valla bugün 17:30 a yetişirsem alıp götürüyorum arabayı ostime (malum adamlar başbakanlığa bağlı mesaii saatleri). olmadı sabah 1. iş taburce ediyoruz arabayı
valla bugün 17:30 a yetişirsem alıp götürüyorum arabayı ostime (malum adamlar başbakanlığa bağlı mesaii saatleri). olmadı sabah 1. iş taburce ediyoruz arabayı
Biraz gec kalacak olsan dahi beklerler bizimkiler abi en azından aracı alırlar içeri yarın iki iş olmaz...
VAYYY bee ne virüsmüş bu yaa allahtan arabada sunroof yokmuş yoksa sunroof acıp ucak misali koltuktan fırlatacakmış haha haha neyse geçmiş olsun yaa
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
bu parça bagaj döşemesinin içinde bulunan bagaj kontrol ünitesi. arıza vermesinden ötürü arabanın işletim sisteminin de dengesini bozmuş. garantiden değişiyo fakat parça türkiyede yok, almanyadan gelicek 2 haftaya kadar. geçici olarak parçaya gagaj kablosunu takmadılar arıza vermesin diye, dolayısıya parça değişene kadar benim bagaj da out of order...
Yorum