Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Led ampül yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Led ampül yardım

Arkadaşlar aracıma yabancı bir siteden internetten gündüz farları için led ampül getirdim taktım çok güzel yanıyor ama hem sağ hemde sol arızalı olarak gözüküyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
    2011 Olimpik Beyaz  2.0 cdti 130 hp edition elegance

Ynt: Led ampül yardım

Voltajları orjinal ampüllerle uymadığı için arıza lambası yakıyordur.Plaka ampülleri içinde aynı şey geçerli.Led takılamıyor.Led yerine beyaz ampül olabilir belkide..

Yorum

Eger zenon varsa aracinizda sari parklari degistirmeyin derim.zenonla birlikte cok guzel duruyor bence

Yorum

Çok sağolun arkadaşlar sadece xenonla idare edeceğiz aynı watt değerlere sahip ampül bulana kadar.

Yorum

burada belirtmisler aslında bildigim kadarıyla taktırdıktan sonra serviste Çıkışlarını ayarlatıyosun
          Dark TranQuillity.

31 P 4100 2011 İnsignia.

Yorum

dostum led uygulaması sadece aracın içinde arıza ışığı yakmaz diğer hertürlü uygulamada yakar bilgin olsun çöüzmüde yok
            2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Cuma Bey, biz bunun için bir yöntem geliştirdik. İsterseniz 0 212 449 13 13 'ten Tarık Bey ile gittiğiniz bayiyi görüştürün.

Yorum

Teşekkür ederim Burak bey servise uğradığımda görüşme sağlarım. ilginiz için teşekkür ederim.

Yorum

İşleniyor...
                X