Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yol bilgisayarında gözüken ortalama tüketimin gerçekle arasındaki fark

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yol bilgisayarında gözüken ortalama tüketimin gerçekle arasındaki fark

aklıma bir konu takıldı.

Insignia'nın ekranında gözüken ortalama tüketim gerçekten doğru mu hesaplıyor?

benim test imkanım yok ihihi
    sizlerden müsait olan ve uğraşmak isteyen olursa depoyu doldurdukça aracın ortalama nekadar tükettiğini elle hesaplayıp, aracın bilgisayar verisiyle karşılaştırabilir mi?
    InsigniaTEAM

Ynt: Yol bilgisayarında gözüken ortalama tüketimin gerçekle arasındaki fark

merhabalar,
    Aracım 1,6 180 hp cosmo 2000 km de şehir içi tüketimi yol bilgisayarında 10,7 gösterirken 57,7 lt 95 oktan benzinle 512 km yaptı. km de 367 tl yakıyor Sizlerle paylaşmak istedim..

Yorum

benim araç 425 krş yakıyor(yol bilgisayarı değil)
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

benimkide sanırım 200 kuruş civarı belkide daha az yakıyordur yaşasın lpg
        F30 Sport+

Yorum

ben 19.4 krş. LPG ile şehiriçinde...

Yorum

benim sormak istediğim ekranda ortalama tüketimde gözüken ile gerçek hesap uyuşuyor mu?
            yani yol bilgisayarı ortalamayı 10 litre gösteriyorsa hesap yaptığınızda tüketiminiz gerçektende 10 litre çıkıyor mu?
            litre bazında sormuştum, çünkü aracın kuruş hesaplama imkanı yok biliyorsunuz ihihi
            InsigniaTEAM

Yorum

valla araç bizim gibi hesaplasın
              F30 Sport+

Yorum

ben LPG ile kullanıyorum Çağrı. benzinde kesin bir hesaplama yapmadım ama üç aşağı beş yukarı tutuyordu. LPG de ise kesinlikle tutmuyor çünkü sanıyorum araç kafasına göre (gaz tepkilerine göre) bir hesap çıkarıyor. bana 9 Lt ort. verirken ben 13 Lt yakmış oluyorum LPG de. benzinle kullanmaya devam eden arkadaşlar bir dikkat etsinler bakalım, sonucu bende merak ettim...

Yorum

İşleniyor...
                X