Bazen çok düşünüyorum acaba 2.0T 220 hp mi alsaydım diye?
Fiyat değilde en çok düşündüren vergisi ve yakıt tüketimi oldu.
Malesef ülkemiz bizi çok fazla yoruyor.
Biraz rahat yaşamak istese insan sürekli ağır bedeller ödemek zorunda kalıyor.
Aramızda yok mu 2.0 T 220 Hp sahibi olan?
2.0 lar hem pahalı hemde vergisi yüksek istrseniz Chip tuning ile 220 hp aracınız çıkar bu bile fazla 250-260 gören biraraca shibiz Allahtan daha ne isteyelim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
2.0 lar hem pahalı hemde vergisi yüksek istrseniz Chip tuning ile 220 hp aracınız çıkar bu bile fazla 250-260 gören biraraca shibiz Allahtan daha ne isteyelim
Pahalı olması çok dert değil. arada 6-7 bin lira var. ama her sene vergiye vereceğin paraya yazık. birde dünyanın en pahalı benzini cabası.
hız konusunda sana katılıyorum. arkadaşlarım var arabalara meraklı benim gibi. 3000 km olsun diye bekliyorlar 4 gözle. hemen edirne yapalım falan diyorlar otobandan.
ama ben ürküyorum açıkcası 1.6 l hacimli arabadan 180 hp güç alınması olağandışı. bu da motorun güç için dışarıdan desteklendiğini gösteriyor.
ne kadar zorlarsan ömrünün o kadar kısa olacağı çok aşikar. aracı 220 hp ye yükseltmek bence tamamen intahar gibi bir şey.
2.0 T ların motorun önü performans acısından cok acık bi motor . E6 cı lar aracların plakalarını yazarlarsa karsılasırsak iki sohbet ederiz aksam canı sıkılan denemek istiyen olursada PM atması yeterli eğlenlesine maksat hem araclarımızı tanımıs oluruz
Bizim Araçların motorlarını araştırırsanız Amerika da Yarış pistlerinde koşan bir motor bu konuda Turquaz72 çok güzel yorumları vardı zaten kimse aracını 300-500 bin km kullanmıyor artık max 100-200 bin km sonra el değişiyor bu zamanlara kadar zaten bir sorun çıkmaz düzgün bir chip tuning olursa tabi
İstanbul toplantısında bu konularıda görüşürüz.
ben yazmıstım ztn tas catlasın 180000da çöpe tabi 2 sene kullanıp satan biriyim beni pek ilgilendirmiyor basalım basıncları artık hahah 300k 500k diyenler hayal dünyası genis
2.0 T ların motorun önü performans acısından cok acık bi motor . E6 cı lar aracların plakalarını yazarlarsa karsılasırsak iki sohbet ederiz aksam canı sıkılan denemek istiyen olursada PM atması yeterli eğlenlesine maksat hem araclarımızı tanımıs oluruz
Sonu 93 olan fazla yok
sonu 8209 benimde. siyah. görünce arkama gelin selektör yapın ben anlarım hemen. haftaiçi bir tane düz 115 hp nin peşine takıldım.
ne güzel gidiyordu. ben peşine takılınca yavaşlayıp orta şeride geçti.
Yorum