Arabam henüz 14.000 km de fakat sürücü koltuğu viraj esnasında 2-3 kademe oynama yapıyor virajın yönüne doğru angry sanki bi gevşeklik var gibi konu hakkında bilgisi ve tavsiyesi olan arkaşların mesajını bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
SÜRÜCÜ KOLTUĞU GEVŞEK
Collapse
X
-
Ynt: SÜRÜCÜ KOLTUĞU GEVŞEK
yanlız yanlış anlaşılma olmasın, Olgaç abinin sorunu koltuğun küçük gelmesiyle ilgiliydi ihihi
yine sizin gibi koltuğun sağa sola oynamasıyla ilgili sorun yaşayan olmuştu, ama kim olduğundan emin değilim.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: VDTArabam henüz 14.000 km de fakat sürücü koltuğu viraj esnasında 2-3 kademe oynama yapıyor virajın yönüne doğru angry sanki bi gevşeklik var gibi konu hakkında bilgisi ve tavsiyesi olan arkaşların mesajını bekliyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: alperen77Orjinal yazı sahibi: VDTArabam henüz 14.000 km de fakat sürücü koltuğu viraj esnasında 2-3 kademe oynama yapıyor virajın yönüne doğru angry sanki bi gevşeklik var gibi konu hakkında bilgisi ve tavsiyesi olan arkaşların mesajını bekliyorum.
bizde de bagaj kapağından tıkırtı geliyor dememize rağmen birşey yok diyor ve her seferinde kilidi yağlayıp contalara sprey sıkıyorlardı.
4. yada 5. deyişimde sonunda nerenin ses yaptığını söylediler....
şunu ilk başta deseler birşey olacak sanki... angryInsigniaTEAM
Yorum
-
Ayağınızı gazdan çektiğinizde " gır gır gır ile kuzu melemesi arasında" bir ses geliyorsa turbonun arka taraftaki hortumları çıkmıştır servise kontrol ettirin ...2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
benim koltuğum baya oynuyor 3 kademe sağave sola oynuyor virajda onu anlamaması imkansız kapıyı açıp koltuğu salladığında bile oynuyor. Koltuğumu sökmeleri gerekiyor ??[center][center]
2010 Mercedes C 180K AMG blackline
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmetAyağınızı gazdan çektiğinizde " gır gır gır ile kuzu melemesi arasında" bir ses geliyorsa turbonun arka taraftaki hortumları çıkmıştır servise kontrol ettirin ...
Yorum
-
Arkadaşlar bendede çök hafif koltuk kayması var (sadece dönerken ama ben sorun atmiyorum.Çünkü bende asıl debriyaj baskı balata hatta volan yandı 23 gun parça bekledim debriyajdan koku geldiğini söyleyen arkadaşları uyarıyorum aynı olay bende de vardı ve ben 4000 km insignia ile yolda kaldım..fabrikasyon bir sorun olduğu kesin Sağolsun servis müdürü hiç sorun etmeden garantiden değiştirdi...
Yorum
-
Aracınızı servise götürün. Koltuğunuzu tamamen söküyorlar. Daha sonra zemine sağlam şekilde sabitliyorlar. Bu sorun 2009 yılında bende de vardı. Bu işten anlayan iyi bir teknisyen tarafından 1 saatte çözüldü. Ama dediğim gibi bu işten anlayan biri olması şart. Yıllardır bir daha hiç olmadı. Anladığım kadarıyla montaj sırasındaki bir sorundan kaynaklanıyor. Ancak detayları bilmiyorum.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Aracınızı servise götürün. Koltuğunuzu tamamen söküyorlar. Daha sonra zemine sağlam şekilde sabitliyorlar. Bu sorun 2009 yılında bende de vardı. Bu işten anlayan iyi bir teknisyen tarafından 1 saatte çözüldü. Ama dediğim gibi bu işten anlayan biri olması şart. Yıllardır bir daha hiç olmadı. Anladığım kadarıyla montaj sırasındaki bir sorundan kaynaklanıyor. Ancak detayları bilmiyorum.
2012/ 1.6T Cosmo + AFL + Flexride Şasi Sistemi
Yorum
Yorum