Duyuru

Collapse
No announcement yet.

edition için xenon far tavsiyesi - ankara

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: edition için xenon far tavsiyesi - ankara

@çağrı
    zaten projeksiyon farlara xenon uygulatmam sökonusu değil, eskişehir yolunda hergün gözümü kör eden çakma modifiyelilerin haddi hesabı yok tasvip etmediğim şeyi kendim hayatta yaptırmam. linkini verdiğin konuyu önceden inceleme şansım olmuştu kullanım açısından eminim son derece faydalı olmuştur ancak işin benim açımdan bir de görsel tarafı var, orijinaldeki o gündüz led leri oldukça hoşuma gidiyor dolayısıyla orijinal düşünüyorum ancak Emre'nin biraz önceki verdiği linke bakınca maliyet kaygısıyla bilemiyorum....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      emre bu farda yanda yine gündüz ledi var değil mİ? ayrıca bzim kendi xenonlarımız kullanark daha uygun fiyat verebilirler belki değil mi? Bir de bu fiyat çift fiyatı mı?
      Abi gündüz ledi var diye biliyorum cosmo gibi tek farkı hem sinyali karartılmış gibi ama afl yok sadece yani çok güzel duruyor bence gidip göülebilir...

Yorum

Emre bahsettiğim farlar bunlar kit içerisinde xenon beyni diye bir tabir de var ben bunu kısa-uzun ayarını yapan parça olarak değerlendirmiştim dolayısıyla toplam maliyet olarak 2700+işçilik şeklinde düşünmekteydim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
          Emre bahsettiğim farlar bunlar kit içerisinde xenon beyni diye bir tabir de var ben bunu kısa-uzun ayarını yapan parça olarak değerlendirmiştim dolayısıyla toplam maliyet olarak 2700+işçilik şeklinde düşünmekteydim.
          Abi işçiliğinde çok bişey yok yani hani dediğim gibi sonucta sen farları değiştireceksin çıkan farları değerinde sattığın zaman maliyetin biraz daha geri cekilecek yani sana nasıl uygunsa en iyi şekilde halletmeye gayret gösteririz sizin farların Hellası çıktı birde

fiyata bak abi fikir olur,

Bu arada tek fiyatı 316 çifti 630 liraya geliyor...

Yorum

Sağolasın Emre, araç gelinceye kadar araştırma sürem var nasılsa elbet uygun ve istediğimiz birşeyler çıkacaktır karşımıza ancak şu http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9847515/detay/ xenonlarda gözüm kaldı ne yalan söyleyeyim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
              Sağolasın Emre, araç gelinceye kadar araştırma sürem var nasılsa elbet uygun ve istediğimiz birşeyler çıkacaktır karşımıza ancak şu http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9847515/detay/ xenonlarda gözüm kaldı ne yalan söyleyeyim...
              Abi gider konuşur neyse gereken yaparız eminim makul bi orta yol bulunur servis senin farları direk alabilir onuda bi sor sıfır niyetine alır bakalım ne oluyor ne bitiyor hiç muhabbetimiz olmayan bi bayiden almışın aracı bizimkilerden birinden alsaydın montaj felan işleminin bi maliyeti olmazdı sana yinede neyse gerekn yapılır için rahat olsun,
              haberleşelim abi cep tel : 0507 989 90 49 şimdilik gecen güzel olsun abi ben kaçar...

Yorum

İşleniyor...
              X