Duyuru

Collapse
No announcement yet.

edition için xenon far tavsiyesi - ankara

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• edition için xenon far tavsiyesi - ankara

Arkadaşlar artık algıda seçicilikten midir nedir bilemiyorum son 1-2 gündür yollarda baya edition insignia görmeye başladım ancak malum standart halojen farları beğenmemekteyim, gerek gündüz led farı gösterişi gerekse xenon un kullanışlılığı nedeniyle cosmo versiyonunda bulunan bi-xenon farları incelemeye başladım, birkaç farklı yerden 2500-2750 TL civarına orijinal ve sıfır sağ-sol xenon beyni, farlar, ballastlar ve xenon ampülleri (Hella marka) şeklinde paketler satılmakta. AFL sisteminin çalışmayacağını düşünüyorum ancak konu ile ilgili net bir bilgi sahibi değilim, Bu tip orijinal ürünü aracına uygulatan var mı aramızda?

Ynt: edition için xenon far tavsiyesi - ankara

Merhaba Eğer Hellanın Farı ile beraber xenon kısa uzun paket düşünürseniz Ankarada Etimesgut tarafında satan bir yer var yardımcı olacaksa görüşebilirisni onlarla,
    bu arada Ankaralısınız tanışmak kısmet olmadı hiç

Yorum

Bu sistemlerle afl çalışmaz. Bu nedenle benim gibi kısalar için philips xenon 6000 k uzunlar için de beyaz ampul kullanabilrisiniz. Gerçketen arabaya bir başka hava veriyor bence. Bu arada gündüz farı için ise yakında getirteceğim led dizili yuvarlak ampuller var. Bunlar düşünülebilir. Ayrıca bir başka seçenek de çok kuvvetli güzel sarı ampuller var gündüz farı için .benim görüşüm inanılmaz güzel duruyor xenonlarla .Bunu siteden bir arkadaşımız denemiş tam bir amerikan aracı görüntüsü vermiş.Bu da değerlendirlmesi gereken bir seçenek.Bu arada Ankardansınız sanırım.bize kendinizi tanıtıp organizasyonlarımıza katılırsanız seviniriz. Saygılar

Yorum

Tabi paket şeklinde düşünüyorum, yani parça parça almaktansa tek yerden tüm bileşenleri alıp serviste montaj+ayarlamalar şeklinde. Ankara'dayım evet tanışma fırsatımız olmadı aracı henüz teslim alamadım ne yazıkki yaklaşık 1 aylık bir bekleme sürem var

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
          Tabi paket şeklinde düşünüyorum, yani parça parça almaktansa tek yerden tüm bileşenleri alıp serviste montaj+ayarlamalar şeklinde. Ankara'dayım evet tanışma fırsatımız olmadı aracı henüz teslim alamadım ne yazıkki yaklaşık 1 aylık bir bekleme sürem var
          Hayırlısı hangi bayiden alıyorsunuz bu arada Ben Emre İnşallah bundan sonraki etkinliklerimizde aramızda olursunuz aracınız gelmedende aramızda olmanızı çok isteriz,hem sizin içinde İnsignia sahibi olmanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu aracınız gelmeden yaşatmış oluruz

Yorum

tanışma bölümünde konu açmıştım kendimi tanıtmak adına ancak burada da söyleyeyim tekrardan ismim kadir 30 yaşındayım ankara'da yaşıyorum evliyim eski bir megane coupe kullanıcısıydım 2010 model 1.5 dci gunbatımı kırmızı eşimle bebeğimizi bekliyoruz temel olarak insignia tercih etmemdeki sebep te bu. insignia'mın teslim edilmesini bekliyorum, biraz sabır gerektiren bir süreç olacak herhalde şu 1 ay...

Yorum

tanışma bölümünde konu açmıştım kendimi tanıtmak adına ancak burada da söyleyeyim tekrardan ismim kadir 30 yaşındayım ankara'da yaşıyorum evliyim eski bir megane coupe kullanıcısıydım 2010 model 1.5 dci gunbatımı kırmızı eşimle bebeğimizi bekliyoruz temel olarak insignia tercih etmemdeki sebep te bu. insignia'mın teslim edilmesini bekliyorum, biraz sabır gerektiren bir süreç olacak herhalde şu 1 ay...
              Sizin adınıza gercekten çok sevindim o zaman tekrar aramıza hoşgeldiniz diyorum,Beklediğiniz yolcu içinde Allah uzun ömürler versin Allah analı babalı büyütsün inşalah hem spor hemde aile arabası oalrak insgniayı secmeniz çok isabet olmuş...
              Sizi Ankara ekibinde görmek bizi çok mutlu edecek...

