Boyle bir cihaz gordum. 32 $ satılıyor. Montajı zormudur? Kendimiz yapabilirmiyiz. Yoksa işi bilen bir yerde taktırmak mı gerekiyor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
32 $ HKS Turbo Timer
Collapse
X
-
Ynt: 32 $ HKS Turbo Timer
sanırım bu sistem erhanın aracında var ona sormak lazımHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
-
Mert' in dediği gibi ürün çakma hks.
ayrıca çakmalar için pahalı denebilir. Ebayde çakma apexi turbo timerlar var. Kargo dahil 21$ civarına geliyor
Yorum
-
Hiç çakma gibide durmuyor iyi çakmışlar helal olsunÇok yararlı bir parça yanlız çakması orijinali fark edermi bilmem ama...
[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
Yorum
-
Hmmm. Burda aracın 500 yada 100 Hp olmasının bir fark yaratacağını dusunmuyorum. Bu cihazın gorevi turbo pervanelerinin aracın belli bir sure kullanıldıktan sonra tam yağlama yapılmadan ani durmasını onleyerek, mil kesmesinin onune gecmek. Sanırım bizim araçlarda Turbo 2.000- 2.200 gibi devirlerde devreye giriyor. Aslında surekli devrede gibi yani. Ben şahsen uzun sure kullanımda motoru stop etmeden 1 dakika gibi bir sure rolantide çalıştırıyorum. Bu cihaz benim araç başında beklememin onune geçiyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: speed_emreyalnız arkadaslar bıldıgım kadarıylada bu urunu kullanırken vıtesı bosa alcaz ve el frenını cekmemız lazım kac sn calıscaksa ama yokus asagı gıbı durumlarda nasıl olur bılemem motor komple calısıyor dogru deılmı? rısklı olur gıbı geldı bana!
tabiki aracın vitesi boşta olması şart, viteste olursa gider, bizim el frenleri rampada çift kademeli olarak devreye girmekte zaten, hiç bi problem olmaz....
Yorum
-
Bi arkadasimizda sahtesi vardi aracini otoparka koyuyor benzin yarim depo iken sabah geliyor benzin sifir...Urun araci stop ettirmemis yani gorevini tam yerinde getirmedigi icin sabah kadar calismis .. Bu tarz urunlerde kesinlikle sahtesini tavsiye etmiyorum....................
Yorum
Yorum