Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARACIM KENDINI KITLEDI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ARACIM KENDINI KITLEDI

merhaba Arkadaşlar,

Bugün aracıma cila atıp parlatırken wsh2 uzun süre kontak anahtarı açık vaziyette kaldı farlar ve müzikte açık tabiki sonrasında aracı çalıştırırken ilkin ESP arızası devamında 2 anahtar proglamladı mesajı verdi ve şuan araba çalışmıyor bahsettiğim mesajları veriyor opel yol asistansi aradım 2 ay önce yol yardım garantimin bittiğini öğrendim angry gelirsek ücretli yardım edebileceklerini söylediler. sorunun ise muhtemelen akünün bitmiş olmasından kaynaklandıgını temin edebilirseniz başka bir araçtan ara kablo ile aküyü şarj etmemi tavsiye ettiler ama benim kafama 2 anahtar proglamlandı mesajı takıldı araç uzun süre kontak üzerinde kaldıgı için kendini kitlemiş olabilir mi bu sebeple 2. anahtarı istiyordur diye düşünüyorum. şimdi eve geldim 2. anahtarı alıp tekrar arabanın kaldıgı yere dönücem umarım düzelir.
    İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance paket + Gri (Hakim)+Navi +17"jant 34 YC 4700
    Audi A3 1,6 Attraction (Siyah)

Ynt: ARACIM KENDINI KITLEDI

Bende yaklaşık 1,5 2 saat süre ile müzik ve ekran açık kaldı.Kontağı çevirdiğimde "Akü Tasarruf Modu Etkin" gibi birşey yazdı bilgisayarında ve sorunsuz çalıştı..

Kutup başını söküp takın.Belki işe yarar..

Yorum

2009 modellerın tasarruf modunu ıptal ettıler dıye hatırlıyorum kontagı cok cevırınce ıkıde bır devreye gırıyormus o yuzden gelen sıkayetlerden dolayı ıptal ettıler tasarruf moduna gecemedıgı ıcın aku bıtmıs olabılır
      2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

geçmiş olsun duurmdan haber verirsen sevinirim..
        F30 Sport+

Yorum

akü bitmiş ara kablo ile tekrar şarj ettik araba çalıştı fakat navigasyon çalışmıyor şimdide alala alala sd kartı görmüyor kartı çıkarıp bilgisayara takıp baktım kart açılmıyor p.tesi bize servis yolu göründü tmr
          İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance paket + Gri (Hakim)+Navi +17"jant 34 YC 4700

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            geçmiş olsun duurmdan haber verirsen sevinirim..
            Sağol Gökhan akü bitmiş aracı çalıştırdık takviye kablosu ile ama bu defa navigasyonu kaybettik sanırım dknow dknow

Yorum

Gecmis olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

navide sorun olmaz hallederler iki dakkada zaten komple takmaları 1 saatti
                F30 Sport+

Yorum

Geçmiş olsun.

Yorum

geçmiş olsun...

Yorum

İşleniyor...
                    X