2 gün önceki 45 dkk lık dolu yağışından sonra (alakalımıdır bilemedim ama) arabanın bagajı açılmaz oldu. Ne kumandadan, ne manuel olarak nede içerdeki düğmeden açılmadı. Dün servise uğradım, ilk iş kutup başı çıkardılar olmadı, daha sonra bilgisayar a bağladılar, bagaj klidi hata raporu veriyo diyip arabayı bırakın üzerinde tecrübe yapmamız dediler. işim olduğundan daha sonra randevu alıp getiririm dedim. Bu sabah evden çıktım, Berker kardeşimle bi uygulama işimiz vardı, onunla buluştuk. Öğlen gibi kısa mesafe gidicektim araba ilk önce "park yardım" arızası verdi hemen akabinde "hırsızlık sistemi kontrol" uyarısı verdi. 2-3 dakika geçti geçmedi gösterge panelinde yanmayan uyarı kalmadı "afl far uyarısı", "T/C", "check engine", "airbag"..... kısaca ne var ne yok yandı, ek olarak devir göstergesi, hız gösterkesi, hararet, yakıt hepsi gitti. Arabanın iç ışıkları yanıp sönmeye başladı radyodan ses geliyo fakat ekran karanlık. resmen işletim sistemi komple çöktü, bi iyi tarafı 6400 km deki arabam "0" km oldu ihihi.
Daha önce böyle sorun yaşayan oldumu merak ediyorum.
Arabayı götürüp servise bıraktım, hayırlısı bakalım ne çıkıcak..
Daha önce böyle sorun yaşayan oldumu merak ediyorum.
Arabayı götürüp servise bıraktım, hayırlısı bakalım ne çıkıcak..
Yorum