Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lastik basıncı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• lastik basıncı

merhaba arkadaşlar,
    1.6 180 HP cosmo sahibiyim araçta lastiklerde aşırı basınç varmış gibi zıplama oluyor.245/45 R 18 lastiklerin basıncını ön 32 arka 30 olarak ayarladım. aynı 28 28 yaptım yine aynı . bu sorunmu yoksa diğer araçlarda böylemi teşekkürler...

Ynt: lastik basıncı

Benim 17 lik jantların tekerlek havaları 36-36 ön arka. Siz in daha önceki aracınızın süspansiyonları daha yumuşak olduğundan olabilir. Birde sizin tekerleklerin hava basınç ları düşük basınçları artırın derim.
    OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

yanak boyu kısa olduğu için ne yapsanız o işten kurtulamazsınız bide opel zaten süspansiyon konusunda serttir..
      F30 Sport+

Yorum

arkadaşlara katılıyorum benimkilerde 245/45/18 lastiklerin hava basınçı 38
        [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

arkadaşlar 17" lik lastikler için orjinal basınçlar (yanında PSA veya Bar gibi detayıyla) yazabilir misiniz...

Yorum

Lastik basınclarının normal değeri nedir ? Tüm kasisleri hissediyorum maşallah biraz düşüreceğimde kaça düşüreyim bilemedim
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Özellikle Bridgestone Potenza gibi performans lastiklerinde düşük hava basıncı nı tavsiye etmem.Bu lastikler üretici tarafından belirtilen basınclara ayarlanmalıki performansı ve güvenilirliği en üst seviyede olsun.Sonucta canımızı bu lastiklere emanet ediyoruz..Konfordan biraz feragat edelim veya 17 inc))

Yorum

vallahi ben indiricem böyle olmayacak, bugun göstergelerın oradan çıt çıt çıt ses gelmeye başladı uyuz oldum. Bu cıtırtı tıkırtılar opelde kronık galıba ayar edıyor benı astrada boyleydı
                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

32 normali diye biliyorum... kapıyı açınca orada yazması lazım yoksa kitapçıdada yazıyordu
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                    vallahi ben indiricem böyle olmayacak, bugun göstergelerın oradan çıt çıt çıt ses gelmeye başladı uyuz oldum. Bu cıtırtı tıkırtılar opelde kronık galıba ayar edıyor benı astrada boyleydı
                    Servisde işini bilen bir ustanın elinde %90 sorun hallediliyor.
                    2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Selamlar. İhtiyar delikanlı der ki, (İnsignia ait Lastik Hava Basınçlarını gösteren kitapcık da öyle diyor) 245/45 R18 inç lastiklerde KONFOR düşünenler için ön ve arka lastik hava basınçlarının 32 olması gerektiği.

Herkese kazasız, belasız mutlu günler diliyorum.....

Yorum

İhtiyar delikanlı abime katılıyorum 32 idealdir
                        1.6 Turbo Edition Elegance 2010  34GK8199

Yorum

32 de mutabıkmıyız arkadaşlar

Yorum

1.6 Tiçin lastik hava basıncı verileri
                            konforlu sürüş için (3 yolcuya kadar) ön:32 arka:29
                            ekonomik sürüş basıncı ( 3 yolcuya kadar) ön: 39 arka:38
                            azami yük basıncı: ön: 32 arka:39 Sürücü el kitabı verileridir. Hangisi işinize gelirse onu kullanın
                            İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

ben şu konfor ıcın olanı yaptım vallahı ön tekerler boşlukta gıbı oldu bende bu sabah ekonomık surus ıcın olanları ayarladım artık araba kendıne geldı

Yorum

İşleniyor...
                              X