Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vites değiştirme hızları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Vites değiştirme hızları

evet katılıyorum size birde çhıp yaptınızmı altlarda güçlü üstlerde atmosferik motor gibi 6800 devire kadar tork eğrisi düşmüyor

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Marea turbolu değilki 155 hp chiple olur 165-170 kafa tutucağını sanmıyorum
      2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
        Marea turbolu değilki 155 hp chiple olur 165-170 kafa tutucağını sanmıyorum
        valla denemek lazım aslında chıplı bı marea 170 beygırlık fln yada stock halı olcak 155 beygır 20 v olan bır araba 8.8 snde 100 km hıza cıkıyor! chıplıykende kasa hafıf olcagı ıcın gecebılır dıye dusunuyorum ben yanılıyormuyum? 180 beygır vs 170 beygır bana gore gecerde 4 vıtesten sonra ıse ınsıgnıa alır dıye dusunuyorum! turbosu guc kaybetmesıne pek ızın vermez gıbı gelıo bana!

Yorum

Asla kıyaslanmıycak iki araç bence.Turbo olmadan chipin pek önemide yok.İnsignia her türlü alıcak çünki marea 185+ dan sonra bayılıyor o sesle arabada durulmaz http://www.youtube.com/watch?v=R9MjWjmgpis
          2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
            Asla kıyaslanmıycak iki araç bence.Turbo olmadan chipin pek önemide yok.İnsignia her türlü alıcak çünki marea 185+ dan sonra bayılıyor o sesle arabada durulmaz http://www.youtube.com/watch?v=R9MjWjmgpis
            bence anıl yanılıyorsun mareaları asla hafıfe alma! bıgun denk gelırse bıtanesı anlarsın ozaman vıdeo acılsada ızlesem acılmıyor bı turlu!

Yorum

Bence 170 hp atmosferik, 180 hp turboya mümkün değil kafa tutamaz.
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Aynen katılıyorm sana hasan
                2016 w205 AMG

Yorum

bana gore 5 e kadar cok rahat kafa tutarda 5 ten sonra yemez

Yorum

Onun 5 de yapamadığını insigina 4 de yapıyor skıntı yok
                    2016 w205 AMG

Yorum