Arkadaşlar artık algıda seçicilikten midir nedir bilemiyorum son 1-2 gündür yollarda baya edition insignia görmeye başladım ancak malum standart halojen farları beğenmemekteyim, gerek gündüz led farı gösterişi gerekse xenon un kullanışlılığı nedeniyle cosmo versiyonunda bulunan bi-xenon farları incelemeye başladım, birkaç farklı yerden 2500-2750 TL civarına orijinal ve sıfır sağ-sol xenon beyni, farlar, ballastlar ve xenon ampülleri (Hella marka) şeklinde paketler satılmakta. AFL sisteminin çalışmayacağını düşünüyorum ancak konu ile ilgili net bir bilgi sahibi değilim, Bu tip orijinal ürünü aracına uygulatan var mı aramızda?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
edition için xenon far tavsiyesi - ankara
Collapse
X
-
Ynt: edition için xenon far tavsiyesi - ankara
Bu sistemlerle afl çalışmaz. Bu nedenle benim gibi kısalar için philips xenon 6000 k uzunlar için de beyaz ampul kullanabilrisiniz. Gerçketen arabaya bir başka hava veriyor bence. Bu arada gündüz farı için ise yakında getirteceğim led dizili yuvarlak ampuller var. Bunlar düşünülebilir. Ayrıca bir başka seçenek de çok kuvvetli güzel sarı ampuller var gündüz farı için .benim görüşüm inanılmaz güzel duruyor xenonlarla .Bunu siteden bir arkadaşımız denemiş tam bir amerikan aracı görüntüsü vermiş.Bu da değerlendirlmesi gereken bir seçenek.Bu arada Ankardansınız sanırım.bize kendinizi tanıtıp organizasyonlarımıza katılırsanız seviniriz. Saygılar
Yorum
-
Tabi paket şeklinde düşünüyorum, yani parça parça almaktansa tek yerden tüm bileşenleri alıp serviste montaj+ayarlamalar şeklinde. Ankara'dayım evet tanışma fırsatımız olmadı aracı henüz teslim alamadım ne yazıkki yaklaşık 1 aylık bir bekleme sürem var
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: deeper_insideTabi paket şeklinde düşünüyorum, yani parça parça almaktansa tek yerden tüm bileşenleri alıp serviste montaj+ayarlamalar şeklinde. Ankara'dayım evet tanışma fırsatımız olmadı aracı henüz teslim alamadım ne yazıkki yaklaşık 1 aylık bir bekleme sürem var
Yorum
-
tanışma bölümünde konu açmıştım kendimi tanıtmak adına ancak burada da söyleyeyim tekrardan ismim kadir 30 yaşındayım ankara'da yaşıyorum evliyim eski bir megane coupe kullanıcısıydım 2010 model 1.5 dci gunbatımı kırmızı eşimle bebeğimizi bekliyoruz temel olarak insignia tercih etmemdeki sebep te bu. insignia'mın teslim edilmesini bekliyorum, biraz sabır gerektiren bir süreç olacak herhalde şu 1 ay...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: deeper_insidetanışma bölümünde konu açmıştım kendimi tanıtmak adına ancak burada da söyleyeyim tekrardan ismim kadir 30 yaşındayım ankara'da yaşıyorum evliyim eski bir megane coupe kullanıcısıydım 2010 model 1.5 dci gunbatımı kırmızı eşimle bebeğimizi bekliyoruz temel olarak insignia tercih etmemdeki sebep te bu. insignia'mın teslim edilmesini bekliyorum, biraz sabır gerektiren bir süreç olacak herhalde şu 1 ay...
Sizi Ankara ekibinde görmek bizi çok mutlu edecek...
Yorum
-
@diadavidoff
aracımı eskişehir yolu üzerindeli opal isimli bayiden satın aldım geçtiğimiz cumartesi günü, 2.0 cdti edition+elegance paket baz donanım. sunroof ve 18 inch jant yok. Artık etkinliklere mecburen eşimin aracıyla katılırım
@trabzon61
o tipte sarı yanan park labmalarını şahsen beğenmiyorum, orijinal aksesuarlar bana daha çekici geliyor her ne kadar çok sık olarak karşımıza çıksa da. Yani şu andaki planım bayi veya herhangi bir yedek parçacıdan sıfır far takımı alıp taktırmak ancak bu işi daha önce yapan arkadaşlar varsa tecrübelerinden faydalanmak isterim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: deeper_insideÇok teşekkürler Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin...
bu konuya bi göz atmanı tavsiye ederim,
Yorum
-
Utku abi senin araba muayeneden geçmeyebilir haberin olsun merceksiz fara xenon ampul felaket birşey. polislerde artık eskisinden daha çok düşüyor bu konunun üstüne.
millet artık Uno'lara Tipo'lara mercekli xenon yapıyor, Insignia da ya halojen kalsın yada mercekli xenon olsun bence
Kadir bey; orjinal mercekli farlar çok masraflı gelirse 800 TL'ye farınıza mercek taktırabilirsiniz, bildiğim kadarıyla herşey dahil fiyatı bu.
siteden Bülent abi yaptırmıştı
InsigniaTEAM
Yorum
-
@diadavidoff
link için çok teşekkürler Emre ancak gözüm korktu; x6 uzun far motoru, 1000TL işçilik, 2500-2750 civarı farların kendisi, en kötü 3500 TL gibi bir maliyet çıkıyor...
@trabzon61
öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler,
sipariş üzerinde hala oynama şansım var ancak değerlendirebileceğim bir şans değil şöyle ki; ben aracı 69500TL'ye satın aldım, dizelde cosmo donanım (AFL bi-xenon ve diğer extralar) istendiği zaman araç 160 hp'lik versiyona ve fiyatı da 84000TL'ye fırlıyor çok ciddi fark var arada.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: deeper_inside@diadavidoff
link için çok teşekkürler Emre ancak gözüm korktu; x6 uzun far motoru, 1000TL işçilik, 2500-2750 civarı farların kendisi, en kötü 3500 TL gibi bir maliyet çıkıyor...
@trabzon61
öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler,
sipariş üzerinde hala oynama şansım var ancak değerlendirebileceğim bir şans değil şöyle ki; ben aracı 69500TL'ye satın aldım, dizelde cosmo donanım (AFL bi-xenon ve diğer extralar) istendiği zaman araç 160 hp'lik versiyona ve fiyatı da 84000TL'ye fırlıyor çok ciddi fark var arada.
Yorum
-
birde bu var Kadir abi hem daha spor görünümlü hem mercekli hem xenon kitli Ankarada bildiğim bir firma satıyor irtibata gecebiliriz bunuda düşünürsen senin orjinal farlar satılınca sıfır niyetine maliyetide düşecek...
Yorum
Yorum