arkadaşlar iyi günler herkese opel insignia nb 2011 2.0cdti cosmo aracımda bagaj kapağı dışarıdan açılmıyor, bunun bir fonksyonu varmıdır yoksa dıştaki switch mi arıza yaptı? şimdiden teşekkürler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia bagaj açılma sorunu
Collapse
X
-
Ynt: insignia bagaj açılma sorunu
Anahtar üzerindeki bagaj açma tuşuna uzun süre bastığınızda açılıyormu?
Eğer tepkisiz kalıyorsa,
* önce sigortaya bakmak lazım
* sonra kutup başı söküp takma
* yine çözülmüyorsa servis yolları.
geçmiş olsun.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
-
Evet, aynı sorun bende de olmuştu. Ankara Reis'e konu aktarıldıktan sonra, Almanya'dan gelen swich ile durum düzeltildi. (4 hafta sürdü)
Ayrıca konuyu Tanışma bölümünde de aktarmıştım.
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
bendede böyle bir sorun vardı kışın çok yaşıyordum anahtarla acılıyordu ama bagaj üzerinden açamıyordum havalar ısınınca normale döndü şimdilik bir sorun yok
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Cemil NişankayaEvet, aynı sorun bende de olmuştu. Ankara Reis'e konu aktarıldıktan sonra, Almanya'dan gelen swich ile durum düzeltildi. (4 hafta sürdü)
Ayrıca konuyu Tanışma bölümünde de aktarmıştım.
'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
-
bagaj butonu değişecek mecbur.ben söktürüp temizlettim 1 hafta 10 gün sorunsuz çalıştı ama sona gene açılmamaya başladı.tam da garantinin bittiği zamanlara dek geldi.sağolsun malatya kavuklar servisi garantiden değiştiler.bence siparişi şimdiden versinler.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ekremguler89öncelikle geçmiş olsun bendede aynı sıkıntı var.garantiden bagaj butonu sipariş verildi ama gelmedi daha 10 gün oldu sipariş vereli.bagaj butonu dediği şey bu nikelajlı opel yazısının olduğu parçamı acaba ?
Komple krom çıta değişiyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum