Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Turbo ses sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Turbo ses sorunu

Araç hareket halinde yada dururken gaz verip ayağınızı gazdan çektiğinizde, " gır gır gır ile kuzu melemesi arasında" bir ses geliyorsa turbonun arka taraftaki hortumları çıkmıştır servise kontrol ettirin ...

Not: kusura bakmayın ama sesi başka türlü tanımlayamadım.... ihihi ihihi ihihi
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Ynt: Turbo ses sorunu

benim koltuğum baya oynuyor 3 kademe sağave sola oynuyor virajda onu anlamaması imkansız kapıyı açıp koltuğu salladığında bile oynuyor. Koltuğumu sökmeleri gerekiyor ??
    [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
      Araç hareket halinde yada dururken gaz verip ayağınızı gazdan çektiğinizde, " gır gır gır ile kuzu melemesi arasında" bir ses geliyorsa turbonun arka taraftaki hortumları çıkmıştır servise kontrol ettirin ...

Not: kusura bakmayın ama sesi başka türlü tanımlayamadım.... ihihi ihihi ihihi
      Mehmet bey, ben buna nokta atışı derim , daha bu sabah o gırlamalar başladı, yarın için servisten randevu aldım. kendi kendime dedim ki, "eyvah, bu kadar para verdik daha araba 10000 km olmadan dökülmeye başladı..!"
      turboyu elden çıkardığımı düşünmeye başlamıştım, en azından içimi rahatlattı, rolleyes teşekkür ederim...

NOT: sanırım bunlar insignialar için kronik sorunları oluşturacak. Sevgili adminim aık karşılaşılan sorunlar için "insignia kronik sorunları" gibi bir başlık oluştursak???

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alperen77

NOT: sanırım bunlar insignialar için kronik sorunları oluşturacak. Sevgili adminim aık karşılaşılan sorunlar için "insignia kronik sorunları" gibi bir başlık oluştursak???
        ziyaretçiler, Insignia sorunlu arabaymış demesin sonra? ihihi ihihi
        InsigniaTEAM

Yorum

evet, yine OPAN a gittim (randevu alarak!) çok yoğunlarmış, aracı teslim ettim ve turbodaki ses haricinde torpido daki ampülün söndüğünü ve yenisi ile değiştirilmesi gerektiğini söyledim. akşam beni aradılar ve arabayı teslim alabilirsiniz dediler. arabayı çalıştırdım gerçekten ses gitmişti. Mehmet beyin söylediği gibi hortum çıkmış dediler. Etlik civarına geldiğimde ses yeniden hortladı. (radyo açık olduğu için belki duymadığımdan daha önce de hortlamış olabilir) sonra bir baktım ampülü bile değiştirmemişler. ne iş anlamadım, hadi OPİS eskiden beridir ilgisizlikte 1 numaraydı, bunlara ne oldu? Kaç km yol teperek geliyoruz -ki aracı bıraktınız takdirde günde 3 kez AŞTİ ye kadar giden servis var, yakalayamazsanız ancak otostop çekebilirsiniz- insana biraz saygı olur değil mi?
          bu servisleri acaba türkiyede şikayet edebileceğimiz bir yer var mı? ayrıca şikayetler sonrasında yaptırımı oluyor mu?

Yorum

BENDE 1.6 180 LİK COSMO VAR. GENEL OLARAK ARACIMDAN % 90 MEMNUNUM. AMA ÖZELLİKLE RÖLANTİDEKİ İÇ GÜRÜLTÜ BİRAZ FAZLA 73 ÖZELLİKLE JAPON ARABALARINA GÖRE DAHA GÜRÜLTÜLÜ ÇALIŞIYOR.MESELA HONDA ACCORD 66 DB INSIGNIA 73 DB. BENİ ÇOK OLMASADA BU BİRAZ RAHATSIZ EDİYOR.

Yorum

bende de bir ses var ama bu araca özgü bir ses mi değil mi anlayamadım.şöyle bir ses hızlanırken (kesik kesik peşpeşe hızlı bi şekilde pencere aralarından gelen ceyran sesi gibi) fufufufu
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

melemden sonra fufufu bu araçta değişik sesler daha duyacağız galiba sesi yazıya dökmek zor haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

böyle olmayacak en iyisi sesi kaydetmeye çalışıyım.
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

turbolu araçlarda ilk calısmalarda ve soğuk havalarda ısınana kadar gır gır diye calısması normaldir örn:R56 mini cooper S lerde bu ses oldukca fazladır

Yorum

Bugün sanki bana da böyle bir ses geldi ama arabanın gidişinde değişiklik yok. turbo hortumu çıkmış olsa performansı düşer değil mi?
                      belki de hava soğuk olduğu için öyle gelmiş olabilir.
                      Renault!!!

Yorum

performanstan öte allah korusun kırarsınız bile hararet fln artar ztn o ses normal soğuk olduğu için

Yorum

Isındıktan sonra azaldı zaten. İnsan ürküyor tabi ama belki bana öyle gelmiştir.
                          Renault!!!

Yorum

Ya arkadaşlar bir de bir şey soracağım size.
                            Sizi de sürekli trafikte taciz ediyorlar mı? Bütün apaçi olarak tabir ettiğimiz tipler gelip beni mi buluyor?
                            Adam yoluna giderken beni görünce yavaşlıyor, sağıma geçiyor soluma geçiyor. arkadan selektör yapıyor.
                            Bu apaçhi yelpazesi clio dan C220 amg ye kadar geniş.
                            Renault!!!

Yorum

aynen, hele ilk aldığımda, şimdi Ankara'da sayı olarak artığından eskisi kadar olmuyor gerçi. Şu chip'im bi gelsin ben o zaman göstericem

Yorum

İşleniyor...
                              X