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

@diadavidoff
                aracımı eskişehir yolu üzerindeli opal isimli bayiden satın aldım geçtiğimiz cumartesi günü, 2.0 cdti edition+elegance paket baz donanım. sunroof ve 18 inch jant yok. Artık etkinliklere mecburen eşimin aracıyla katılırım
                @trabzon61
                o tipte sarı yanan park labmalarını şahsen beğenmiyorum, orijinal aksesuarlar bana daha çekici geliyor her ne kadar çok sık olarak karşımıza çıksa da. Yani şu andaki planım bayi veya herhangi bir yedek parçacıdan sıfır far takımı alıp taktırmak ancak bu işi daha önce yapan arkadaşlar varsa tecrübelerinden faydalanmak isterim.

Yorum

Çok teşekkürler Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin...

Yorum

Çok teşekkürler Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin...
                    Amin Çok teşekkür ederiz Kadir abi

bu konuya bi göz atmanı tavsiye ederim,

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

Utku abi senin araba muayeneden geçmeyebilir haberin olsun merceksiz fara xenon ampul felaket birşey. polislerde artık eskisinden daha çok düşüyor bu konunun üstüne.
                      millet artık Uno'lara Tipo'lara mercekli xenon yapıyor, Insignia da ya halojen kalsın yada mercekli xenon olsun bence

Kadir bey; orjinal mercekli farlar çok masraflı gelirse 800 TL'ye farınıza mercek taktırabilirsiniz, bildiğim kadarıyla herşey dahil fiyatı bu.
                      siteden Bülent abi yaptırmıştı
                      InsigniaTEAM

Yorum

@diadavidoff
                        link için çok teşekkürler Emre ancak gözüm korktu; x6 uzun far motoru, 1000TL işçilik, 2500-2750 civarı farların kendisi, en kötü 3500 TL gibi bir maliyet çıkıyor...
                        @trabzon61
                        öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler,
                        sipariş üzerinde hala oynama şansım var ancak değerlendirebileceğim bir şans değil şöyle ki; ben aracı 69500TL'ye satın aldım, dizelde cosmo donanım (AFL bi-xenon ve diğer extralar) istendiği zaman araç 160 hp'lik versiyona ve fiyatı da 84000TL'ye fırlıyor çok ciddi fark var arada.

Yorum

@diadavidoff
                          link için çok teşekkürler Emre ancak gözüm korktu; x6 uzun far motoru, 1000TL işçilik, 2500-2750 civarı farların kendisi, en kötü 3500 TL gibi bir maliyet çıkıyor...
                          @trabzon61
                          öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler,
                          sipariş üzerinde hala oynama şansım var ancak değerlendirebileceğim bir şans değil şöyle ki; ben aracı 69500TL'ye satın aldım, dizelde cosmo donanım (AFL bi-xenon ve diğer extralar) istendiği zaman araç 160 hp'lik versiyona ve fiyatı da 84000TL'ye fırlıyor çok ciddi fark var arada.
                          Rica ederim abi evet sonradan yapılan her işlemde olduğu gibi buda biraz tuzlu oluyor malesef ancak çağrı kardeşimin paylaştığı editiona uygulanan mercek var bunuda bi değerlendirebilirsin abi ,

Yorum

birde bu var Kadir abi hem daha spor görünümlü hem mercekli hem xenon kitli Ankarada bildiğim bir firma satıyor irtibata gecebiliriz bunuda düşünürsen senin orjinal farlar satılınca sıfır niyetine maliyetide düşecek...

Yorum

emre bu farda yanda yine gündüz ledi var değil mİ? ayrıca bzim kendi xenonlarımız kullanark daha uygun fiyat verebilirler belki değil mi? Bir de bu fiyat çift fiyatı mı?

Yorum

İşleniyor...
                              X