlerde bi zarar olurmu ?Bu olay araç 6 binde iken oldu.Araç şuan 8 binde.Konuya yardımcı olursanız sevinirim....
                    Hoşgeldiniz, tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz.
                    InsigniaTEAM

Yorum

Benimde aracımdan 1 kere koku geldi. (Araç 20 bin kmde şu anda) . Eskişehirde yaşadığım için araç genelde zorlanmaz yani yokuştur trafiktir falan pek yok o yüzden baskı balatayı zorlayan bir durumda olmuyor haliyle. Ama bir gün arabada 5 kişiyiz yer yok hiç bir yerde mecbur otoparka vercez arabayı . Bende girdim ara sokağa katlı otopark var . Eleman dedi abi istersen ben alıyım arabayı yukarlar dar. Bende elemana yok ben park ederim dedim . Sonra başladık çıkmaya ama bizim araçların maşallahı olduğu için tırmanırken sürekli ileri geri manevra yapmak gerekiyo. Yokuş kalkış desteği olmasa o otoparkta çoktan bi yerlere girmiştim . Neyse o gün kalabalık demiştim ya otoparktada en son 2 kişilik yer kalmış üst katta oraya çıkana kadar benimde arabanında ebesi .. İndiğimde işte balata kokusuyla tanışma fırsatı yakaladım .
                      Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Yorum

Bilgileriniz için teşekkürler.Tanışma bölümünde gerekeni yaptım
                        2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.

http://i.hizliresim.com/LpNkQb.jpg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KrM
                          Bazı araçlarda sorun çıktı ve servis kimini değişti kimini değişmeyip sorun çıkardı.Bazı arkadaşlarda hakem heyetine giderek parasını aldı.Forumdan takip ettiğimiz kadarı ile değişipte tekrar sorun yaşayan olmadı.Opel de baskı balatayı yapan firmayı uyarmıştır diye düşünüyorum bundan sonra sorun olacağını sanmıyorum.
                          27000 Kmde baskı balata rulmanları set olarak değiştirdim 35000 de sert debriyaj yüzünden baskıyı değiştirdim.debriyaj insigniada bana göre en büyük sorun

Yorum

selam koku olayı her araçta olabiliyo.bu konuda en şanssız benim diyebilirim.24000 kmde 2010 cosma st aldım 2000km sonra defriyaj baskı balatayı elime aldım.kullanıcı hatası dediler yani benden önceki vatandaş hunharca aracı katletmiş şimdi ceremesini ben çekçem,umarım bilyalarda sorun yoktur yoksa işçilikle 750 kağıt cepten çıkış yapcak...saygılar
                            özgürlük kimsenin yapamadığını yapmaktır

Yorum

İşleniyor...
                            X