Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç Yağı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç Yağı

Göstergede yağ ömrü %25 diyor çubuğu kontrol ettim http://i1105.hizliresim.com/2011/5/14/4904.jpg yağ sevıyem ıyı mı kotumu anlamadı gostergeyemı ınanmalı çubuğa mı

Ynt: Araç Yağı

çubuğa inanın, gösterge tahmini yazıyor
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      yani şimdilik iyi değil mi yağ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
        yani şimdilik iyi değil mi yağ

çubuğa bakmak lazım, düz bi zeminde aracı stop ettikten 5dk.sonra yağ çubuğunu çek, miktarını kontrol et, yağın rengindende yağin kalitesiyle ilgii yorum yapabilirsin....

Yorum

resim var yukarıda resime göre iyi mi ben anlamıyorum.rengini falan bi bakıp bilgilendirirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

Yorum

resim var yukarıda resime göre iyi mi ben anlamıyorum.rengini falan bi bakıp bilgilendirirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

yağ seviyesi ve kalitesi gayet iyi, sorun yok, anladığım kadarıyla bu yağ en fazla 4000km yol yapmış....

Yorum

2500 daha rahat bir nefes aldım şimdi teşekkürler

Yorum

2500 daha rahat bir nefes aldım şimdi teşekkürler

bişi değil, ben aracı teslim aldığımda yağim %90 gösteriyordu, şuanda km 14500, yüzdelik oranım ise 20, bu orana pek aldanmamak gerek, zaten herhengibir eksilmede araçlarda bulunan yağ müşürü sayesinde sizi uyarmaktadır, ilk uyarı sarı renkte demlik simgesi şelkinde olur ve kalıcı olarak ekranda gözükür, yağ ilave etmeyip km yapmaya devam ettiğinizde aynı sembol kırmızı renge döner ve o anda olduğunuz yerde aracı stop etmek ve çekici ile aracı servise göndermeniz gerekir, aksi taktirde doğacak hasarlardan garanti sözkonusu olmaz.....

Yorum

yagın kalıtesını olcuyor olmasın
                  2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Arabayı aldıktan 2 ay sonra menü çubuğunu inceliyordum ki yağ oranı %25 şaşırdım. Servise gittim durumu anlattım, yağ oranının gayet iyi olduğunu söyleyip RESET yaptılar. Oran %100 oldu daha sonraki günlerde motor soğuk ve düz zeminde yağ oranını kontrol ettiğimde normal göstermesine rağmen menü de %90-85 gibi rakamlarla karşılaşıyorum. RESET yapıp devam ediyorum
                    Çağrı kardeşimin dediği gibi gösterge tahmini değer veriyor. İlk başta can sıkıntısı gibi gözüksede mutlaka arcınızı düz bir zeminde, motor soğuk iken çubuk kontrolünün yapılmasında fayda var.

Yorum

İşleniyor...
                    X