Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arabama virüs girdi sanırım :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: arabama virüs girdi sanırım

benim çok daha iyi fikrlerim var uygulamalar var ama şimdi değil emre abi ilerde gercekleşecek inşallah yakınz zamanda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      benim çok daha iyi fikrlerim var uygulamalar var ama şimdi değil emre abi ilerde gercekleşecek inşallah yakınz zamanda
      hadi bakalım benden tam destek.. (nefesi kuvvetli bi hocamı arıyosun napıyosun kopya ver biraz)
      .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speedyY
        çok saol Nuri kardeşim, Emre kardeşim sende çiviye bahane bulucağına bi başlık açta ortak bi nazar duasımı yaptırırız, insigniateam nazarboncuğumu yaptırırız, kurşunmu döktürürüz.. eminim Cemil abi grafik tasarım işine el atar
        Nedemek Emre abi herzaman
        Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff

Yorum

Gecmis olsun. Bu arabaya herkes bakıyor ve hayran kalıyor görünümüne. Bu nedenle herkes dikkatli kullanmalı. Kem gözlere karsı.
          Aslen galatasaraylıyım.
          Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800

Yorum

Ewet ben diyecektim siz benden önce demişsiniz bahsettiğiniz servis malesef OPAL.
            3-4 ay önce termometre arızaqsı nedeniyle ben de gitme gafletinde bulundum opal'e. Aracı alıp servise indirdiler. Ben de bekleme salonundan ne yapacaklar diye izledim epeyce. 2 tane eleman aracın içine oturup navigasyon sistemini (FLY) incelemeye başladılar. Neredeyse 1-1.5 saat bişeyler yaptılar. Sonra aracın başından gittiler. 2.5 saat sonra servis kapanmak üzereyken bana aracı getirdiler. Zannettim ki yapıldı. Malesef aracınızda sonradan takılma bir navigasyon sistemi olduğu için bunu biz yapamıyoruz taktırdığınız yere götürün, sorun onunla alakalı dediler. Ben de aracımda navigasyon sistemi olduğunu 2.5 saatte ancak mı anladınız baştan niye söylemiyorsunuz dedim. Homur homur edip gittim. 15.000 bakımını yaptırırken özel servise aynı durumu anlattım. Onlar da termometrenin olduğu tampon kısmına girip baktılar ve sensorun ucundaki kablonun koptuğunu söylediler. Kabloyu uzatıp tekrar bağladılar ve ücret bile ödemeden sorun halloldu.
            Gel de küfür etme şimdi. Bu nasıl servis anlayışı. O yüzden kesinlikle OPMAL tabirine katılıyorum. Ufuk Bey üzerine alınmasın ama
            Bu arada aracınızdaki sorunu ilk defa duydum. Geçmiş olsun. NEticeden bizi de haberdar ederseniz memnun oluruz.
            Saygı ve sevgiyle...
            Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Arkadaşlar, servisi saat 11 gibi aradım durumu sormak için, servis yetkilim yokmuş sizi geri arayalım dediler yaklaşık 2 saat sonra aradılar. dediklerine göre arabayı bilgisayara bağlamışlar fakat sorun devam ediyomuş. bende dün saat 2den beri bunumu yapabildiniz diyip, birazda sizden aldığım gazla söylenince saat 4 gibi konuşalım, olmazsa bilmemne hanım varmış halkla ilişkilerde size bi araba sağlasın falan dediler. gelişmeleri naklen yayınlicam...
              .

Yorum

Abi aracı çıkarttır dışarıya.Adam akıllı bir servise götür bence..

Yorum

valla bende tam onu düşünüyodum, demin aradım yine. adamlar arıza devam ediyo, bu arabaya ne oldu diye bana soruyolar . bide akşam benim araba için mesaii ye kalıcaklarmış, eminim daha kaputunu bile açmamışlardır.
                  .

Yorum

abi güvenme derim zamanın varken arabayı başka yere aldırsan

Yorum

valla bende tam onu düşünüyodum, demin aradım yine. adamlar arıza devam ediyo, bu arabaya ne oldu diye bana soruyolar . bide akşam benim araba için mesaii ye kalıcaklarmış, eminim daha kaputunu bile açmamışlardır.
                      Hay allahım yarabbim hiç bişey olmadı de beyin değişimi talebinde bulun Emre abi yada ordan cıkartalım benim arkadaşın servisine cektirelim direk beyin değişimi yaptıralım bi yeri yapacaz derken diğer tarafı bozmasınlar...

Yorum

emre hangisi senin arkadaşın servisi, bende şu büyük sanayii deki servisemi yollasam diyodum
                        .

Yorum

gecmıs olsun
                          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

emre hangisi senin arkadaşın servisi, bende şu büyük sanayii deki servisemi yollasam diyodum
                            Ostimde Opak var arkadaşımın hemen ilgilenirler hatta sana pmden cep no atıyorum ben arıyacam sonra sen ara bi görüş istersen...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                              gecmıs olsun
                              teşekkür ederim
                              .

Yorum

Sonuç olarak neye karar verdiniz abi?

Yorum

İşleniyor...
                                X