Duyuru

Collapse
No announcement yet.

gürültü ve ses sorunları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• gürültü ve ses sorunları

Merhaba,
    Yaklaşık 6 aydır insignia 180 hp edition kullanmaktayım. son günlerde sol ön kapı camından hafif titreme benzeri bir ses gelmeye başladı. Bu sese sık sık dikiz aynasının üzerindeki iç aydınlatma kontrol panelinin hizasında bulunan ve herhangi bir fonksiyonu olmayan (sanırım editionlarda fonksiyonu olmayan belirttiğim kısım cosmolarda açılarak bölme olmakta) kısımdan gelen bir seste eşlik etmekte. son olarak balatalardan özellikle yokuş aşağı inerken frenle birlikte ses çıkmakta. acaba benzer sorunlarla karşılaşmış üyeler varsa benimle görüşlerini payşalabilirler mi?

iyi günler

Ynt: gürültü ve ses sorunları

konsoldaki sesi bilmiyorum ama balatalarından ses geldiğini söyleyen olmuştu.
    arka balatalarınızda derin çizikler varmı?
    InsigniaTEAM

Yorum

benimki de 1.6 turbo edition ve benim balatalardan da ses geliyor.. bide iç ön aydınlatmanın oradaki plastikte tıkırtı yapıyor arac henüz 4000 de... bi çaresi varmı acaba bu sorunların?
      F30 Sport+

Yorum

Benim de ön balatalardan ses gelmeye başladı. Serviste baktırdım, twmizleyip yağlamışlar ama ses gene de var

Yorum

Bende de arka balatadan düşük hızlardaki frenlemelerde ses geliyor malesef. Burada yetkili servis olmadığı için de götüremedim henüz aracı. Aslında 3000 km deki bir araç için can sıkıcı bişey. En azından olmamalı diye düşünüyorum.
          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Çok sinir bozuu bir ses gerçekten de

Yorum

benim balatadan gelen ses kesildi arkadaşlar. sizinde ön tarafta iç aydınlatmanın plastiği tıkırtı yapıyor mu?
              F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                benim balatadan gelen ses kesildi arkadaşlar. sizinde ön tarafta iç aydınlatmanın plastiği tıkırtı yapıyor mu?
                Insignia'yı bilemem ama bizde Vectra'da da o ses vardı, çözüm bulamadık

yanlız, bilginiz olsun,
                aracınızda duyduğunuz çıtırtılar, diğer sesler Opel tarafından araştırılıyor.
                gerekli çözümleri bilgisayar programıyla servislere iletiyorlar.

ses türlerine göre ne yapılacağı programda anlatılıyor. Vectra için ön konsoldan gelen ses sorununa baktım,
                süspansiyona varana kadar birçok parçayı söktürüyorlar, amortisörlere tekrar astar boya atılıyor, gerekli yerlerin bakımı yapılıyor vs. sorun çözülüyormuş.

Insignia için de zamanla bu çözümleri bulup servislere bildirirler.
                bu yüzden, servise aracın şurasından ses geliyor demeye çekinmeyin derim.
                InsigniaTEAM

Yorum

astra h elegance aracım vardı bu aynı yerde aynı sorun onda da vardı... bu araçta hala düzeltilmemiş olması çok düşündürücü
                  F30 Sport+

Yorum

merhaba..1.6t ele+edition kulanıyorumm..12500 kmyaptım. son bir aydır bu sesler benıde cıldırtmak uzereydıkı busayfayı okudum..ozellıklede on paneldekı ses cok moralımı bozuyor..bu hafta servıse bıugrıycam umarım cozerler..
                    trabzondan saygılar..

Yorum

Merhabalar, hoşgeldiniz. sorunuzu umarım halledebilirsiniz. keyifli sürüşler dilerim.
                      bu arada aramızda en çok km yapanlardan birisi sizsiniz
                      disklerde problem gördünüz mü?
                      InsigniaTEAM

Yorum

Siz dedikten sonra bugün fren disklerine baktım. Ses gelen sadece sol arka idi ve diğerleri normalken sol arka diskte dediğiniz gibi en dış kısmında çok derin olmasada çizikler mevcut.
                        Peki ne yapmak lasım. Bu konuda servisler ne diyorlar?.
                        Saygı ve sevgiyle...
                        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

arkadaşlar ben bugun servise gittim ön iç aydınlatmanın ordan gelen tıkırtıyı gösterdim çift taraflı bantla 5 dakkada hallettiler şimdilik iyi..
                          F30 Sport+

Yorum

benım 1,6 turboda 3 bınde ama arka dıskler derın cızıklerle dolu
                            ali

Yorum

benimde 2 tane çizik var ama şimdilik sorun yok
                              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                              X