Duyuru

Collapse
No announcement yet.

32 $ HKS Turbo Timer

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 32 $ HKS Turbo Timer

Boyle bir cihaz gordum. 32 $ satılıyor. Montajı zormudur? Kendimiz yapabilirmiyiz. Yoksa işi bilen bir yerde taktırmak mı gerekiyor

Ynt: 32 $ HKS Turbo Timer

sanırım bu sistem erhanın aracında var ona sormak lazım
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

ürün çakma hks işlev aynı fakat sahte hks . piyasada cok vvar dikkat edin

Yorum

Montajı kendiniz yapamazsınız eğer oto elektrikçisi değilseniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Mert' in dediği gibi ürün çakma hks.
          ayrıca çakmalar için pahalı denebilir. Ebayde çakma apexi turbo timerlar var. Kargo dahil 21$ civarına geliyor

Yorum

Çakma olduğunu fiyattan dolayımı yorumladınız?

Yorum

Hiç çakma gibide durmuyor iyi çakmışlar helal olsun Çok yararlı bir parça yanlız çakması orijinali fark edermi bilmem ama...
              [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

hocam shipping hariç 110$ olan bir parçayı 32$ shipping dahil satamazsın. Ama detay istersen vidalar ve tuşlarda da farklılık var.

Yorum

ne işe yarar bu alet
                  2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                  2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Bildiğim kadarıyla araç stop ettikten bir süre daha turboyu çalıştırarak boşalmasını sağlıyor.Bu şekilde turbo en az zararı görüyor..

Yorum

500Hp aracınız yoksa cokta önemli bisi değil yani pisttemi gazlıyoruz sanki hergün zorluyomuyuz yo ee ozaman ne gerek var bosa para harcamaya değilmi

Yorum

Hmmm. Burda aracın 500 yada 100 Hp olmasının bir fark yaratacağını dusunmuyorum. Bu cihazın gorevi turbo pervanelerinin aracın belli bir sure kullanıldıktan sonra tam yağlama yapılmadan ani durmasını onleyerek, mil kesmesinin onune gecmek. Sanırım bizim araçlarda Turbo 2.000- 2.200 gibi devirlerde devreye giriyor. Aslında surekli devrede gibi yani. Ben şahsen uzun sure kullanımda motoru stop etmeden 1 dakika gibi bir sure rolantide çalıştırıyorum. Bu cihaz benim araç başında beklememin onune geçiyor.

Yorum

yalnız arkadaslar bıldıgım kadarıylada bu urunu kullanırken vıtesı bosa alcaz ve el frenını cekmemız lazım kac sn calıscaksa ama yokus asagı gıbı durumlarda nasıl olur bılemem motor komple calısıyor dogru deılmı? rısklı olur gıbı geldı bana!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                            yalnız arkadaslar bıldıgım kadarıylada bu urunu kullanırken vıtesı bosa alcaz ve el frenını cekmemız lazım kac sn calıscaksa ama yokus asagı gıbı durumlarda nasıl olur bılemem motor komple calısıyor dogru deılmı? rısklı olur gıbı geldı bana!

tabiki aracın vitesi boşta olması şart, viteste olursa gider, bizim el frenleri rampada çift kademeli olarak devreye girmekte zaten, hiç bi problem olmaz....

Yorum

Bi arkadasimizda sahtesi vardi aracini otoparka koyuyor benzin yarim depo iken sabah geliyor benzin sifir...Urun araci stop ettirmemis yani gorevini tam yerinde getirmedigi icin sabah kadar calismis .. Bu tarz urunlerde kesinlikle sahtesini tavsiye etmiyorum..
                              ..................

Yorum

İşleniyor...
                              X