Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Turbo ses sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Turbo ses sorunu

Her zaman aracın büyüsüne kapılanlar olacaktır bu gün clk 270 cdi gerekli ders verişmiştir Performans ve artistik olarak ihihi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

c220 dizel den olsun büyükleri olsun 270 fln üzmekle kalmaz içimizden gecer giderler trafik yapmaktan bahsetmiyorum tabi roll de denemeyin bile tecrübye sabittir ben göremedim c220 yi

Yorum

Selamlar Mertk;

Yıldızı var diye abartmamak lazım clk 270, 2700 motor 170 hp gücünde bir araç evet Yıldızın içinden geçtim ve gittim trafikte akarken bir kamera olsada bizi çekseydi mercedes in söförüdü de iyi idi keyifli bir eve dönüş oldu bir iki kere 3 viteste Red line düştüm o esnada arkamdan geliyordu ve geçemiyordu sonuçta istanbul tem trafiginde akşa dönüşümüzü keyiflendiren bir anı olarak hafızamızda kaldı

Yorum

Böyle yaşanmış olayları okuyunca çok keyif alıyorum....
          Opel İnsignia mühendis takımı arge ve geliştirme için bayağı uğraşmış. Ve şimdi de biz bunun keyfini yaşıyoruz.......
          Fazomx 19" cantların bayağı faydası da oluyor sanırm ... Hani Pilotaj ustalığı da önemli
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

clk 270 hemide dizel 167hp 400nm 1600kg bu bi eski kasanın verileri 0,100km si 8sn lastik capları 205 55 16 arkala 225 50 16 hafif jant benim düsüncem rollingte cok kötü bir sekilde bizi üzer daha önce kullandınızmı bilmiyorumda 270cdi bastığınız zaman koltuğa yapısma bizimkilerden kat kat daha fazla hissetiriyor . 19" gevur ölüsü gibi jantlarımızla 270cdi gecmek imkansız (Rolling) de trafik cok farklı bisi herkesin sürüs stili farklıdır makas atmak fln ben pek hos görmüyorum . benim düsüncem cesit cesit arabalarla denedim 3 ayda Clk 270cdi roll de gecmek imkansızdır diyorum. sizin durumunuzu FacomX bey tebrik ederim böle bir arabayı gecmek kolay değil .MB sahibi aksam sahibinden e ilan koymustur diyelim

Zeytin bey 19" jant iyi yol tutarda hızlanmada pek avantajlı olcağını sanmıyorum .

Yorum

Mutlaka güzel bir araç senin dediğin gibi 0-100 veya uzun yol hız testi yapmadık ama Mercedes in şöförü hoplaya zıplaya gidiyordu bizde o na uyduk hopladık zıpladık 8 km beraber zıpladık zaten birkaç dakikada bitti çünkü kağıthane sapgında trafik duvar oldu

Birde dediğin gibi 19" hızda çok büyük avantaj değil aksine olumsuz etkileyebilir bu arada bende "255/35/19" kış lastikleri takılıydı normal lastiklere göre %5 yavaşladım sanki Bizim araçlarda 16" jantlar olasa her halde uçarız muhaha

Yorum

Ben daha tam olarak deneyemedim. araç daha 550 km.de. görevli elemanda ara viteslerde çok sıkıştırmayın deyince iyice kağnı gibi gider oldum. araba ne kadar iyi olursa olsun eğer trafik varsa soförlük çok önemli bence. hele bir de öne geçtiysen bütün kozlar sana geçiyor. arkanda ki arabanın makas atamayacağı kadar az mesafe kala makas atarsan zaten arkandan gelemeycektir.
                arkadaşın 140 hp lik civic vardı bende. bmw 520d ve a3 1.6 yı dikiz aynasından bile takip edemedim. ilerde sıkıldım tek başıma gitmekten. sağ şeride geçip bekledim. geçtiler beni. ilerde bir daha "tokatladım". ama o arkadaşlar direksiyonda biraz zayıflardı bence.
                Renault!!!

Yorum

facomx in direksiyonu ve hoplayıp zıplamaları meşhurdur ... Anında adamın boyunu ölçer ... Direksiyonuda sağlamdır.

Bende Q7 yemiştim istanbulda
                  2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                    facomx in direksiyonu ve hoplayıp zıplamaları meşhurdur ... Anında adamın boyunu ölçer ... Direksiyonuda sağlamdır.

Bende Q7 yemiştim istanbulda
                    Yok hocam ya keyifli olduğumda keyif için yapıyorum.

Yorum

bende okula gidip gelirken E6 yı kullanıyorum karsılasırız elbet

Yorum

Bir gün seninle karşılaşırız umarım falcomx. birazda beraber hoplar zıplarız. ben b.şehirde oturuyorum. e6 yı kullanıyorum arabayı çıkardığım zaman. araba rodajlasın pistlere dönmeyi düşünüyorum.
                        Renault!!!

Yorum

Ooooo E6 cılar grubu kuralım Sabah Havalimanı yönüdeyim akşam Kağıthane yönündeyim her zaman beklerim hatta havalar biraz düzelsin akşam çıkış saatini ayarlarız 3 lü zıplarız

Bağzen Insignialara denk geliyorum ama gayet sakin gidiyorlar o yüzden transit geçiyoum eğer sizlerden biri olursa bir işaret verin selektör veya dörtlüleri yakıp kapatın

Nasipse görüşürüz.

Yorum

sabah bende havalimanı yönündeyim. ama vectrayla gidiorum işe. onunla da önüme gelene yazıyorum. hatta dün biraz abartmışım. tt ye yazdım. o da rakip kabul etti kendine. neyse avcılara kadar baya bir sallandık yuvarlandık. ama benim vectra 94 model. gerisini siz düşünün. ayrıca lpg li. her boşlukta geldi tabi dibime. araba artık isyan ediyordu bıraktım. bazen böyle zıplayınca pişmanlık duyuyorum. allah göstermesin başımıza bir şey gelse ne olur diye düşününce hemen ayağımı gazdan kaldırıyorum. bazende şeytana uyuyoruz tabi ihihi
                            Renault!!!

Yorum

İstanbul trafigi insanları trafik canavarı yapıyor maalesef o yüzden keyif için yapıyor ve keyifli olu yor yanlış anlamayın haaa yolun %30 luk kısmı adrenalin dolu oluyor

Yorum

Aynı fikirdeyim. o kadar bilinçsiz ve beceriksiz şoför var ki trafikte insan gerçekten trafik canavarı oluyor.
                                sabah işe gidene kadar zaten insanın enerjisi tükenmiş oluyor. size katılıyorum keyif konusunda. insan az da olsa desarj oluyor amabu arada da başkalarının hayatını tehlikeye atmamak gerekli.
                                Renault!!!

Yorum

İşleniyor...
                                X