Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dump Valve

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Dump Valve

Son günlerde dikkatimi çeken şey, aracın turbo doluş ve vites değiştiriken veya gazı bıraktığınızda turbo boşalış sesi çok çıkıyor. Hoşuma gitmiyor değil, teybi kapatıp camı açıyorum ve paso o "psss-çuff" sesini dinliyorum. Sanki Blow off takılmış gibi. Geçen gün başka bir Turbo Insignia yanımdan geçerken ginledim dikkat edilince cidden duyuluyor bu ses.

Bildiğim kadarıyla bizim araçlarda blow off değil aynı görevi daha sessiz gören dumb valve var. Ancak bu kadar sesli çalışması bana ilginç geldi. Ne A4 Tsı da, ne de Passat Tsı larda bu sesi duyamıyorum.

Sizin de dikkatinizi çekti mi, yoksa benim kulağım mı hassas

Ynt: Dump Valve

aynen sana katılıyorum özellıkle rampa cıkarken çuffff edıyoyp ve bende hastayım o sese
    ali

Yorum

peki bir vurma sesi varmı?
      Mehmet abi turbo borusuyla ilgili bir olaydan bahsetmişti. o sorunun habercisi olmasın?
      InsigniaTEAM

Yorum

Bu sesleri ben duymuyorum camlar açıkkenmi duyuyorsunuz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çağrı vurma sesi değil bildiğin turbo sesi.
          Araçta müzik kapalıyken duyuluyor, camları açarsanız daha net duymanız mümkün

Yorum

bende zatürre olmak üzereyim o sesi duyuyum derken) aynısı bende de var
            F30 Sport+

Yorum

bu ses cok normaldir aksine vw alman gruplarında bu ses bizimkilerden cok daha fazladır .sahsen benim kulağıma cok hos geliyor zevk meselesi tabi .bunu sessizlestiremezsiniz zatan fabrikasyon en sessizini bize sunmakta

Yorum

mert bu ses herhangi bir ayarla artar mı? bunun bi vidası filan varmıdır?
                F30 Sport+

Yorum

orjinalını bozmamanı tavsiye ederim. stock DV da sesi arttıramayız. fakat Tısss Cuff sesini ya Blowoff la alabiliriz o sesi yada acık hava filtresi takarak güzel bir tıslama hırlama alabiliriz suan takmayı düsünüyorum garajda elimde filtre var fakat üzerindeki maf sensoru bozulcak diye korkuyrum bununla ilgili tam detayı öğrenim anlatırım filtreyide soğuk hava alıcak sekilde yapmak lazım suanda hicbir firma bizim için cold air intake üretmemis. biz kendimiz custom yapıcaz bakalım. motorda yeterli bosluğa sahibiz güzel sonuclar albilceğimizi sanıyorum

Yorum

iyi hadi bundan da b, netice bekliyorum bu arada senin araba cosmo mu?
                    F30 Sport+

Yorum

edition elegance 18"jant paketli

Yorum

aklında bulunsun bende snein arabanın teyp ekranından arıyorum çıkmacıda sağda solda görürsen haber verirsen sevinirim
                        F30 Sport+

Yorum

tabikide ben yarın ikitellide cıkmacıya gitcem led li far için bi tane pert olmus insignia varmıs bakıcam temizse alıcam .sanada teyb i sordururum gercekten memnunum teypten tavsiye edirm

Yorum

ya teyp olarak filan aynı aslında menüleri filan ama sizinkinin görselliği benimkine göre çok daha iyi benimki çk çirkin valla uygun bişey derse telefon numarası filanda alıver sana zahmet
                            F30 Sport+

Yorum

tamamdır insallah vardır

Yorum

İşleniyor...
                              X