bugün enterasan bir durum var aracım uzaktan kumandası arabanın yanına kadar gitmeden açmıyor pilini ölçtüm bir sıkıntı yok el kitabını okudum 20 sayfada "uzaktan kumandanın etki mesafesinin dışında ardarda çalıştırılma " bu durum kumandanın yeniden programlanması gerektirir yazıyor bu program hakkında yardım bu iş servislikmi bizde yapabilirmiyiz ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Uzaktan Kumanda Arızası Yardım
Collapse
X
-
Ynt: Uzaktan Kumanda Arızası Yardım
nasıl canımı sıkmayım kardeşim arabanın başına geliyorsun elinde anahtar basıp duruyorsun cama dogru gören diyecek bu deli ne yapıyor ..
neyse hayırlısı Allah beterinden saklasın2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
-
aracın kilidini açmayı başka bir yerde deneyin. sorunsuz açılıyorsa olay bulunduğunuz yerdeki sinyal enterferansından kaynaklanıyor olabilir. bazı yerlerde çok fazla elektromanyetik dalga kirliliği oluyor. bu da kumandanın çalışmasını etkiliyor. benim başıma gelen bir olay; izmir ayakkabıcılar sitesindeki ptt şubesinin önünde aracı kilitleyemedim. aynen dediğiniz gibi sadece ön cama yanaşıp bastığımda aldı kumandayı. ben de anahtarda olduğunu düşünmüştüm problemin; ta ki birkaç gün sonra aynı yerde yine kumanda çalışmayana kadar. çevredeki esnafa sordum, bazı araçların kumandasının ptt şubesinin önünde çalışmadığını, sadece benim başıma gelen bir olay olmadığını söylediler. sorun oradaki birtakım elektromanyetik etkileşimden kaynaklanıyor yani.ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
Yorum
-
Çok nadirde olsa benimde başıma bu tip olaylar geldi.Bir defasında arabanın yanındayken uzaktan kumandanın tuşuna basmama rağmen kapıları açamadım.Ellerimde doluydu.Tabi karizma çizildi.Bende en sonunda anahtarı sürücü kapısına sokarak manuel olarak açtım.Sonrada herşey normale döndü.Kendi kendime araba tatil moduna geçiyor herhalde demiştim.INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
20" jant
infinity
DVD 800
Sunroof
Deri koltuk
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Ufuk abi o iş astra j dahil çoğu opelde bazı zamanlar oluyor canını sıkma ertesi gün geçiyor
kardeşim dediğin gibi oldu arabaya 1/2 saat binince düzelti....
+10002012 Opel Astra H CDTI 90 hp
Yorum
-
kesinlikle radyo frenkansından etkilenitor arabam yeri konumu fark ediyor ama arabadan uzaktayken anahtarla oynarsanız buda arza yaşamasına sebep oluyor bilginiz olsun ...2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
Yorum
Yorum